Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименВъзможна ли е хипноза от разстояние?
Не. Човек не може да бъде хипнотизиран, ако не е по собствена воля. Камоли от разтояние.
АнонименГотова съм да помогна на всеки
И аз съм така. Често срещам хора, оплакващи се. И се опитвам да им помогна, с каквото мога. За мен не е проблем да изслушвам проблемите им. Това е още от детските ми години. Когато бях на 11 исках да стана психоложка. След това сменях желанието ми на професия, накрая се колебаех между 3 и осъзнах, че трябва да превърна хобито ми (да разрешавам човешките проблеми) в професия. И професията социална психоложка мисля, че идеално пасва за мен. Надявам се, че това ще е бъдещата ми кариера, която наистина ще ми доставя удоволствие. ^_^
АнонименГотова съм да помогна на всеки
Благодаря. И на теб. ^_^
АнонименВъзможно ли е да срещна човека от съня си?
За какво забога се плашиш!? Ако съм на твое място много ще се кефя. Може би пък ще имаш нещо общо с него в бъдеще!? Кой знае?
АнонименПолудявам ли - не спирам да го сънувам
Всъщност ти липсва. Казвам го, защото не един път съм сънувала подобни сънища. Мислиш си, че си го забравила, а в край на сметка още ти липсва, дори да не го забелязваш или да си мислиш, че не е така. Споко! Малко ще се садваш, заради сънищата, но с времето ще спрат - гарантирам ти. Да знаеш, че има вероятност да продължат около 1 год.
АнонименНякои хора мислят едно, аз друго...
Прочети книгите на Майкъл Нютон "Пътят на душите" и "Следите на душите". Що се отнася до рая... По принцип няма рай и ад, но ако трябва да го определим - рая е в отвъдното, а ада тук на Земята. (В преносния смисъл.)
АнонименИмам чувството, че живея живота си за втори път
Препоръчвам ти да прочетеш книгите: "Пътят на душите" и "Следите на душите" на Майкъл Нютън. Ще получиш нужните отговори. А тези отговори, които получаваш са от духовния ти водач. Той/тя е до теб в този живот и ти помага.
АнонименОт България ще видим Венера да минава пред Слънцето на 6 юни
mdaa.. no o4akvah venera da e malko po - golqma.. ;d to beshe kato nekfa malka to4ica edva zabelejima
АнонименСънувам много бившата си приятелка
и на мен често ми се случва да сънувам бившия си макар да не ми липсва...странно... но уви не знам причината
АнонименТълкуване на сънищата от всеки за всеки
Сънуваш ли, че хвърчи край теб кукумявка, ще ти дойдат гости, които не си канил. Чуеш ли крясъка на кукумявка в съня си, предстоят ти болести и проблеми. Видиш ли насън кукумявка, значи напразно се страхуваш.