Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименПадането насън
На мен ми се е случвало много пъти да падам насън или по-точно - да пропадам в нищото... и в този момент се събуждам от размахването на краката си Не мисля, че има значение, просто е някакъв сън
АнонименСрещи с мъртви насън
Ooo! Това с очите звучи страшно :x: Вие направихте ли го? :/
АнонименСрещи с мъртви насън
Проверих какво може да значи шиенето - ако сънуваш шиене, предстои ти дълъг път и трудни печалби.
АнонименСтранен сън
Разбира се, че ми липсва... :cry: Работата е там, че сънят беше изключително реален! Не може да е просто някаква си моя измишльотина, убедена съм!
АнонименСтранен сън
Не знам какво иска да ми каже :cry: Не мога да го разтълкувам... :cry: :cry: :cry:
АнонименСтранен сън
Нищо не сме правили преди той да си отиде... И се съмнявам, че е искал да ми каже нещо, защото в съня нямаше такъв вид (т.е. физиономия, която да издава, че иска да ми каже нещо)..
АнонименЗначението на съня
Tintiava :За намачканата риза предполагам, че иска да покаже нещо на майка ти, което не може да й каже, но за това трябва да видиш в съновник. И аз така си мисля... Намерих само едно-единствено тълкувание, но не ми се вярва... Благодаря за отговора
АнонименИма ли някой същите преживявания и обяснение
Страшничко... Чувала съм, че ако починал човек/близък те вика да тръгваш с него насън, не трябва да се съгласяваш, а да го отклониш деликатно.
АнонименЧовек да почине на празник
julie :здравей, съжалявам за дядо ти, знам какво е. и моят баща почина на Благовещение, но 2000г. аз също не знам какво значи, от теб разбирам, че значи нещо, може ли някой запознат да обясни? баба ми пък почина миналата година на Еньовден. мислила съм си, че може и да значи нещо, но не знаех, че е така. Казват, че било хубаво да се случи на празник, но не знам защо... Някой, ако знае, моля да обясни :cry:
АнонименЧовек да почине на празник
Да, определено е така... :cry:
АнонименЧетиридесетия ден от смъртта
Според мен обяснението е едно - до 40тия ден духът или душата на починалия човек е все още на Земята и обикаля местата, на които най-често е бил, любимите си хора и т.н. Затова и се изнася поклонение на 40тия ден, защото се смята, че точно тогава душата на мъртвия си отива от нашия свят и се пренася на едно по-хубаво, спокойно място, без тъга и болка. Силно се надявам да е така! :cry:
АнонименЧетиридесетия ден от смъртта
alex_7727 : Искаш да кажеш, че през тези дни баба ми е идвала в сънищата ми, за да се сбогува с мен, така ли? Може и така да се каже... Но не е сигурно, че няма да се появи и някой друг път, но е много малко вероятно.
АнонименИма ли задгробен живот?
Аз смятам, че съществува живот в отвъдното. Не съм сигурна дали се прераждаме и живеем и други животи, но съм убедена, че има живот след смъртта. Също така, смятам, че починалите близки са винаги до нас, с нас, и правят за нас каквото могат, за да ни помагат. Важното е да вярваме, че те са винаги с нас, независимо къде сме и какво ни се случва! Те ни обичат, нищо, че са си отишли от този свят!
АнонименВампир ли съм
аххахахахахаххаха
АнонименДъщеря ми има видения
Кажете на дъщеря си, че ако това нещо се повтори и жената пак я вика, тя да отказва! Всеки път, когато я повика, да отказва! Знам, че ако починал човек те вика да отидеш при него насън, трябва да отклониш поканата му.