Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Помощ, отново се повтаря

Помощ, отново се повтаря

Помощ, отново се повтаря
Здравейте. Отново искам да ви кажа, че това с дишането в стаята пак се повтори, но този път бях смела. Малко дочух нещо докато си играех на компютъра и реших да не се плаша и да видя какво е то.

Намалих звука на играта и тогава чух нещо странно, което досега не съм чувала. Беше на друг език и нищо не разбирах. В същото време затворих вратата защото може просто да е от телевизора.

След това стана доста странно. Седя си в момента, който ви разказвам за това и някой диша в стаята ми отново. Дразня се, но все пак го търпя. Дишането беше доста кратко и нищо не ме изплаши.

Но сега в този момент имам чувството, че ме наблюдават как пиша и как си мърдам пръстите на клавишите. Е, как да се отърва от този досаден дух. Вече не ми е смешно и хич ми писна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Маринов
Маринов
02.08.2012 08:41
Това е дух а не Сатаната. Едва ли някаква светена вода и тамян ще помогнат.
Имаш ли някой познат който е починал наскоро? Попитай семейството и приятелите си ако не знаеш. Според вярванията духът обикаля близките си през първите 40 дни от смъртта му. Не знам как да го "прогониш", но едва ли ще трае още много време =]
Все пак щом толкова настояваш да се махне моментално в много религии има амулети който се закачат на входната врата и чрез тях се прогонват духове. Пробвай и успех =)
0
0
David
David
01.08.2012 22:54
Сигурно те гледа и когато се преобличаш:)
0
0
random
random
01.08.2012 10:19
Кажи на баба си, или някой от семейството за това.
Прекади къщата с тамян и напръскай с светена
вода всички стаи (без банята), докато карваш молитва на ум.
0
0