Видях си аурата

Видях си аурата
Моята история е проста - когато бях малък успях да си видя аурата (беше лилава)оттогава разбрах че живота ми е необикновен.

Когато видях този сайт, си казах че вие ме разбирате и не съм единствен. Ако някои знае нещо за аура или има проблем с нея нека пише и аз ще му помогна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
Светослав
Светослав
07.09.2013 09:19
Никога не съм мислел че всеки ще ми повярва,защо да търся внимание,когато никой не знае кой съм.Че съществуването ми не е безсмислено, и на никой не е,всеки е направен с някаква чел,малка или голяма,мисли както е добре за теб.
0
0
Десислава
Десислава
05.09.2013 08:36
Писна ми да ти гледам глупавите ищказвания навсякъде. Ти си просто същество търсещо внимание. Не си избрал правилния начин обаче. Съществуването ти е безмислено. >.
0
1
poli
poli
04.09.2013 19:21
Здравей!Аз ти вярвам и искам да разбера какъв цвят е моята аура! (и още нещо, доверявам се на числото 21, а когато реших да напиша този коментар, кодът с цифрите завършва именно на 21, ако знаеш нещо за сигналите, символите и т.н. който ни напътстват, моля сподели, защото мисля, че при мен това е числото 21. :)
0
0
Светослав
Светослав
20.06.2013 08:58
Вижте писна ми да споря .Знаете ли какво е пробуждането?Това е древен ритуал и в него се пробужда аурата на човека.Той успява да контролира и да прав форми от нея,може да прозвучи смешно, но му позволява да направи аура клонинг или да се телепортира,но това може да стане ако аурата ти не замърсена с черно,в противен случай може да загинеш или да полудееш.НИКОГА НЕ СЪМ РАЗЧИТАЛ НА ЧАКРА.
0
0
rrrrrrr
rrrrrrr
19.06.2013 23:31
Доникъде няма да стигнеш като делиш така нещата на силни и слаби места и говориш кое има значение и кое - не. Всичко има значение. Както за дървото имат значение едновременно корените, ствола, клоните и листата. Не може без едното нещо да има дърво. Не може без чакри да има човек, но не може и без аура.
Другото, което е, в голяма грешка си за това, че чакрите не могат да се контролират и че не можеш да се защитиш с тях. Точно обратното е. Разместването на баланса между различните чакри на вижданията ни и на начина, към който подхождаме към всичко, с което се занимаваме, но е въпрос на напреднала подготовка. За защита - Слънчвия сплит отговаря както за защитата на организма - и енергийно, и физически, така и служи като щит. Освен това отговаря за енергизирането и цялостния имунитет на тялото. Негативните натрупвания на енергия могат да бъдат забелязани както в аурата, така и по чакрите като гадни, черни петна.
0
0
Светослав
Светослав
19.06.2013 21:39
Различавам чакра от аура но за мен чакрата е слабото място и няма голямо значение за мен аз се нуждая само от аура и елемент,чакрата за мен е слабо място,не можеш да я контролираш и да се защитиш с нея.Мога да ти кажа че аурата те прави дух,самият дух е остатък от аурата на човек
0
0
ггггггггг
ггггггггг
19.06.2013 17:51
Хахаххаа миличко, какво индиго си не знам, като чакра от аура не различаваш! Чакрите са 7 отделни енергийни центъра, всеки от който контролира различни функции на тялото. Аурата е обвивка ОТЪВН на тялото, тя не обслужва само физическото тяло като чакрите, ми и по-финните тела. Кундиналини енергията на чакрите се движи от долу нагоре и от горе надолу (по един поток за всяка посока). Аурата е магнитно поле, което създаваме около нас самите. Силно духовните хора и тези с повече енергетика, могат да имат аура, която да се простира на километри.
Чакрите, най-общо казано, се контролират чрез медитация, в ютуб и някои сайтове за клипчета има такива, в които са вградени определени вибрационни честоти, наа които чакрите реагират. Всяка отделна чакра реагира освен това на своя собствен цвят, наложен върху нея. Чакрите реагират и на камъни. Аурата не може да се контролира по този начин, в нея предоминират определени цветове според различните хора, но емоционалното ни състояние е възможно да въздейства върху тези цветове. Аурата на човек се вижда най-лесно като го накарате да застане на бял фон и се вгледате продължително в областта на третото му око. След време с периферното си зрение ще започнете да виждате цветовете на аурата му. Възможно е при първи упражнения да виждате само нещо като бяла мъгла, което не е еквивалентно на бяла аура (която е характерна за светците и много други възвишени духовно хора)
1
1
Светослав
Светослав
19.06.2013 17:43
Не е така лесно,трябва да я видя и ми трябва снимка на теб,ако искаш.
1
0