Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Видях мъртвата си котка

Видях мъртвата си котка

Видях мъртвата си котка
Котката ми почина от старост. Буквално умря пред очите ми. Беше паднала и моя приятелка ме извика да видя дали това не е нашата изчезнала котка и тя беше. Лежеше почти мъртва и береше душа.

И след няколко минути издъхна отново пред очите ми. Сложихме я в една торба и я занесохме в нашия двор. С дружни усилия и изровихме гроб и я погребахме в задния двор.

След няколко дена излезнах вечер да погледам звездите от прозореца към двора. Нещо привлече погледа ми в ъгъла и видяхме моето ангелче-котката да върви съвсем добре и сви зад ъгъла.

Не беше друга котка, беше бяла, почти прозрачна с леки шарки към оранжево. Не може котка да бъде почти прозрачна нали!?!? Мисля, че е си е отишла, защото не я видях повече.

Само от време на време като затворех очи виждах котешки поглед, но спрях. Беше ли моето коте ? Сега имаме друго малко съвсем като моето старо. Оранжево с бяло и абсолютно същите очи.

И го нарекохме със същото име като старото-Лъчи. Мисля, че Лъчи се е преродил в това малко сладурче.

Какво мислите. Благодаря предварително! :blush:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Dreamer
Dreamer
05.03.2013 22:13
Много съжалявам за котето ти.Самата аз много обичам котета и дори си имам моя котка... както и да е.Искам да ти кажа, че има милиарди котки в света.Да кажем, че 1/5 от тях са със същата шарка като на твоята котка!Тази котка, която си видяла мисля, че е била друга.
0
0
Aneta
Aneta
30.10.2012 21:05
Хмм незнам може би сгреших като го кръстих на старото си коте.Посто не знам.Питам за него всеки ден (то живее в друг град) и се развивало добре дори вуйчо ми който беше против него сега го харесва много
0
0
Bili
Bili
23.10.2012 17:30
Ааа,според мен,Моннче,това са децата на Блеки :D Анета,не забравяй,че котките се привързват към дома.Пък казваш,че имаш почти същото като старото-може би си видяла не призрак а коте като него?И смятам,че не е правилно да кръщаваш коте на умряло коте...Не знам
0
1
Monii
Monii
28.08.2012 10:40
Ами може би наистина котето ти се е преродило в малкото!
Преди 2 години и моята котка почина, само че я убиха...Наскоро наблюдавам в квартала се лутат малки котенца същите като Блеки (така се казваше) Със същите шарки! :)
0
0