Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Странно нещо легна върху мен

Странно нещо легна върху мен

Странно нещо легна върху мен
Здравейте!

Моята история се случи преди около две години. Имах да изпълнявам един проект и ми се наложи за няколко месеца да живея в друг град. Отседнах в една къща, под наем.

Собствениците ме настаниха в една стая и ми казаха, че това е стаята, в която преди по - малко от година е умряла тяхна роднина.

Една вечер чух стъпки и тропане по пода /пода беше от дървено дюшеме/. Лежах по гръб и се опитвах да заспя, когато нещо легна върху мен. Усетих как леглото потъна. Това, което беше върху мен, ме затискаше и не можех да дишам, нито да го махна от себе си. След няколко минути то стана.

Това повече не се повтори и аз се прибрах в града, в който живеех. Но оттогава не ми върви, работата постепенно замря, съпругата ми, с която живях 15 години, подаде молба за развод, домашните любимци, които отглеждахме умряха.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
Ivetoo
Ivetoo
10.12.2011 15:39
Не разбрал си погрешно, синдрома на вещицата не е във филма, има статия в съновника по тази тема, но за съжаление саита не ми позволи да го публикувам. Говорех за две отделни неща:) филма е едно, синдрома е съвсем друго, което във филма определено го няма :)
0
0
иванко
иванко
22.11.2011 15:06
относно коментара на ивето90.гледал съм го тоя филм и там няма нищо за някакъв синдром на вещицата.не знам къде си го видяла ама аз не съм
0
0
Terran
Terran
16.11.2011 02:30
Възможно е някои функции на мозъка ти да не са били "будни". Знаем, че дори и за едно помръдване на пръста си използваме мозъка. За слуха също. Не участват сетивните органи, а мозъка. Затова виждаме образи и чуваме звуци дори когато спим, затова да си чул и стъпки. Знам, че внушението е от голямо значение, но все пак това е само предположение, не че съм много навътре в нещата. Не отричам и паранормалното. Ще помоля Senii ако чете това и ако намери информация за Карабасан да постне линк, че ми стана интересно.
Благодаря предварително.
0
0
д  м
д м
13.11.2011 00:34
Не искам да ви плаша с моята история, всичко започна кокато почина свекъра ми, на 3 д вечерта. Сънувах, но сякаш не беше сън, че той ме изнасилва. Започнах да сънувам лоши неща. След 3 м почина моят племеник на 10 години. 10 дни преди това почина неговата баба, а 1 ден преди смърта на малкия почина дядо му. След 6 м почина моят съпруг. Преди смъртта на малкия сънувах моят мъж като мъртвец. На 15 д от смъртта на моя съпруг, още не бях заспала,на вратата на стаята, където спяхме с моят съпруг се издумка много силно. Старите хора казват, че душата на умрелия обикаля дома до 40 дни. Не вярвах на тези неща, но се убудих, че има нещо вярно.
0
0
mc
mc
12.11.2011 18:34
По принцип не вярвам в духове. Много по-вероятно е нещата, които ви се случват да се дължат на енергии в тялото, а не на външни енергии. Всеки човек реагира различно на такива и преживяванията могат да бъдат различни. Това е само за пример, но е добре да знаете, че всеки има тази енергия в себе си (заспала) и тя може да се пробуди и без медитация, предизвиквайки странни състояния. Моят случай е точно такъв.
0
0
Алекс
Алекс
10.11.2011 22:18
Това нещо много ме изплаши. Четох, че се случва на всеки човек в някакъв момент от живота му. Но аз не искам да ми се случи. Ужасно е!
0
0
нанси
нанси
10.11.2011 06:45
Здравейте, имах и аз ужасно преживяване точно на великден, събудих се към 11.45 ч. Бях сама вечерта, гледах телевизия, винаги тока в коридора свети. Както си лежах, виждам в коридора мъж с дете на раменете и ми се усмихват. В един момент детето слиза и чувам стъпките му да идват към мен. Помъчих се да стана, но нещо ме натискаше и нямах сили. Детето дойде при мен, но странното бе, че виждах дрехите, но не и тялото. Държеше някакви ключове, аз лежах по корем. То си просегна ръката с ключовете към главата ми и ги пусна на врата ми, но не паднаха ключове, а капка, която започна да се спуска по гръбначния ми стълб, започна се ужасно тресене на цялото тяло все едно ток те удря. Целият диван се местеше, имах чувство, че умирам. Бях безсилна, когато капката стигна до кръста това спря за секунди, поех си дъх и се помъчих да стана, но нещо много силно ме натискаше. Детето започна да се смее и пак се започна отначало с капката и разтрисането. След около 7 пъти, аз вече бях изнемощяла. В един момент изчезнаха, бях обляна в пот и треперех, успях да седна на дивана, станах, светнах лампите в целия апартамент, запалих свещ и цяла вечер не заспах. Не знам какво беше. На другия ден ходих на църква, питах попа, но не можа да ми даде отговор. А аз се чудих защо точно на Великден. И най - учудващо, бях будна. Не искам да си спомням, но има моменти, когато като погледна към коридора и се сещам. Някой може ли да ми помогне да го разгадая, не можах да намеря обяснение. Благодаря ви. предварително .
0
0
Ivetoo
Ivetoo
09.11.2011 18:24
Видях сега, че не мога да ти дам линк ще ти го напиша The Secret, филмът е документален. :)
0
0