Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименКнигата, която не трябва да четеш VI
Радвам се, че ти харесва
АнонименКнигата, която не трябва да четеш (вие питате аз отговарям)
Да, поне така съм планирала няма да кажа дали ще е скоро или дали ще могат да имат връзка, за а поддържам интереса. :wink:
АнонименКнигата, която не трябва да четеш III
че не ти е харесало, но трябва ли да си толкова груба.Не съм професионална писателка и съм само на 13.Нямам нищо против това, че не ти харесва всеки си има свое мнение дори ще ми хареса да чуя какво не ти харесва и да ми дадеш идея как да подобря историята.
АнонименКнигата, която не трябва да четеш III
Нали знаеш, че не ми пука какво си мислиш за мен, защото очевидно ти си поредният хейтър, който знае само как да убижда хората, защото си няма личен живнот така, че просто се разкарай докато още имаш някаква остана гордост.
АнонименКнигата, която не трябва да четеш I
Новата глава е написана и изпратена за одобрение очаквайте я до утре - Чи
АнонименКнигата, която не трябва да четеш I
silveto.2000 :Според мен пишеш увлекателно.Кога ще си готова със следващата част? http://sanovnik.bg/forum/t-5560 това е линк към следващата глава написах я снощи и може би затова още не е одобрена.Много се радвам, че харесваш начина ми на писане благодаря за мнението сега ще се залавям с новата глава.
АнонименКнигата, която не трябва да четеш
http://sanovnik.bg/forum/t-5557 линк към новата глава надявам се да ви хареса и да оставите коментар
АнонименАниме&Манга
koutur :От къде четеш манги на бг Чета ги на английски защото никой не ги превежда на български
АнонименОт 1 месец сънувам само кошмари
mihala :Не се вози на автобус, а вземи влак.В него е по-спокойно и бавно, но сигурно.Успех. Ще пробвам
АнонименОт 1 месец сънувам само кошмари
belowdarazor :Малко ми прилича на Последен изход - филмът. В него се разказва как човек предвижда че умира и се опитва да го избегне... но не става. Иначе и аз имам кошмари нонстоп от 2-3 седмици, но в тях винаги НЯКОЙ (не нещо) ме убива - в гардероб, с нож в тила и други. :yawn: искам само една нощ да се наспя... Мисля да гледам тоя филм защото съм любителка на ужасите и дано не умра нямам нищо против смъртта на другите (във филмите на ужасите) но не ми харесва моята смърт.
АнонименМисля да напиша книга
Аз съм започнала да побликувам една книга в сайта и отделно с една моя приятелка пишем книга и да ти кажа че сегашният вариант на книгата няма нищо общо с началният дори героите имат леко променени характеристики така че отнема много време и търпение.
АнонименИскам да започна история, но нямам вдъхновение
http://sanovnik.bg/forum/t-5554 - Прологът http://sanovnik.bg/forum/t-5557 - първата глава Може да се вдъхновиш от някоя книга която четеш или филм който гледаш, а може просто да ти хрумне нещо с нетърпение чакам да прочета написаното от теб и се надявам да ми кажеш какво мислиш за това което аз съм написала.Успех :y:
АнонименНашето поколение
И аз не съм кой знай колко голяма (13), но изобщо не разбирам онея лапета дет са в първи клас и кат се съберат с приятели си джиткат по телефоните. Като бях на техните години не знаех какво е смартфон излизах по улиците и играех на неща като ... народна топка , стражари и апаши и т.н. за мен тогава отивай си в стаята няма да излизаш не беше повод за щастие, но колкото и да ги критикувам не мога да кажа че и аз не съм зависима от телефона си но все пак ...
АнонименКой е викал Кървавата Мери и Дама Пика
На мен ми бях разказали, че след като едни момичета са викали кървавата мери и на трите им се е случило нещо едната е щяла да падне от скала другата се ударила някъде, а на момичето което ми го разказа каза че усещала някой да и дърпа косата.Иначе аз не съм пробвала а и не ми се занимава
АнонименСънувах думата Шамбала
Sash0o0 :И моля ти се смени си профилната снимка!Това е пентаграм - сатанински символ с който се викат демони от Ада, а едва ли искаш да си имаш работа с демони!Или просто внимавай какво казваш пред пентаграма :x: Ок.Направо се учудвам от простотията на хората. Пентаграмата била сатанински знак.Ако имаш малко мозък цъкни google и просто напиши пентаграм и виж за какво всъщност се използва.Ето ти и линк https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC Ако изобщо не си направиш труда да погледнеш ето ти и цитат специално за Христианството ,,Пентаграмата, според един късен западен автор, е присъстващ в християнството символ. Среща се в архитектурата на някои западни църкви и манастири. На Православното учение са чужди практики, свързани с обожествяване на небесни тела, за това пентаграмата се използва не като символ за Венера. В някои православни трактовки се разчита като Христос и четиримата евангелисти - Матей, Марк, Лука и Йоан. Сравнително рядко се използва в украса на храм." Първо малко се поинтересувай после пиши простотии.