Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми

Моите форумни теми

АнонименСрещи с мъртви насън
Здравейте! Бих желала да споделите имали ли сте преживявания насън с починали хора(близки)? На мен ми се е случвало веднъж. Говорили ли са ви? Подсказвали ли са ви нещо? Предупреждавали ли са ви за нещо? Случили ли са се тези неща, които са ви казали/подсказали/предупредили? Благодаря за вниманието! Очаквам вашите истории!
АнонименСтранен сън
Здравейте! Преди няколко вечери сънувах дядо за пръв път, откакто почина. Сънят е: Бях на ресторант с едни хора, когато видях в едно отделено помещение човек, седящ на кресло. Беше китаец (което е доста странно), целият беше облечен в бяло, говореше по телефона, а откъм главата му се чуваше звън на камбани и разни други смесени звуци. Приближих се към него и усетих някакво странно притегляне към него, много странно притегляне, сякаш нещо ме засмукваше... И тогава реших да го питам (незнайно защо) "Тук ли е дядо?". Той кимна и се усмихна и аз веднага тръгнах да търся дядо. Отидох в мъжката тоалетна и там го видях - дядо беше при мивките, наведен... Приближих се към него и той се изправи, усмихна ми се. Изглеждаше доста добре. Докато се изправяше, ми направи впечатление, че някак не се движи нормално, сякаш се рееше или влачеше (не знам как да го опиша). Не обърнах внимание на това и реших да задам въпроса си. Попитах дядо "Хубаво ли е там?" и той ми отговори "Хубаво е.", но някак с нежелание, уклончливо... Аз казах "Хайде да излезем оттук." И тръгнахме. На излизане от тоалетната някакви двама мъже (изглеждаха като престъпници, крадци) влизаха и ни огледаха с презрение и нахалство. Единият влезе, ние излязохме, а другият застана пред нас. Озовахме се не в ресторанта, както би трябвало, а някъде като на строеж, имаше едни големи метални врати с решетки. Ние трябваше да излезем през тях. Аз тръгнах да се провирам през вратата, защото трудно се отваряше. Тогава онзи, който остана отвън, нещо почна да се заяжда с мен. Дядо каза "Излез, аз ще се оправя с тия." и влезе пак в тоалетната... Тогава аз се събудих с чувството, че съм изгубила нещо... Или по-скоро, че не успях да попитам дядо други неща, които ми се искаше... Моля ви, ако някой желае и разбира, нека ми помогне в тълкуванието на този сън!
АнонименЗначението на съня
Майка ми сънува дядо, който почина на 25.03.2012 г :cry: , в нощта преди Черешова задушница. Сънят е: Седяла е на пейка на Витошка и се е появил дядо. Бил е облечен с любимия си сив костюм, но с намачкана риза (което е много необичайно за него, тъй като не би излязъл с намачкани дрехи никога). Не е бил с бастун (което също е необичайно) и не се е задъхвал (почина от липса на кислород). Поздравили са се. Тя го е питала как са нещата и той е отговорил, че всичко е наред. Усмихнал се е и си е продължил по пътя... :cry: Ако някой може да ми обясни какво може да е значението на намачката риза и липсата на бастун, ще съм му много благодарна! Също така защо й се е явил точно преди Черешова задушница? Много ще съм благодарна!
АнонименЧовек да почине на празник
Дядо почина на 25.03.2012 г. :cry: Това е Благовещение. Чух, че било хубаво човек да почине на празник. Някой може ли да ми обясни защо казват така и какво му е хубавото? Благодаря.