Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Ще се поболея ! Помощ !

Ще се поболея ! Помощ !

Ще се поболея ! Помощ !
Моля ви помогнете ми !
Когато бях на 8 години една приятелка ми разказа за Кървавата Мери. Не ми пукаше защото бях съсредоточена в играта (всяко 8 годишно момиче не спира да си играе) но се разтърсих в нета и открих легенди за нея. След 2 месеца ме беше страх (извинете за израза)да отида до тоалетна сама ако лампата в коридора не беше светната защото там на стената имаше и огледало. След 5 месеца вече можех да отида.

Когато станах на 9 пък разбрах за дама пика и се сещате какво ми стана. . . бях полудяла! ! ! Мама и тате не знаеха какво да правят защото умирах от страх ! Заведоха ме да ми бая една баба. Тя каза че ако ме бяха завели по късно нямаше да може да ме оправи. Сега съм по-голяма (не желая да споделям годините си) но още ме е страх да съм сама вкъщи на загасени лампи ! Моля ви помогнете ми ! Как да спра страха ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
52
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
krasi
krasi
11.10.2015 20:49
vednush s edni moi priqteli reshixme da otidem v edno izostaveno imenie [beshe adski starshno] . kto vlqzoxme proverixme vsicki stai i na purviq i na vtorq samo ne bqxme proveri li edin[tavana]. izglejdashe zloveshto ot vsichko ostanalo ... s mnogo smelost reshixme da se kachim. stenite bqxa v kruv.kato otvorixme vratat vsicko beshe s kruv kukli obezglaveni i celite v kruv kosti ot xora ... beshe adski zloveshto "POMOSHT" POTRESOXME se ot petite do glavata no dorazgledax me ednoto momiche reshi da vikame tam dama pika no nie ne iskax me no ni nakara[ne kazvam prichinite] imaxme vsichko neobxodimokazaxme tripati dama pika poqvise purvo nishto ne stana i reshime da se maxame ot tova prokleto mqsto no eitaka edin luleesht se stoi se ralulq ei taka[nikoi ne go beshe pipnal] i na tozi stol se vidq neshto no za suvsem kratko [naistina suvsem kratko . nie pobqgnaxme i kato slqzoxme vratite bqxa zatvoreni nie ne gi bqxme zatvorili a i nqmashe nikakuv vqtur izobshto[ne beshe zaklucheno i nie si trugnaxme] no na vratata pisheshe '' NE BIVSHE DA IDVATE'' daje edno momiche ne se e upravilo oshte e v stres... molq pomognete kak da q izlekuvame:(
1
0
krasi
krasi
02.04.2015 19:14
Реших да напавя една такава тема и тук, защото тази във архивите е много голяма, а и никой не пише в нея. Аз имам много истории за разказване, но не ми и позволяваше нещо да се регистрирам в архивите. така... до тук с обясенията Smile
Ето истории, които научих от приятелите ми...
Жани и Лили били студентки и големи купонджийки. Също така и споделяли едно общежитие заедно и били най-добри приятелки. Една събота вечер имало голям купон и те, естествено решили да отидат. Тоно преди да тръгнат /към 22:00 часа/, на Лили и станало лошо и решила да остане в леглото и да си почива. Жани искала да остане с нея, но Лили и казала да не се тревожи и да тръгва за купона. Когато Жани излязла от входа и се заптила към купона се сетила, че си е забравила телефона и решила да се върне. Когато стигнала пред входната врата, решила да не пали лампата, за да не притеснява приятелката си, ако е заспала. Намерила телефона си и тръгнала за купона. Прибрала се сутринта към 8:00ч. и решила да иде в спалняа да провери Лили. Когато влязла в стаята видяла приятелката си с прерязано гърло и извадени очи, а на огледалото пишело "Радвай се, че не светна лампата" Shocked Shocked
на мене доста време ми трябваше да спра да се страхувам от историята Embarassed

Кристина си била сама вкъщи в Петък вечерта, тъй като родителите и били в командировка. От малка тя била свикнала да е сама и сега не и правело голямо впечетление. Към 22:00 телефонът иззвънял и тя вдигнала. От слушалката се чул зловещ мъжки глас, който и казал: - Червените ботушки пътуват към твоя град!
Крис помислила, че някой си прави шега и затворила телефона. След около 20 минути телефонът отново иззвънял и гласът казал: - Червените ботушки са в града! Вече пътуват към блока ти!
Крис игнорирала и това обаждане, но този път била малко нервна. След 15 мнути гласът отново се обадил и казал: - Червените бтушки са пред входа ти и се качват по стълбите.
Крис изпаднала в ужас, защото откъм сълбището се чувало тропане, сякаш някой ходи с ботуши. След 1-2 минути сезвъннало на входната врата...
На другият ден родителите на Крис се прибрали и намерили дъщеря си пред входната врата на апартаментът си, обезглавена и със червени ботушки на краката. Майката се уплашила и отворила чантата си, в която се намирали червените ботуши, които била купила за дъщеря си.
3
0
Suni Dani
Suni Dani
17.03.2014 20:59
Здравей:)
И аз миналото лято яко се бях наплашила от първия ми страшен филм за духове, който гледах. Беше ми любопитно, качи ми се адреналина, също през деня ми беше интересно и готино да чета такива неща особено в тоя сайт, но вечерта... не ме питай.
От този филм вече вечер си покривам огледалото и ТВ от страх да не видя нещо до ден днешен.Спя на запалена лампа.А в тези 3,4 месеца панически страх даже през деня ме беше страх да се качвам в моята стая на горния етаж, страх ме бе от самотата дори през деня, бях обсебена от страшни мисли.И даже със запалена лампа ме бе страх, все си мислих е около леглото зад мен, над мен има някакви неща.
Даже една нощ ми се бе причуло на пробуждане един дебел мъжки глас ми казва на ухото на английски ИН БАК тоест зад гърба зад теб нещо таковаа...
Но после баба ми ля восък и сега всичко е много по-добре на 85,90%:)
аз си се страхувам от тъмното.А и да те успокоя.Аз живея до гробището и досега нищо странно не ми се е слуявало, не съм виждала. да чукна на дърво, и не искам и да виждам, то май няма де:)
Всичко е на психична основа мила! Каквото си надробиш, това ще сърбаш..:) спри да четеш и да гледаш такива неща.Мисли и чети и гледкай само хубави, приятни неща,играй си игрички.Препоръчвам ти Лейди популар. живей си живота в наслада, не в страхове, защото си има логични обяснения за всичко това, всичко е физика!
Духовете не могат да се превърнат в материално, не могат да ти навредят, хората трябва да се страхуват от ХОРАТА!!!
УСПЕХ и стига си мислила и втълпявала вече такива неща и стига си чела тука страшните истории, които повечето са измислени.Аз вече не ги чета.Само хубави неща правя, мисля, чета, и си викам Каква съм била глупава, ВСИЧКО Е ПСИХИКА:)И енергия, лошите мисли ти носят отрицателна енергия, а добрите положителна.Човек като умре, ако е бил лош, душата му която излиза (тези доказани 36грама) е една ОТРИЦАТЕЛНА ЕНЕРГИЯ и понеже всичко е физика в живота и енергия, нали знаеш за ядрото че там е мноого горещо, а противоположните неща се привличат тоест земното ядро е +, а отрицателната енергия от лошия мъж - и затова душата му се придърпва от долу и се счита че отива в ада долу.
А душата от човека като излезе и като е бил добър, тя има положителна енергия и се привлича от горе с космическите минусови температури и затова в рая:) това е 1 пример, който се надявам да ти помогне:)
0
0
Яница В.
Яница В.
17.03.2014 19:25
Здрасти, аз съм на .. и от днес 17.03.2014г. в училище почнаха за дама пика а преди месец за кървавата мери но за кървавата мери не ме беше страх но сега за дама пика... както и да е .
Преди 2-3 минутки влезнах в нета просто ей, така нещо ме караше и написах случайно дама пика още като я видях и ме хвана страх.
Сега пък влезнах в кървавата мери и не ме беше страх но..
забелязах някои клипове че са истински ии.. Много ме е страх !
Когато разбрах за кървавата мери бях на 8-9 или 7г. и и мен ме влечаха игрите и не обръщах внимание но след 2-3мес. отидох (мисля че бях на 9г. и отидох пред едно наше огледало и нали направих нужните неща (свещи,10п. кървавата мери,и една магия която пишеше че трябва да се намери.) Но като го направих и нищо не стана но след като си легнах в полунощ.. УСЕТИХ ЧЕ МИ СЕ ХОДИ ДО ТОАЛЕТНАТА И В ТОАЛЕТНАТА ВИДЯХ ДАМА ПИКА И ЗАТОВА СЕГА МЕ Е СТРАХ !!!!
И сега в момента мама ми каза че не съществуват но не мога да и повярвам но НЕ ИСКАМ И ПОВЕЧЕ ДА Я ПИТАМ И ТАКА.....! ! ! :(
:(
Е ДАНО СЪМ ТИ ПОМОГНАЛА ! ! ! СЕГА СЪМ НА ..
1
0
Dani
Dani
16.02.2014 09:25
и аз преживях същото като тебе ,но се управих

1.гледай да не се страхуваш толкова много защото страхът става по-голям!
2.Не вярвай на тия измишлиотини
3.Абе я се вземи в ръце вече да не си на 10 за такива неща!

БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО !!!
0
0
варненката суаг може биии :*
варненката суаг може биии :*
08.02.2014 03:48
знам от личен опит но сама съм си виновна защото аз търся страшни истории а никой не ме кара както и да е.....не знам как ще ти мине защото на мен не може а не съм чела страшни истории от година:/ чувството е гадно особено като си била на 8 аз бях на 11(сега съм на 12) и много ме е страх от тъмното особено като съм сама умирам затова вече не чета такива но вярвам в призраци и не знам как оцелявам по тези тъмни улички докато се прибирам 2 смяна
пожелавам ти да се оправиш :)
0
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
03.01.2014 22:50
Всеки,независимо от възрастта ,се страхува от нещо, но важно е да го избягваш щом го усетиш или видиш. Не проявявай геройство да го гледаш за да не ти се натрапва и да те затормозва. Из нета има и хубави неща за гледане и четене.
1
0
EeEeEe!!!
EeEeEe!!!
03.01.2014 21:51
И аз се страхувам от такива неща :)
всъщност ми е интересно за това се ровя в нета и се плаша още повече хД дори съм гледела филма за Кървавата Мери(по-добре не го гледай)!!
преди няколко месеца бях спряла да мисля за тези неща и не се страхувах но скоро отново започнах :D
4
0
NONAME
NONAME
08.07.2014 21:41
Е, не! Току що ми разказа историята :D
0
0