Обезпокояващ ме сън, моля помогнете

Обезпокояващ ме сън, моля помогнете
Снимка: sanovnik.bg
Здравейте на всички! Сънувах, на пръв поглед съвсем обикновен сън, но предвид обстоятелствата ме обезпокои. Преди да ви кажа съня ще обясня как стоят нещата в реалността и после ще ви кажа и съня.

Скоро бях на гости в друга държава, за няколко дена, при най-добрата приятрелка на починалата ми баба. Докато бях там жената както беше здрава и права, получи някакви задушавания, стана зле постъпи в болница и я оперираха спешно. Едвам се оправи. Тя е възрастна. И сега.. днес, В навечерието на годишна от смъртта на баба ми, сънувам следното:

Аз и баба ми сме в дома на приятелката й. Говорим си и чакаме приятелката й да дойде. Обяснявам на баба ми, колко ми е симпатична жената, как е страхотна и много мила. После дойде жената, аз я виждах за пръв път след операцията и ми изглеждаше по-особена.

С баба ми започнаха да си говорят, не се бяха виждали отдавна. И трите много хубаво си прекарахме. Другото особено беше, че баба ми няколко пъти повтори, че й трябват обувки. Иска някои да й донесе обувки, да си купи или да й подарят обувки..

Много ще съм ви благодарна ако помогнете! Настина!
Поздрави Аделина

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
дг2010
дг2010
24.04.2013 15:45
Знам, че само за годишнина на починал човек задължително се подават дрехи, обувки, чинии, чаши, вилица, лъжица. Запалете й една свещ и подайте сладки и соленки, които е обичала.
Също, че винаги когато сънувате, че починалия иска нещо – също подавате. В случая – подайте нейни обувки на неин близък, който ще ги носи.
0
0