Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Помислете малко и после пишете, моля ви

Помислете малко и после пишете, моля ви

Помислете малко и после пишете, моля ви
Тук съм чела много неща от пълни измислици до самата истина. Но съм чела и коментари от типа "егати смотаняка, вземи се прегледай" и други такива. Не си правя труда да разбера защо критикувате по този начин защото не си струва. Все пак ние сме хора не сме по умни дори от гълъб.

Много неща са неразгадаеми за нас но все пак се опитваме да ги разгадаем и аз ще се опитам да го направя. Искам някои да ми обясни защо като не разбираме нещо трябва да критикуваме по този начин да обиждаме без да се опитаме да се поставим на мястото на този когото обиждаме. Ако сте го прочели сигурно ще почнете с гадните коментари. Помислете малко и после пишете моля ви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Христина
Христина
02.03.2015 11:26
Дори и в бестселърите има критици.Тълкувай го както искаш.Тъпа работа.
1
0
Виртуален принц номер Х
Виртуален принц номер Х
03.02.2015 03:42
За мен има два вида критици: родени такива и създадени по-късно. Родените критикуват, защото това е залегнало вътре в тях и не могат да се чувстват щастливи, ако не го правят. Те не поставят под съмнение правилността на действията си. Създадените са тези, които в даден момент стават циници и минават на познатата програма за категоризиране:
"девствена самотна девойка, която се чувства като от миналия век" - поредната сметкаджийка, която се опитва да върже някого
"млад, срамежлив и добродетелен" - някой, който е на сухо от 1 седмица до 6 месеца (зависи колко време издържа без полов контакт)
"искащ да помогне" - мислещ как да те прецака
всичко, което не пасва на изредените групи - "вземи се прегледай!"

Вторите доста често надминават първите, защото виждат как онези владеят изкуството на обидата и решават, че то е ключът им към щастието в този живот. А кой не се вкопчва в щастието с всички сили? Докато първите вече го правят по навик, вторите са събрали цялата горчилка на този свят и тя ги мотивира. Не ги съди - те са преживели много! То няма смисъл да съдиш и първите - нито има начин да се рехабилитират и поправят, нито ще ги засегнеш с думите си, защото те те пропускат покрай себе си и няма да те чуят. Ще те прочетат, но няма да те чуят - просто ще прелистят машинално написаното в търсене на дума, за която да се хванат и да ти поставят диагноза. В техния свят всеки има проблем, а те са готови да го открият.
1
0
Петя
Петя
23.11.2014 19:18
Добре аз ще ти дам одговор
Тези който критикуват може би са преживя ли нещо и го потискат в себе си или пък се подават на чуждо мнение
Ето какво пиши ако си съгласна с одговора ми
0
0
****
****
12.10.2014 09:03
лудите обичат да накарат някой да размисли, така често срещано е...
2
0
анонимен
анонимен
07.10.2014 22:38
Повечето хора критикуват, защото са прости. От простотията те се комплексират, а след като се комплексират те стават злобни и лошото е, че целия ни народ е такъв..... Чрез тези обиди и злобни критикувания те избиват комплексите си, а аз много мразя такива хора от типа "И аз не знам как се прави, но не е така както ти го правиш" Сега, защото очаквам поредния селски коментар чрез който някой празноглавец да ми каже, че и аз съм писал негативни коментари. Пиша тези коментари, единствено, когато съм изперкал от скука и ми е интересно да видя реакцийте на другите и от това, което видях останах доволен, почти никой не ми се върза на глупостите, което показва, че има и цивилизовани хора тук. Мен изобщо не ме дразнят измислиците които хората публикуват тук. Щом автора си е преценил и му доставя удоволствие да си драска глупости да го прави, никой не го спира. Никой не спира и хейтърите да си пишат негативните коментари, за това са коментарите да изразяват мнение, но като го правите не псувайте и не обиждайте, все пак можете да изразите раздразнението си по културен и цивилизован начин. :)
6
1
viktoriq
viktoriq
07.10.2014 20:10
всички сте прави и ме радва факта че мислите така Тайнствения пери ти си напълно прав и за мен самата което ме очуди как така знаеш това за мен
1
0
сс
сс
07.10.2014 18:17
колкото хора, толкова и мнения, въобще защо трябва на някой да му пука от гадните коментари, гледай си кефа
3
0
stempz
stempz
07.10.2014 17:55
Вики,нашето общество е пред разпад.разделено е на позиции,религии,класи,етнически признаци,на възраст,на пол,на леви и десни,умни и прости,чалгари и аристократи,красиви и грозни,мутри и ченгета,роби и господари.дупката ,която се простира между хората е цяла пропаст.илюзиите които създадоха и дадоха на хората чрез информационното влияние,контрола на личната свобода чрез финанси,програмирането на изкуственни ценности,налагането им като стереотипи в ежедневието.Засилване на егоизма,липсата на справедливост и вяра за утрешният ден, деморализира хората.фалша които сме издигнали във култ,ролите които играем пред себе си и пред заобикалящата ни реалност довеждат хората до объркано състояние,бъркане на възприятия,липса на правилна самооценка.Грубият език,злобата,агресията,липсата на човечност,нихилизма,демагогията са следствие на слабата човешка психика и синдрома на мозъчната недостатъчност.Ние българите много обичаме да съдиме себе си,но така го правиме, че да изглежда, че съдиме някой друг и изпитваме огромно щастие, когато някой е по-зле от нас във който и аспект на живота да го погледнеш и ние се издигаме във чуждите очи по този начин.разпада на нашето общество е очеваден и се наблюдава навсякаде от виртуалния свят,през 'реалният'',от жилищната кооперация в големият град до малките селски къщи,на улицата,в училищата,през медиите и при социалните ни водачи,гледаме една и съща болест,която се предава по невидим начин за повечето хора,негативните настройки и вълни са по-смъртоносни от всичките болести и глад на този свят.Там, кадето липсва любов и вяра,има само страх и омраза,което ще води до самоунищожаване
7
0