Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Имам чувството, че живея живота си за втори път

Имам чувството, че живея живота си за втори път

  • 02.09.13 04:39#1verdeverdeНовакРегистрация: 02.09.13Град: -Отговори: 8Имам чувството, че живея живота си за втори пътПреследва ме ужасното чувство, че живея живота си за втори път. Всичко, което ми се случва не е ново, а е някакво минало, навсякъде е пропито с минали чувства и се чувствам адски тягостно от това.
    Винаги ме е преследвала тази мисъл, че не ми е за първи път да минавам този път, но в последните години това чувство ме обзе изцяло. Сънищата ми винаги са адски ясни, много цветни. Повечето пъти проверявам в съновника и повечето вещаят за болест и мизерия, но то честно казано в съновника всяко нещо все ти вещае това и спрях да проверявам.
    Исках да споделя и ако може някой да ми даде съвет и подкрепа..
    Съшо ме преследва ужасен спомен за близко бъдеще, в което аз се намирам в пълна безизходица, във висока сграда.. в малка стая с голямо легло и стар гардероб вътре. Лежа на леглото.. Стените са олепени със стари тапети, слънцето залязва и преобладават мътни оранжеви и топли тонове...

    Миналата година ме преследваше друг спомен, който не излизаше от главата ми. Той беше по-светъл, вървях по една улица надолу, беше лято, вървя по тротоара и от едната ми страна зелени ниски дървета.
    И всеки път тези видения се явяват като тягостен спомен от миналото, който ми предстои ??!! Не мога да го опиша, но душата ми се присвива всеки път.
    Навсякъде от където мина е пропито с тягостни чувства не неосъществени мечти, не мога да разбера, дали тези чувства са на чужди хора били на тези места или са мои.
    Хората са ми прозрачни, не са ми интересни, ако си наложа за цел веднага ми става ясно някой от 1 изречение какви са му истинските помисли и чувства и дали е добър човек.
    Повечето са лоши. Страх ме е, искат да грабят и да потъпкват, искат да покажат нещо от себе си, което никога няма да им принадлежи, а искат да го имат. Недоволни са, което ги прави злобни. Както и да е.
    Винаги съм убедена, че съм на прав път, защото когато пожелая нещо, изведнъж започват да се появяват знаци около мен със него, тоест то е близко. Всичко, което искам по някакъв начин го получавам. Има някой, който ми дава съвети постоянно, казва ми на ум, недей така, или изчакай малко, или това не ти трябва, или бягай надалеч. Когато имам въпрос и попитам и то ми отговаря. Чудя се Господ ли е ?
    Когато попитам защо ми се случват лоши неща и ми отговаря, че така трябва, за да се науча.
    Както и да е, сега ме притеснява единствено това видение за стаята. Ужасно е, побиват ме тръпки, когато се сетя за това.
    Благодаря на тези, които имаха търпението да прочетат историята ми
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.09.13 10:26#2__m____m__НовакРегистрация: 31.08.13Град: -Отговори: 4от: Имам чувството, че живея живота си за втори пътА замисляла ли си се, че тия всичките неща ги усещаш и виждаш с причина.
    Може би трябва да погледнеш по-дълбоко и да разбереш какво означават.
    Според мен, някой, не знам Господ или не, ти праща знаци и видения, за да промениш живота си и да не стигнеш до стаята с гардероба и зависи само от теб самата.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.09.13 04:27#3galenagalenaНовакРегистрация: 06.09.13Град: -Отговори: 1от: Имам чувството, че живея живота си за втори пътЗдравеи! Искам да ти кажа, че това състояние в което се намираш ще отмине. Напълно те разбирам в какъв свят живееш в момента,но това е по скоро благословия.Много хора няма да разберат защо,може би и самата ти няма да разбереш, поне не сега,но след известно време ще ме разбереш. Аз се намирах в подобно състояние близо 7 години и от опит знам че ще се оправиш. Повярваи ми просто нямаш си и на представа какъв прекрасен живот те чака.Това е нещо като преминаване през"ада",но знаи че след ада следва рая. И каквото и да ти се случва през това време,знаи че е само временно. Самият факт че вярваш е достатъчен. Бих ти препоръчала книгата на Наполеон Хил" Да прецакш дявола" а след това на Ронда Бърн "Тайната". Наистина искам да ти помогна по някакъв начин. Когато ги прочетеш ще се учудиш колко много неща ще ти се изяснят. Бог е винаги с теб! ОтговорОтговор с цитат
  • 07.09.13 03:56#4МегиМегиНовакРегистрация: 03.10.11Град: ТърговищеОтговори: 11от: Имам чувството, че живея живота си за втори пътПрепоръчвам ти да прочетеш книгите: "Пътят на душите" и "Следите на душите" на Майкъл Нютън. Ще получиш нужните отговори. А тези отговори, които получаваш са от духовния ти водач. Той/тя е до теб в този живот и ти помага. ОтговорОтговор с цитат
  • 08.09.13 03:07#5валентин валентин НовакРегистрация: 04.02.13Град: -Отговори: 8от: Имам чувството, че живея живота си за втори пътеми това е чувството за перераждане човек живе и живе няма край можеби за това ОтговорОтговор с цитат
  • 19.09.13 05:36#6verdeverdeНовакРегистрация: 02.09.13Град: -Отговори: 8от: Имам чувството, че живея живота си за втори пътБлагодаря Ви за отговорите!!! Много се радвам за добротата Ви, бях малко предубедена, че ще бъда съдена или никой няма да прочете историята ми.
    Наистина е особен етап за мен.
    Чела съм част от книгата на Майкъл Нютън - Пътят на душите, но незная по каква причина я захвърлих и забравих. Ще се върна отново към нея и към другите препоръчани книги. :wink:
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest