Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Тълкуване на сънищата от всеки за всеки

Тълкуване на сънищата от всеки за всеки

  • 06.01.12 10:48#1monmonНовакРегистрация: 09.01.11Град: -Отговори: 6Тълкуване на сънищата от всеки за всекиЗдравейте! Предлагам в тази тема всеки да публикува сънищата си и да ги тълкуваме!

    Може всеки който публикува сън, да се опита да разтълкува съня на предния публикувал, до колкото може. Така всеки ще получи отговор на въпросите си.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 07.01.12 04:55#2АлексАлексНовакРегистрация: 11.10.11Град: ВарнаОтговори: 112от: Тълкуване на сънищата от всеки за всекиДобре, аз ще започна.
    Много често сънувам птици.Но не обикновени птици, а кукумявки.Сигурно това е така, защото имам голям страх от тях.Заради поверието, което може би повечето от вас знаят. :x: Наскоро сънувах следния сън:
    На поляната пред блока ми имаше много различни птици и аз отидох да ги видя.Видях всички без една.Тя се скри в една хралупа.Когато отидох до хралупата и погледнах в нея, птицата започна да кряка много силно и да ме гледа зловещо, сякаш искаше да ми каже нещо.По звуците познах, че това е кукумявка и побягнах, крещейки.
    Въпросът ми е дали според вас някой от семейството ми ще умре.Питам това,тъй като доста често вечерно време чувам кукумявка.Това е странно като се има предвид, че в момента съм в града, а не на село.
    Моля някой да отговори на въпроса ми.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.01.12 05:05#3МегиМегиНовакРегистрация: 03.10.11Град: ТърговищеОтговори: 11от: Тълкуване на сънищата от всеки за всекиСънуваш ли, че хвърчи край теб кукумявка, ще ти дойдат гости, които не си канил. Чуеш ли крясъка на кукумявка в съня си, предстоят ти болести и проблеми. Видиш ли насън кукумявка, значи напразно се страхуваш. ОтговорОтговор с цитат
  • 09.01.12 08:46#4Лора Лора НовакРегистрация: Град: СофияОтговори: 1от: Тълкуване на сънищата от всеки за всеки Здравейте

    Сънувам, че съм в една къща, която в съня ми уж е на наши роднини, с които имаме големи кавги, но в действителност не е тяхната. По едно време идва мъжа ми с негови колеги и започват да събарят и рушат всичко наред, прозорци, врати, всичко.

    Къщата не беше нова, нито стара, все едно, че сега се строи в процес на строеж. След като свършиха избягаха, а аз останах там, също търсиха нещо ценно, някакви пари мисля.

    По едно време дойде собственика и аз натопих мъжа си като казах, че той я е разрушил. След това той /собственика/ отвори някаква врата в пода и извади чантичка с големи пачки.

    В общи линии това беше съня ми. Ако някой може да разтълкува, ще бъда благодарна
    ОтговорОтговор с цитат
  • 09.01.12 08:42#5НиколайНиколайНовакРегистрация: Град: ТроянОтговори: 1от: Тълкуване на сънищата от всеки за всекиЗдравейте и от мен!
    Моят сън беше следния...
    Сънувах сестра ми и това как и падаше коса всеки път когато бях до нея. Извъднъж ситуацията се промени и попаднах пред входа на един ресторант където се оказа, че започвам работа много рано сутринта, като сервитиор. Точно когато беше време да започне работното време се яви жена която започна да работи вместо мен. И така се събудих...
    Доста странен сън беше и поради тази причина, реших да го споделя с вас за да видя дали някой може да ми помогне да разбера какво значи. Благодария предварително!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.01.12 09:53#6ГосподиноваГосподиноваНовакРегистрация: 31.12.11Град: -Отговори: 8от: Тълкуване на сънищата от всеки за всекиКукумявката е птица от семейството на совите. Не знам защо в България има такива суеверия. Нали знаете, че в Древна Гърция совата е птицата на Атина Палада, богинята на Мъдростта. Така че, сънищата Ви могат да се погледнат и под този ъгъл. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest