Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Моля, помогнете ми

Моля, помогнете ми

Моля, помогнете ми
Аз съм момиче на 19 г. Много често ми се случва да сънувам странни неща, духове, мъртви хора. А в стаята, в която сме аз и гаджето ми почина леля ми при пожар.

Пожарът беше предизвикан от нея. Тя беше пияна и държеше запалена цигара. Пожарът избухна от цигарата и не успяхме да я спасим.

Аз бях малка токава. Баща ми гледаше да измъкне мен и майка ми. Тогава имах едно черно коте, то беше вътре в къщата. Не можах да го спася. Молих баща ми да изчака малко да го взема, но той не ми позволи.

А то мяукаше, като че ли ме вика за помощ или нещо подобно. Леля ми не можахме също да я спасим. Те с котката ми останаха вътре. След пожара се чувствах виновна.

Плаках за котето ми и за леля ми. Една вечер си лягах, тъкмо заспах и нещо ме събуди. Беше някаква жена. Тя ми каза да не съжалявам за пожара, че не съм виновна, че котето което изгоря в пожара е много добре и че леля ми е добре.

Споделих това с баба си. Тя каза, че съм видяла леля си и тя ми е казала тези неща, да не се тревожа, да не се чувствам виновна, че те за добре и така нататък.

Но сега когато сам на 19 г. живеем в къщата, която преди беше изгоряла и още по - странното е, че щом съм я видяла на сън преди, щом ми е казала да не се тревожа, тогава кой отваря вратата, пляска, чувам стъпки, сянка на човек виждам, и звуци, гласове.

А сме в стаята дето почина леля ми и котката. Там където беше дивана, на който леля ми загина сега има легло и ме е страх.

Не знам от какво, но ме е страх. Много пъти се е случвало да сънувам нещо лошо, после да виждам духове, а аз ги псувам от страх.

Някой път им говоря нормално. Не знам, помогнете ми, какво става с мен, защо ги чувам, виждам, как да спра да ги виждам и да ми говорят.

Не пуша цигари, не взимам наркотици, не пуша трева и такива работи, моля помогнете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Паолина
Паолина
02.02.2011 00:00
Според мен трябва да се успокоиш и да махнеш цялата вина. Мисля, че още си задаваш въпроси, като: ако бях спасила котето или бях убедила баща ми да опита да я спаси, затова стисни зъби и си кажи, че си нямала шанс да направиш, каквото и да е. Тях ги няма, но животът продължава.
0
0
борка
борка
23.01.2011 19:57
Отиди на ходжа.
0
1
asd
asd
23.01.2011 15:38
Консултирай се с психиатър.
0
1
filox
filox
23.01.2011 14:32
При колкото врачки и да идеш, няма да ти помогнат. Ти си чуствителна личност и чуваш и виждаш неща, които другите не виждат. Това няма пряка връзка с леля ти. Опитай се да премахнеш страха от себе си, бъди ти водещата. Щом имаш тази дарба, опитай се да я използваш. Когато ти се случва, задавай им мисленно въпроси, не се бой от тях, не могат да навредят, освен ако ти не се предадеш психически.
0
0
Бианка- Мария
Бианка- Мария
23.01.2011 13:43
Отиди при врачка. И аз бях така. Брат ми почина в катастрофа, те бяха близнаци със сестра ми. Виждах брат ми в банята на сестра ми и бягах веднага на някъде и аз не знам на къде, само, за да избягам. Виждах го известно време точно до тоалетната за секунди, казах на майка ми. Отворихме казанчето и намерихме хероина на сестра ми. Явно някой иска да те предупреди за нещо, да ти покаже нещо. Отидохме при врачка и тя ни каза, какво също иска да ни каже брат. Беше послание за сестра ми. Отиди, надявам се да ти помогне.
0
0
Радост7
Радост7
23.01.2011 10:36
Извикай свещенник да отиде в къщата и да я освети. Разкажи му за случващото се в нея, но пропусни тази част, дето псуваш. Дано съм успяла да ти помогна поне малко.
0
0