Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Черна фигура пред огледалото

Черна фигура пред огледалото

Черна фигура пред огледалото
Здравейте. Искам да споделя с вас какво ми се случи наскоро, ако някой от вас може да ми даде някакво обяснение, ще е страхотно.

В стаята ми има тоалетка с огромно огледало, до което съм наредила няколко кръста на Иисус и една икона на Богородица. По принцип сестра ми има гадния навик нощем докато спя да влиза и да се оглежда в огледалото, а аз все и се карам.

Снощи както си спях се събудих защото котката ми скочи на гърба, аз моментално се изправих, видях фигура пред огледалото и креснах: Десислава, махни веднага котката от стаята ми.

Тогава не обърнах внимание, че това не беше сестра ми, а някаква фигура черна. Тя побягна и аз си легнах. На сутринта я попитах влизала ли е в стаята ми, тя каза, че не се е будила цяла нощ.

На сутринта когато хубаво помислих какво точно стана снощи си спомних, че сестра ми си легна преди мен, а аз не видях нея пред огледалото. Освен това, кой би се оглеждал в огледало на угасена лампа.

Другото, което е, не чух вратата да се отваря и затваря, а котката беше при мен. Чувала съм, че котките усещат призраци. Това ми обяснява защо буквално се хвърли върху мен, а не както обикновено, просто да легне в края на леглото.

И сега отлично си спомням, че беше черна фигура, която като ме чу, избяга как - не знам, вратата не се е отваряла.

Ако някой има обяснение, нека сподели, много ще се радвам. Освен това се чудя дали фигурите на Иисус до огледалото са дали някакво отражение на историята.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Разеснителя
Разеснителя
14.11.2012 17:41
Добре , но не ми е ясно как по точно котката ще влезе или ако сте я вкарали вие в стаята при положение че вратата е затворена, а котките ходят на тоалетна на поне всеки 3-4 часа защото и аз имам котка и виждам долу-горе.... А тези кръстове и да стоят и да не стоят ква файда ? В църквата попа ако спи то на другия ден не трябва да е сред живите понеже ще му се явавят 1000 черни фигури ? хаха много интересно ..
0
0
Иван
Иван
12.11.2012 22:39
Махни всички кръстове от там...! Сложи един единствен на стената и, то на изток. А на огледалото с червило или маркер(перманентен) начертай малка фигурка с формата на огледалото, но в долния десен ъгъл. И накрая вържи бял конец на дръжката на вратата, но непременно на възел и в момент-а в който завързваш кажи :"Повече да не съм ви видяла тук!" Всичко ще приключи...! Повярвай!
0
1
Sunny
Sunny
27.10.2012 13:48
от къде е огледалото
0
0
Моника
Моника
26.10.2012 17:22
здрасти! не знам каква е била тази черна фигура, но и щом котката се е държала така може би наистина е било призрак..
0
0
Ели Граменова
Оглежда се
0
0
Sunny
Sunny
25.10.2012 12:50
Какво по-точно сестра ти прави пред огледалото?
0
0