Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Пак страшна фигура профуча край мен

Пак страшна фигура профуча край мен

Пак страшна фигура профуча край мен
Преди няколко дена гледах телевизия а мама беше на работа и след наколко минути някой звънна отиьох да отворя и питах кой е после погледнах през шпионката и никой нямаше помисли че са отдолу но и там не чух нищо, отворих и сякаш нещо мина покрай мен уплаших се и легнах в другата стая.

Като легнах веднага чух щум отатък телевизора беше включен а аз го бях спряла незнам хора може пак да е оная странна фигура от другата ми история моля пак ви моля да ми помогнете може да съм в беда(Мислите си че е лъжа но не е)
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
40
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Karmen_191@abv.bv
Karmen_191@abv.bv
26.01.2016 10:43
Imam mnogo sanishta s duhove, no as gi vijdam no ne me e Strah kaji im Che Trqbva da te ostavat na mira
0
0
Потребител#150548
Ок ама още ме е страх някаде март в началото пак се появи извикахме свещеник и той мисля че малко успокой нещата но аз живея в голяма къща и той обиколи къщата и около нея сипа голям кръг сол?нз какво е тва май аащита
0
0
Виракоча
Виракоча
15.02.2015 21:20
Преди да заспиш правиш запитване на глас, да ти подскажат в съня какво трябва да разбереш и си пожелаваш да си спомняш съня. Мен са ме нападали невидими човечета, сега ми е смешно като се сетя но всико бе истинско, отрязък от времето през който попадам в друг свят за секунда се случиха куп неща, в крайна сметка след тази секунда лежах на пода не бях си затварял очите, в плешката си усещах силна болка. Погледнах си гърба в огледалото имах триъгълна рана. В сънищата си разбрах че амулета на грифона, който си бях купил бе предизвикал този поздрав от боговете.
1
2
Г-ца Кафявоочка
Г-ца Кафявоочка
12.02.2015 18:53
Ей хора то и при мен се беше случило седя си във даскало в класната стая сама и изведнъж нещо край мен мина някаква сянка не обърнах голямо значение . Подле излизам с гаджето ми а той металист и пак видях тази сянка беше като черно петно . Прибирам се в къщи и слушам метъл и изведнъж оак тази сянка и чух някакво пищене и то направо щеше да ми спука тъпанчетата
3
1
Ani
Ani
23.01.2016 11:28
Pozdravleniq za metala
1
0
лгфййфйфйдйфйф
лгфййфйфйдйфйф
14.02.2015 11:11
Спри да слушаш метал и се раздели с гаджето си! ;)
4
3
Потребител#150548
Не си ли гледала истории за духове аз да.там не вярвам много ама ми се случи и и оняден пак го видях мисля ,че е истинско:(
2
1
Просто Аз
Просто Аз
10.02.2015 21:10
Аз имах подобен случай, но при мен беше кошмар, който се повтаряше всяка нощ. Някаква тъмна сила се опитваше да ме задуши. Беше толкова реално, че се събуждах задъхана. Бях толкова уплашена, че не можех да спя, отслабнах. Майка ми ме заведе да ми леят куршум. Не вярвах в подобни неща, но оттогава този сън ми се е появявал само 1-2 пъти за последните 10 години. Може да е и плод на въображението, от стрес или поради някаква друга причина. Демоните които мислиш, че виждаш може да не са истински, но страхът е истински и от него трябва да се избавиш. Разкажи на родителите си, но наблегни на това как се чувстваш и колко уплашена си, а не какво си видяла. Те ще те разберат, сигурна съм.
3
1
GeorgiRGeorgiev
GeorgiRGeorgiev
05.02.2015 02:01
Преди БОГ, поради милостта и любовта СИ, да ме измъкне от дълбочината и да ми даде да се покая и да приема спасението на НЕГОВИЯТ ВЪЗЛЮБЕН СИН ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС, бях влизал в продължение на няколко седмици в един сайт. В който се пишеше за деца индигота, за учение за прераждане, за енергии и тем подобни дяволски учения, доколкото знам в обобщение това дяволско учение се казва "Ню Ейндж" - опасна лъжа и заблуда.

В този сайт няколко хора бях прочел как разказваха за ситуации в които някаква сила е минала покрай тях. Спомням си един човек беше написал, че няколко пъти е ставало това и за малко е щял да умре. Беше разказал как един път е минала тази сила покрай него, паднал е в несвяст на земята и малко по-късно се е събудил и е осъзнал, че е на земята. И беше написал, че мисли, че е бил близко до смъртта.

Аз бях се заинтригувал от това дяволско учение за прераждането на хората, тогава не вярвах в БОГ, но славя и благодаря на БОГ, че ТОЙ ми подаде ръка и ме измъкна от дълбочината в която потъвах все повече към дъното, БОГ ме измъкна от клопката на сатана и вярвам, че ТОЙ ми прости всички грехове, като повярвах в БОЖИЯТ СИН ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС. ТОЙ даде ЖИВОТА СИ за нас. ТОЙ плати цената за всичките ни грехове. ИИСУС ХРИСТОС беше бит, подиграван и разпънат на кръста, ТОЙ умря на кръста. На третият ден БОГ ОТЕЦ ГО възкреси и ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС седна и седи отдясно на БОГ ОТЦА довека! Слава на БОГА отвека и довека!

Пиша това за пример, какво може да стане с животите ни ако стоим далече от БОГ и се покланяме и следваме дяволски учения, които ни съсипват и ни отдалечават от БОГ. Защото само в БОГ имаме надежда.

Когато човек се моли на БОГ всякога с цялото си сърце, чете БОЖИЕТО СЛОВО Библията и живее според учението на БОГ, БОГ закриля този човек и човекът има надежда в БОГ. БОГ ни е обещал, че ако сме МУ верни всякога и ГО обичаме с цялото си сърце, ум, душа и сила, ТОЙ няма да ни остави, нито ще ни забрави. БОГ е най-великият! ТОЙ е СЪЗДАТЕЛЯТ на всичко живо и не живо. Слава на БОГА отвека и довека!

Ако би приела моят съвет, те съветвам да се молиш на БОГ да те спаси, да ти прости греховете. Да се покаеш пред БОГ и да ГО помолиш за прошка. Да повярваш, че ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС плати цената за всичките ти грехове, че умря на кръста и че на третия ден БОГ ОТЕЦ ГО възкреси и само чрез вяра в ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС получаваме прощение от БОГ за всичките ни неизброими грехове. И чрез никое друго име няма спасение за нас човеците. И те съветвам ако имаш Библия да започнеш да я четеш или да си намериш ако нямаш.

БОГ да те закриля и да пази от злото. БОГ да ти даде СВОЯТ мир.
Това са думи на нашият СПАСИТЕЛ, БОЖИЯТ СИН ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС към НЕГОВИТЕ ученици:
Цитирам от Библията:


Йоан 14
26 А Утешителят, Светият Дух, когото Отец ще изпрати в Мое име, той ще ви научи на всичко, и ще ви напомни всичко, което съм ви казал.
27 Мир ви оставям; Моя мир ви давам; Аз не ви давам както светът дава. Да се не смущава сърцето ви, нито да се бои.

БОГ да е с теб. Амин.
6
5
Потребител#150548
Ok no spored mene e demon
1
0