Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименПродължението на сънувания сън
Благодаря на всеки,който може да даде предположение за тълкувание. Пантеона се намира в Гърция. "мъгла и огън" ще постигне всеки,който не се кланя на единия истинен Бог.
АнонименПродължението на сънувания сън
Благодаря,но политика не ме вълнува,а още повече избори.
АнонименГониха ни маймуни
Не се притеснявай, но и не се закачай с тази твоя"приятелка". Гората е знак,че има силни приятели закрилници, на които разчита. :x:
АнонименДали не съм нощна опитна мишка
mihala :Нощите са за сън, а аз в последно време започнах да сънувам особено.Сънувам сън като наяве. Събуждам се в съня, но не мога да го продължа с действия.И сутрин отново лягам и си спя спокойно и сънувам нормално, и си отпочивам. Какво става? Дали не съм нощна опитна мишка? Тази нощ спах прекрасно и нищо не ме събуди.Благодаря, че са откликнали на тревогата ми.24.6.2015г ДА СЕ МИСЛЯТ НЯКОИ ЗА БОГОВЕ НЕ Е ДОБРО ПРЕДЗНАМЕНОВАНИЕ ЗА ВСИЧКИ НИ ! ! ! :blush:
АнонименДали не съм нощна опитна мишка
Благодаря,че си прочела.Моя сън беше приятно ежедневие и исках, :wink: и аз да участвам, но не можах да се помръдна и се събудих.
АнонименДали не съм нощна опитна мишка
Мисля,че сънищата са ти били под влияние на емоциите от преместването. Щом те е било страх,защо си го направила? :wink:
АнонименДали не съм нощна опитна мишка
Алеле,алеле това куче в съня ли ти е било или наяве.То те е пазело, а ти със събуждането си му попречила на мисията и за да те спаси е поело върху себеси присъдата. Сега как си без куче пазач?
АнонименОт 1 месец сънувам само кошмари
Не се вози на автобус, а вземи влак.В него е по-спокойно и бавно, но сигурно.Успех.
АнонименСънувах, че умирам
Правилна посока за какво? Кой е казал,че е пътя, истината и живота? Чети библията за да намериш правилната посока и да не умреш.
АнонименВидения или какво?
Конкретно какви видения?Ако не си спомняш подробности не са важни.
АнонименМисля че виждам неща, които се случват в бъдещето
Не се занимавай със сънища, от които си почувствала страх.Това за зло предзнаменование и ако не му обърнеш внимание,няма да се случи.
АнонименМисля че виждам неща, които се случват в бъдещето
Любопитството може да те въведе в неща, за които не си подготвена и може да страдаш.Но ако смяташ,че можеш да помогнеш, опитай.
АнонименМисля че ме преследва дух. Какво да правя?
Не се плашете.Това е намеса от невидимия свят.Помогнете ако можете.Това е дарба, която Бог Ви праща за вашето усъвършенстване в Бога.Може следващия етап да е да помагате на заобикалящите ви. Успех.
АнонименМисля че ме преследва дух. Какво да правя?
Тези разговори,които чувате понякога са в самата ви глава.Когато е лош дух,той е много нахален и настоятелен и трудно може да се освободите от него.Добре е да приемете кръщение,при което се отричате от силите на тъмнината.Тогава ще имате по-голяма защита.В нас се борят две сили-на светлината и на тъмнината,за нашата душа.Когато има такива случаи, това е за изпитание и приемане владението на едната от тях.Успех
АнонименТайни на домашната магия
Баба ми е казвала,че не трябва да се оставя храна на масата за през нощта.
АнонименТайни на домашната магия
Ти ги разбираш повече.Аз това съм чувала от майка ми.Била съм малка и не съм обръщала внимание на това.Ако знаеш поясни.Но предполагам,че има сили,които се появяват и водят свой живот между нас.
АнонименНякой ми каза името
Според предсказания на Леонардо Д,авинчи ще излезнат от земята неизвестни за нас създания.Как ще реагират не се знае.Не обръщай внимание и се моли.
АнонименНякой ми каза името
Да се молиш, а не да призоваваш разни сили.Едно чисто и добро сърце не причинява зло.