Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Помогнете ми, те ме бият

Помогнете ми, те ме бият

Помогнете ми, те ме бият
Здравейте.

Искам да ми помогнете с някои съвет не искам хейтърски, негативни и обидни коментари. Та аз съм момиче на 16 изглеждам си напълно нормална, но не е така. Сатаниска съм занимавам се също така с вудо магии и вещерство така съм откакто брат ми почина от рак. В училище ме тормозят една група момчета причиняват ми много болка и то 5 дни в седмицата. Опитах се да кажа на родиъелите си но те не предприеха никакви мерки.

Говорех с дкректор с учители но уви нищо. Как ме тормозят ами много пъти са нахлували в женската и са ме закачали, в часовете мо физкултура са ме целели с топки даже един път ме бяха оцелили е корема много лошо че чак изплюх кръв. Искам съвет какво да направя и как да им се опълча защото ме е страх. Също така съм се обръщала и към черната магия но на тях не им действа защото са накичени с кръстове всеки от тях носи библията те вярват много в Бог.

Много благодаря предварително на всичко.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (24)

Изпрати
Христо
Христо
23.12.2014 19:41
Не четох какво са писали другите. Може да повтарям някого.
1. Енергията от магиите рано или късно се връща към човека. Всички енергии, излезли от човека, се връщат към него. Законът е "Каквото посееш, това ще пожънеш."
2. Хубаво е да се вярва в Бог. В добрия Бог. В Единствения Бог.
Да не сметнеш, че те съдя, просто разсъждавам за причините, чрез което търся възелът, който да се развърже, за да си помогнеш.

Бих ти препоръчал да се насочиш към молитви към Бог, да намериш сили да простиш на тия момчета. Моли се за каквото счетеш за добре - за прошка ако щеш, за помощ, за доброта в живота си.

Колкото по-искрено, толкова по-добре.
6
0
Берлин
Берлин
22.12.2014 19:24
дяволе как само те е страх от БОГ тия момчета са божий чада и те усештат още малко и БОГ щте те погуби за винаги СЛАВА НА БОГ и Весела Коледа на всички ВЯРВАЩИ
3
5
sibel
sibel
29.12.2014 22:36
... Да страх ме е БОГ ме е прокудил и прокидена си оставам но не забравяй нашият господар Сатан владее страха ..доста добре хаха
1
1
Москва
Москва
23.12.2014 12:48
Божий чада?Които бият невинно момиче?
Какво знаеш ти за невинност и бой,още повече пък за Бог...
7
0
sibel
sibel
22.12.2014 09:45
Магията е нещо древно което ако се сбърка или сгреши може да доведе до тежки последици ...
Тренирам и тялом и духом имам вече плочки но това е отделен въпрос...
4
2
Asmodeus
Asmodeus
22.12.2014 00:54
Не е толкова лесно правенето на магии, колкото ти се иска...
Това не е играчка за аматьори!
2
1
Asparux
Asparux
22.12.2014 00:42
Какви са тез кръстове. Какво е това Сатанизъм?
Животът е само един миг и този миг е твой. Живей за себе си.
1
1
Asparux
Asparux
22.12.2014 00:29
Жалко, целият сайт е пълен със Сатанисти.
И, какво е това черна магия, и Бяла магия.
1
2
Александра
Александра
21.12.2014 23:24
и при мен имаше нещо подобно.. моя съвет е да почнеш да тренираш. не само тялото но и духа си. ако магиите не помагат действай сама. може и да са повече от теб но опитай да ги ,,отстраниш'' една по една. и по- добре винаги да си носиш нещо остро за самозащита (аз не бих се поколебала да срежа нечие гърло..аз съм психопат, пироман и т.н. )
и успех
3
0
Николаус Ото.
Николаус Ото.
22.12.2014 09:23
За психопат,много грамотно пишеш пък и не улавям "отклонения" в текста ти...човек,който твърди,че е психопат,значи не е.

Знам знам,не те упреквам в нещо,знам,че помислите ти са добри и искаш да помогнеш,но хайде....Нож?
1
1
Naberius
Naberius
21.12.2014 17:52
Отвърни на злобата със злоба с прост човек не може да се разбереш, щом всеки отказва да ти помогне и не предприемат нищо - действай сама разбери от какво изпитват ужас и ги тормози със страховете им, знам, че съвета ми не е за всеки и повечето хора ще ме оплюят, но много добре знам какво е да си отхвърлен от всички. Всеки сам избира какъв да е това е личен избор, момичето иска помощ, а вие я нападате!? Защо един път не се опънахте на мюсюлманите, защото е ясно колко сте двулични, избора си е неин, за това, ако не можете да помогнете не пишете простите си коментари.. Покажи им, че си над тях и не се засягаш от простоватите им действия намери някого с когото споделяте интереси и му сподели проблема, пък, ако не стане действай по затворнически правила. Успех!
9
0