Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Помощ - ужасно се страхувам

Помощ - ужасно се страхувам

Помощ - ужасно се страхувам
Здравейте когато остана някъде сама най - вече вкъщи изпитвам някакъв страх .. след като гледах страшен филм не можех да спя или сънувах кошмари ..

но от известно време не гледам и това продължава остана ли сама имам чувството че има някой около мен страх ме е и от тъмни места вечер никога не гледам през прозореца мисля си че някой ме гледа зад него ..

винаги когато се прибера в къщи и няма някой от родителите ми веднага светвам всички лампи в къщата тъй като я е малка само 2 стаи и една малка кухня и след това веднага пускам телевизора ..

и отново изпитвам страх оглеждам се постоянно и знам все едно че някой ще се появи всеки момент пред мен .. и излизам навън тичайки през двора и обръщайки се постоянно назад .. помогнете ми какво да правя ? Благодаря предварително
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
KLFGBZDFGHJ
KLFGBZDFGHJ
23.11.2014 13:40
и аз съм страхлива но винаги носи нещо свещенно кръст икона и прочети в интернет как се гонят духове изгони ги с някой и се оспокой!
0
0
марина
марина
13.09.2014 23:48
и аз се чувствам по абсолутно същия начин и направо незнам какво да правя. гледах погрешен завой и ме беше много страх.съвети!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
0
Кос
Кос
17.04.2014 06:17
Страхът се заражда в ума, сърцето е смело. Съсредоточи вниманието си в сърцето си, когато те е страх. Дори медитирай над него. Аз така преборвам мигновено всякакви страхове.
1
0
Ала
Ала
24.05.2013 22:13
Аз бях абсолютно същата, и все още малко съм. Не гледай повече страшни филми и не чети страшни истории(а тука в сайта има доста такива, аз вече спрях да ги чета) ако не искаш да стане по-лошо. Когато те дострашее почни да си мислиш за някой виц, някой забавен момент. Пусни си музика на мах или се обади на някоя приятелка, роднина или просто някой. Когато събереш повече смелост, въпреки страха си се опитай да погледнеш през прозореца, отвори го, нека вятъра те лъхне. Погледни града и светлините му. Изпълнен е с живот, има стотици хора. Виж че няма нищо страшно. Мен това ме успокоява. После си помисли за онези духове, чудовища и страхотии. Спомни си че те не съществуват, направени са само за филми. Помни че всичко е в твоята глава. Успех и пиши какво става :)

П.С. Имаш ли домашен любимец? Те много помагат и успокояват. Аз например имам зайче (за което аз си се грижа, знам много неща за зайчетата и съм фен на всички домашни любимци изобщо всички животни) и когато ми стане страшно почвам да си го гушкам и да си го галя, и така е много по-добре тъй като знам че не съм сама. И още нещо-на 11 години съм.
2
0
Николета
Николета
23.05.2013 16:13
хей намерете ме на скайп сладкото_коте189 но на латиница :)
0
1
Aleksandrina
Aleksandrina
20.05.2013 14:46
Виж и аз бях така и якой път като чета тука за духове имам чувството че ме наблюдават и си пускам музика.При мен е почти същото. Гледах Историй за дихове и не ме беше страх. После гледах един клип с много фотошоп и се уплаших. И ме беше страх като тебе. Всяка вечер оставах сама и беше много гадно. Но го преодолях и сега съм добре. Така че щом аз съм жива и ми няма нищо си въобразяваме! Успокой сее!!!
0
0
Преслава
Преслава
17.05.2013 18:27
Имам въпрос Призовавала ли си Кървавата Мери или други такива, ако си носи кръст.
Ако искаш помощ ми пиши лично съобщение.
0
1