Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Полудявам ли - не спирам да го сънувам

Полудявам ли - не спирам да го сънувам

  • 28.10.13 08:44#1МарияМарияНовакРегистрация: 28.10.13Град: -Отговори: -Полудявам ли - не спирам да го сънувамЗдравейте,
    Ние с моя приятел се разделихме предо около 1 месец. Първите две седмици страдах много,но после вече взех да се осъзнавам и започваше да не ми пука толкова много,НО до преди 5-6 дни.
    Попринцип аз не спя спокойно. Откакто се разделихме още по- неспокойно. Проблемът е в това,че беше започнало да ми минава,обаче на пук на мен започнах да го сънувам всяка вечер.
    Голям проблем да ми тези сънища. На вечерта си лягам спокойна,без да мисля за него и се събуждам обляна в сълзи. Сънувах,че сме се сдобрили,беше прекрасно,той ме целуваше,но после се събуждам в една гадна реалност. Сънувах сън, в който му пишех смс колко ми липсва,бях щастлива и после като се събудих осъзнах,че нямам тази сила да му пиша.
    Вчера сънувах,че съм пред тях и той ми казва,че има нова приятелка,това беше кошмар за мен,събудих се и не можех да заспя. В този съм той ми каза,че за него любовна е 18,той е раздели на 3( на него,новата му приятелка и на мен) и в съня каза,че за мен остава 0.

    Днес сънувах,че съм на сватба,но не знам кой се жени. После се оказа,че се жени той и беше много щастлив. Представи ме на приятелката си,която се оказа,че е циганка. Това ме смаза,въпреки че е в съня ми. Доколкото помня плаках много в съня си.
    Имам чувството,че полудявам. Не искам да го сънувам. Не знам какво означават тези сънища. Но може би трябва да му се обадя или да му пиша...не знам.
    Бях чела преди време,че като сънуваш някой продължителни време това означава,че ти му липсваш. Не знам колко е вярно. Моля кажете ми какво означават тези сънища и има ли възможност да се сдобрим?

    ОтговорОтговор с цитат
  • 31.10.13 02:34#2МегиМегиНовакРегистрация: 03.10.11Град: ТърговищеОтговори: 11от: Полудявам ли - не спирам да го сънувамВсъщност ти липсва. Казвам го, защото не един път съм сънувала подобни сънища. Мислиш си, че си го забравила, а в край на сметка още ти липсва, дори да не го забелязваш или да си мислиш, че не е така. Споко! Малко ще се садваш, заради сънищата, но с времето ще спрат - гарантирам ти. Да знаеш, че има вероятност да продължат около 1 год. ОтговорОтговор с цитат
  • 01.11.13 02:11#3ScarletScarletНовакРегистрация: 29.06.13Град: -Отговори: 8от: Полудявам ли - не спирам да го сънувамЧувала съм че ако го сънуваш толкова често няма да отвърне на чувствата ти !ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest