Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам старата си приятелка

Сънувам старата си приятелка

Сънувам старата си приятелка
Здравейте на всички!Имах една приятелка миналата година. Тя ми беше най-добра. Всичко беше страхотно макар ,че ми открадна една лента за коса...това е друг въпрос. Изведнъж тя започна да слуша другите и те я настройваха срешу мен.

Започна да се прави на много важна и се държеше лошо с мен. Аз не и се давах.Стана ми тъпо ,че вече не поддържа отношения с мен. Даже тя ме е лъгала много пъти. Веднъж аз и казах да избере мен ,а тя избра една друга (случи се нещо дълга история..) тя предпочете другата ,но сгреши. После ми каза :

''Е айде беше права доволна ли си?'' За мен тя не е човек ,защото говори глупости за мен. Но последните два дни я сънувам. Изобщо не мисля за нея ,защото просто вече ми е противна. Казвам си дали съжалява и искам да ми каже нещо? Незнам. Моля ви кажете ми! :yawn:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
maria
maria
16.07.2013 13:30
Съзнанието ти я е записало това е ,дори и да не искаш тя е в съзнанието има хора които никога не можем да забрави всеки е така. А колкото до нея тя е загубила не ти не стига ,че използва ами крадла радвай се отървала си се от един микроб има много хора които държат на теб и те обичат сигурна съм.
Човек почти винаги сънува каквото мисли при теб не знам как е ,но те съветвам да не ти пука за тази тя е загубила не ти.
0
0