Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах, че умирам

Сънувах, че умирам

  • 21.06.15 01:40#1Потребител#159248Потребител#159248НовакРегистрация: 21.06.15Град: -Отговори: 5Сънувах, че умирамЗдравейте!
    Снощи сънувах много странен сън. За мен е много важен, защото преди това през деня помолих Архангел Михаил да ми помогне да взема много важно решение. Помолих го да ми покаже правилната посока, по която да поема и затова мисля, че сънят ми има нещо общо, но не съм сигурна. Надявам се да ми помогнете да го разтълкувам. :blush:
    Така, значи сънувах как си стоя сред познати хора и изведнъж в главата ми се появи глас, който ми каза, че сега ще умра.
    Всичко стана много бързо, докато се усетих падах надолу и виждах как и други хора падат около мен и крещяха, че това е Ада. Видях образа на дявола и много се изплаших. В същия момент някак си се изстрелях нагоре и се озовах в Рая. В главата ми пак се появи глас, който ми каза, че трябва да премина през няколко изпитания, за да може Господ да опрости малките ми грехове и да ме приеме в Рая. След това се озовах на някаква улица и срещнах мъж и жена. Те ми казаха, че те са тук по същата причина... и нататък не помня какво стана.
    Много ще съм ви благодарна, ако имате представа как да го разтълкуваме.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 21.06.15 09:39#2antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Сънувах, че умирамПравилна посока за какво? Кой е казал,че е пътя, истината и живота? Чети библията
    за да намериш правилната посока и да не умреш.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest