Черна фигура пред огледалото

Черна фигура пред огледалото
Здравейте. Искам да споделя с вас какво ми се случи наскоро, ако някой от вас може да ми даде някакво обяснение, ще е страхотно.

В стаята ми има тоалетка с огромно огледало, до което съм наредила няколко кръста на Иисус и една икона на Богородица. По принцип сестра ми има гадния навик нощем докато спя да влиза и да се оглежда в огледалото, а аз все и се карам.

Снощи както си спях се събудих защото котката ми скочи на гърба, аз моментално се изправих, видях фигура пред огледалото и креснах: Десислава, махни веднага котката от стаята ми.

Тогава не обърнах внимание, че това не беше сестра ми, а някаква фигура черна. Тя побягна и аз си легнах. На сутринта я попитах влизала ли е в стаята ми, тя каза, че не се е будила цяла нощ.

На сутринта когато хубаво помислих какво точно стана снощи си спомних, че сестра ми си легна преди мен, а аз не видях нея пред огледалото. Освен това, кой би се оглеждал в огледало на угасена лампа.

Другото, което е, не чух вратата да се отваря и затваря, а котката беше при мен. Чувала съм, че котките усещат призраци. Това ми обяснява защо буквално се хвърли върху мен, а не както обикновено, просто да легне в края на леглото.

И сега отлично си спомням, че беше черна фигура, която като ме чу, избяга как - не знам, вратата не се е отваряла.

Ако някой има обяснение, нека сподели, много ще се радвам. Освен това се чудя дали фигурите на Иисус до огледалото са дали някакво отражение на историята.

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Разеснителя
Разеснителя
14.11.2012 17:41
Добре , но не ми е ясно как по точно котката ще влезе или ако сте я вкарали вие в стаята при положение че вратата е затворена, а котките ходят на тоалетна на поне всеки 3-4 часа защото и аз имам котка и виждам долу-горе.... А тези кръстове и да стоят и да не стоят ква файда ? В църквата попа ако спи то на другия ден не трябва да е сред живите понеже ще му се явавят 1000 черни фигури ? хаха много интересно ..
0
0
Иван
Иван
12.11.2012 22:39
Махни всички кръстове от там...! Сложи един единствен на стената и, то на изток. А на огледалото с червило или маркер(перманентен) начертай малка фигурка с формата на огледалото, но в долния десен ъгъл. И накрая вържи бял конец на дръжката на вратата, но непременно на възел и в момент-а в който завързваш кажи :"Повече да не съм ви видяла тук!" Всичко ще приключи...! Повярвай!
0
1
Sunny
Sunny
27.10.2012 13:48
от къде е огледалото
0
0
Моника
Моника
26.10.2012 17:22
здрасти! не знам каква е била тази черна фигура, но и щом котката се е държала така може би наистина е било призрак..
0
0
Ели Граменова
Оглежда се
0
0
Sunny
Sunny
25.10.2012 12:50
Какво по-точно сестра ти прави пред огледалото?
0
0