Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Обезпокояващ ме сън, моля помогнете

Обезпокояващ ме сън, моля помогнете

Обезпокояващ ме сън, моля помогнете
Здравейте на всички! Сънувах, на пръв поглед съвсем обикновен сън, но предвид обстоятелствата ме обезпокои. Преди да ви кажа съня ще обясня как стоят нещата в реалността и после ще ви кажа и съня.

Скоро бях на гости в друга държава, за няколко дена, при най-добрата приятрелка на починалата ми баба. Докато бях там жената както беше здрава и права, получи някакви задушавания, стана зле постъпи в болница и я оперираха спешно. Едвам се оправи. Тя е възрастна. И сега.. днес, В навечерието на годишна от смъртта на баба ми, сънувам следното:

Аз и баба ми сме в дома на приятелката й. Говорим си и чакаме приятелката й да дойде. Обяснявам на баба ми, колко ми е симпатична жената, как е страхотна и много мила. После дойде жената, аз я виждах за пръв път след операцията и ми изглеждаше по-особена.

С баба ми започнаха да си говорят, не се бяха виждали отдавна. И трите много хубаво си прекарахме. Другото особено беше, че баба ми няколко пъти повтори, че й трябват обувки. Иска някои да й донесе обувки, да си купи или да й подарят обувки..

Много ще съм ви благодарна ако помогнете! Настина!
Поздрави Аделина
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
дг2010
дг2010
24.04.2013 15:45
Знам, че само за годишнина на починал човек задължително се подават дрехи, обувки, чинии, чаши, вилица, лъжица. Запалете й една свещ и подайте сладки и соленки, които е обичала.
Също, че винаги когато сънувате, че починалия иска нещо – също подавате. В случая – подайте нейни обувки на неин близък, който ще ги носи.
0
0