Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Помогнете ми, те ме бият

Помогнете ми, те ме бият

Помогнете ми, те ме бият
Здравейте.

Искам да ми помогнете с някои съвет не искам хейтърски, негативни и обидни коментари. Та аз съм момиче на 16 изглеждам си напълно нормална, но не е така. Сатаниска съм занимавам се също така с вудо магии и вещерство така съм откакто брат ми почина от рак. В училище ме тормозят една група момчета причиняват ми много болка и то 5 дни в седмицата. Опитах се да кажа на родиъелите си но те не предприеха никакви мерки.

Говорех с дкректор с учители но уви нищо. Как ме тормозят ами много пъти са нахлували в женската и са ме закачали, в часовете мо физкултура са ме целели с топки даже един път ме бяха оцелили е корема много лошо че чак изплюх кръв. Искам съвет какво да направя и как да им се опълча защото ме е страх. Също така съм се обръщала и към черната магия но на тях не им действа защото са накичени с кръстове всеки от тях носи библията те вярват много в Бог.

Много благодаря предварително на всичко.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (24)

Изпрати
Барни
Барни
21.12.2014 17:52
Човек,независимо от избрания от него път заслужава помощ и съвети,единствено тогава се разбира какъв е.

Не знам защо всички свързвате Сатанизма с нещо лошо.Това е просто термин и може нейната представа за това да е обратна на Вашата.

Преди 2 години,не съм очаквал да разбера,че Сатанизма също може да има и добри страни.

И Понеже Ви е втълпено от бебета,че Бог е Добро,Дявола Зло и понеже така е описано в Библията....която е написана от Хора...и Стария и Новия завет си Противоречат...пример: "Око за Око".И Църквата е манипулирала хората с това....не значи ли!?Че Бог и Дявол няма....това са термини,думи.

Може Бог да е Извънземен,а Дяволът му да е злият му брат...Много смешно звучи нали...ама кат не сте ги виждали поне проявете разбиране и дайте съвети.



Момичето не е сторило нищо,тя има проблем,като е Добра...а онези
Кръстоносците,дето я Бият...какви ги прави?
Богопомазани?
Не това са измет,те са нещастниците,които виждам дори и в моя град и често имам вражди с тях.

Вече е 21 ВЕК!
Бог,Дявол са отминали....съществува добро и зло.Ако ще да си Сатанист...и да правиш добро значи си добър.
ЗАмислете се над това,хайде очаквам коментари.
21
1
анонимен
анонимен
21.12.2014 21:05
Напълно съм съгласен с теб!
8
1
Ели Граменова
Може би самите ти занимания предизвикват това нещо. Защо не се откажеш от Сатанизма и да си практикуваш бяла магия мисля че тогава нещата ще са по-добре. Все пак не забравяй има един неписан закон каквото правиш ти се връща прави добро за да ти се връща добро :)
1
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
21.12.2014 16:11
Я не се занасяй.Ако правеше магии до сега да си изпепелена от тях.Не знаеш ли,че най-голямото оръжие на черното е секса.Те те изпитват с това
как ще реагираш- или го искаш или не.Помисли си и не ги предизвиквай.
3
0
sibel
sibel
21.12.2014 16:32
Не всичко опира до тази гледна точка..
1
1
Asmodeus
Asmodeus
21.12.2014 14:41
Това с Бог е пълна глупост.
Кръстовете никого не защитават.
Или ти не умееш да правиш магии като хората, или хората са с много силна енергия и са по- трудни за оборване. Може и да носят в чантите си някакви амулети и талисмани, червеният конец на китката също може да ги защитава - червеният конец защитава и от уроки, и от зло око.
А може и твоята витална енергия да е по - слаба от тяхната, особено ако не си добре със здравето, а те са с по - добро здраве.
Но не е необходимо да прибягваш към магия, по - добре се опитай да се разбереш с тях, или ги победи по друг начин, или най - добре избягай от тях.
4
0
Asmodeus
Asmodeus
21.12.2014 14:19
Аз пък не вярвам в Бога, и не вярвам, че Бог изпълнява молби и желания. Много пъти съм отправял молби към него, но никога нищо не се е получавало. (Това, че съм се кръстил с име на архангел нищо не значи, просто ми харесва как звучи името :D)
Но магии има, защото всичко е енергия, всичко в природата е физика.
Енергия, която не се губи, а само се трансформира в един или в друг вид.
А що се отнася до магиите, който и да ти е казвал, че трябва да прибягваш до тях, ти е дал лош съвет. Първо е трябвало да те познава, и да знае с какви проблеми се сблъскваш, а също и, че не всеки човек умее да прави магии, не всеки става Майстор и не всеки умее да контролира енергиите. Това си е нещо като талант.
А що се отнася до вудуто, това е една от най - силните предметни магии.Но мислех, че в България никой не разбира от вуду, там в Африка са напред хората, и то до невероятна степен, чувал съм даже, че вдигат с вуду магии зомбита от гробовете, които им вършат чудесно цялата полска работа!
В случая, щом като враговете ти не ги хваща чрез магия, опитай да се да ги победиш по друг начин. Например попитай някой и го помоли да те защити от тези хора, които се опитват да ти навредят. Ако и това не помогне, отиди директно при тях и ги попитай какъв им е проблема на враговете ти и защо се опитват да ти навредят.
Не е хубаво да се защитаваш от враговете си чрез магия. Често прибягването до магия е нещо много опасно и непредсказуемо, дори и за добри познавачи.
Само това мога да те посъветвам.
Чао засега!
3
0
sibel
sibel
21.12.2014 13:58
Занимавам се да..
Нима мислиш че не съм си задавала въпроса ..ха ха даже и на тях съм го задавала отговора е много прост преди време баща ми се беше бил с командирчето на тая банда и сега си отмащават чрез мен
1
0
maria
maria
21.12.2014 13:57
Разбира се,че ще носят кръсъове и ще вярват в Бога!
ТОЙ ни дава силата да оцеляваме , ТОЙ ни прави силни
такива като теб, това заслужават,БОГ Е НАД ВСИЧКИ.
Ако онея хора са с Бога и имат силна,вяра никаква черна магия, няма да ги застигне. Едно време светците са ги затваряли с озверели животни в клетка,дето не са яли с дни, с седмици.
Но когато светеца влезе в клетката,лягат животните и спокойно си седят! ТЕ ЗНАЯТ КАКВА СИ, и затова е всичко това.
Между другото, и аз нося кръст!

БОГ ПОМАГА И ДНЕС!
0
0
maria
maria
21.12.2014 13:51
Занимаваш се с ВУДУ магии ?! Такива хора като теб са за убиване, едно време такива са били горени, сега трябва пак да се горят такива хора,защото много станахте. Такива като теб, постоянно си играят с хорските съдби,и мечти. Не ми пука,дали си сатанист, ама тва с вудуто не ми харесва вообще. Защо не си зададе въпроса ,защо те тормозят? Може би си сторила нещо, и ти се връща чрез тях!
На 16 години и се занимаваш с вуду магии ,доста тъжно и стряскащо..
Надявам се,че ще прочетеш коментара ми.
И да пак повтарям .. хора които практикуват магии, вуду и всякакви такива глупости трябва да бъдат горени..защото заради хора като теб, има родови проклятия! Не мога да съжеля човек като теб, сори.
1
1