Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Видях старата си любов

Видях старата си любов

Видях старата си любов
Здравейте, ще започна отначало. Преди 2 години (2012г.) лятото се запознах с 1 момче. Харесахме се, но не се получи нищо между нас. Чувствата ми към него не бяха само симпатии или харесване, а се влюбих в него. Той също беше влюбен в мен. Мина лятото и спрях да го виждам. Само да поясня, ние се събирахме в есе една компания. Не го бях виждала от тогава, но началото на тази година го видях пак. Щяхме да си звъним да излизаме, но нищо не стана. Префи 1 седмица обаче аз го видях и се държах с пълно безразличие към него, защото ми писна да ме разиграва.

На следващия ден го видях повторно и не обърнах внимание все едно не го виждам, но той ме догони и ме спря. Караше ме пак да излизаме, но аз го отрязах. Но преди няколко дни го сънувах. Сънувах, че се виждаме а той почва да ми напомня стари моменти в които сме били заедно (тези моменти не са се случвали реално ) и ми казва " Не осъзнах как започнах да се влюбвам в теб и да те обичам, но едновременно с това започнах да те губя. Аз не го оставих да довърши и го целунах и найстина усетих реално чувството в стомаха си. Не беше като сън. Беше толкова реално.

Много се разстроих защото дефакто чух това което исках да чуя от 2 години и може да прозвучи странно, но след като го сънувах започнах да се отчуждавам от сегашния си приятел. Моля ви, разтълкуваите съня ми. Ще съм ви много благодарна. Благодаря, на всеки, който прочете дългата ми история.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
zara
zara
06.09.2014 15:37
Съня ти със сигурност значи, че още изпитваш нещо към него и трябва да говориш с него, защото сънищата ще започнат да се повтарят и да те тормозят всяка нощ. Аз сънувам момчето в което се влюбих от 2 години.
6
2
Джак Спароу
Джак Спароу
06.09.2014 12:49
Аз сънувам често как се наливам с Ром,но после изчезва....
10
8
Taeyeon Kim
Taeyeon Kim
06.09.2014 12:23
Сънят ти просто изразява желанието ти, което е скрито някъде дълбоко в теб поради страха ти. Поговори с момчето, разбери какво чувства и реши с кого да бъдеш. Не се страхувай да рискуваш, ако искаш другия, защото иначе никога няма да разбереш какво е щяло да бъде. Момчета много има на тоя свят. Слушай сърцето си.
10
5