Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Иска ти се да се разчуе :д знаеш ли колко неща се крият от света?! Но са засекретени и се пазят в тайна. Малко логика?! :д
Анонимен коментира:
Напротив! НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА! Запомни го! ;) Абсолютно всичко е възможно! Дори да полетиш! Както казах, всичко е възможно, стига да вярваш и да поискаш! ;)
Анонимен коментира:
Глупости! Създателят няма ръце! Нито крака, нито лице, нито уста. Но може да говори. ;)
Анонимен коментира:
Всички се прераждаме! И спираме, когато станем съвършени! Живота е училище. Идваме да се учим, ако се научим минаваме на следващо ниво, ако не - повтаряме. И така до последното ниво! :) А някои продължават да се прераждат, за да помагат на останалите в обучението си! :)
Анонимен коментира:
Това за стрелеца и везните е много еярно!
Анонимен коментира:
Съгласна съм със пупи. Колкото до книгите - може да ги намерите в интернет безплатно! ;)
Анонимен коментира:
до някъде вярно... ;д
Анонимен коментира:
Не съм съгласна с "В противен случай обаче те отиват в рая, а отпадналите - в ада. За мен няма рай и ад.Рая за мен, е когато човек се прероди.Прераждат се само тези,които не са правили много грешки в земния живот.Остават само тези,които не са достойни, тях господ не ги иска при себе си за това те стават демони.Както има ангели така има и демони точно това са демоните души на хора,които са правили много големи грехове през живота си и вместо това са останали на земята да вършат злини.. е с демоните не съм много запозната но долу/горе знам за какво става на въпрос.