Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Изпращах старата си любов

Изпращах старата си любов

Изпращах старата си любов
Сънувам, че изпращам едно момиче (стара любов). Изглежда, че ще се съберем, тя ми се усмихва и ми говори нещо. По пътя към тях се спираме до едни пейки, приличаше на парк, но много малък и тя си изкълчи глезена.

Обадих се на баща и. Той дойде и започна да ми се кара, а тя ме защити. След това се качи на някакъв автобус и тръгна нанякъде.

Махна ми с ръка през прозореца усмихната, аз се обърнах и тръгнах обратно към вкъщи. Започнах да се чудя какво ли ще стане, а и малко започнах да се радвам и след това се събудих.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Аделина
Аделина
07.04.2011 00:12
Ми отделните фрагменти от съня ти означават следното: Видиш ли в съня си момиче, което познаваш, чакат те семейни радости. Усмихва ли ти се някой в съня ти, значи ти предстои да бъдеш опростен за твой грях или ще получиш награда за заслуги, които са забравени отдавна. Сънуваш ли Женски глезен, очаква те кратко любовно преживяване.
ИЗВОД: Според мен това което значи сънят ти има отношение към няколко аспекта от живота ти. Както виждаш: Семейни благополучия, Прошка или Възмездие и разбира се Кратка авантюра. Няма нищо тревоно според мен. Наслаждавай се. Дано съм помогнала.
0
0