Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»Тайни на домашната магия

Тайни на домашната магия

  • 02.03.15 08:03#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Тайни на домашната магияГолямо значение в домашната магия са предметите, които заобикалят човека. Всички тези предмети имат своя душа и енергия. Битовите предмети могат да помогнат на хората в дейността, да привлекат успех, а могат и обратно да предизвикат и неприятности.

    Маса за хранене
    Това не е само предмет а и символ на надеждност и стабилност. Добре би било ако масата във вашият дом е кръгла или овална., неблагоприятно е когато е квадратна и правоъгълна. Ъглите това са източници на отрицателни вибрации, а тези персони които сядат срещу ъгъл на маса трудно ще добиват това което желаят. Друго важно условие е масата да е стабилна и да не се клати. Нестабилна маса е признак на финансова нестабилност. Стабилизирайте масата за да не се клати и финансовото ви положение ще се подобри.
    Огледала в дома
    Огледалото е индикатор на чистотата на вашите мисли,думи и постъпки. Поддържайте вашето огледала чисто и тогава всичко във вашият дом ще е наред. Ако огледалото започне да почернява, да събира прах или да се покрива с петна това означава, че в дома ви има много негативна енергия., която трябва да се премахнете.

    Прозорците в дома
    Прозорците в дома олицетворяват вашето миро зрение. Чистите прозорци означават чисти мисли благоприятни възможности и перспективи. Непочистените или мръсни прозорци предсказват, че вие не можете да намерите изход от сложна ситуация, нямате цел и мечти. Чистите прозорци предизвикват нови събития.
    Чрез тези способи на битовата магия вие можете да облекчите значително и подобрите своя живот.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.03.15 12:05#2NanaNanaНовакРегистрация: 17.02.14Град: ВарнаОтговори: 80от: Тайни на домашната магияИнтересна тема, ако може да добавя- хубаво е да разместите 7 предмета в дома си, на различни места ОтговорОтговор с цитат
  • 04.03.15 09:52#3antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Тайни на домашната магияБаба ми е казвала,че не трябва да се оставя храна на масата за през нощта.ОтговорОтговор с цитат
  • 04.03.15 11:49#4NanaNanaНовакРегистрация: 17.02.14Град: ВарнаОтговори: 80от: Тайни на домашната магияЗащо,поясни?ОтговорОтговор с цитат
  • 05.03.15 08:50#5antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Тайни на домашната магияТи ги разбираш повече.Аз това съм чувала от майка ми.Била съм малка и не съм
    обръщала внимание на това.Ако знаеш поясни.Но предполагам,че има сили,които
    се появяват и водят свой живот между нас.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.03.15 10:33#6NanaNanaНовакРегистрация: 17.02.14Град: ВарнаОтговори: 80от: Тайни на домашната магияПитам Ви,а вие не пояснявате?
    Какво значи ,че разбирам?
    Като излагаш становище пояснявай
    за какво иде реч...
    Предполагам ,че не си на 18 год. и под тази възраст? Щом разясняваш теми от духовният свят......?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.03.15 10:39#7NanaNanaНовакРегистрация: 17.02.14Град: ВарнаОтговори: 80от: Тайни на домашната магияКакво мислиш-Мihala има ли Ангели,Архангели,Серафими, Сили ,Господства и др.?Вярваща ли ли си?ОтговорОтговор с цитат
  • 10.03.15 01:09#8Monny MonsterrMonny MonsterrНовакРегистрация: 25.01.14Град: БлагоевградОтговори: 13от: Тайни на домашната магияХубава е темичката и има много какво да се каже по нея - както в обобщен вид, така и в детайли, които много влияят на цялостната енергия на дома.

    Ето и някои неща, които аз знам по темата:
    Хубаво е нещата винаги да са подредени, а излишното да се изхвърля. Също и счупените неща трябва да се изхвърлят защото те имат лоша енергия. Ако имате ценна за вас вещ и не искате да я изхвърлите, въпреки че е счупена трябва да я увиете в лилав плат и да я сложите на тъмно място (кутия или нещо такова).
    Относно огледалата, трябва много добре да ги разположите. Не е хубаво да има огледала срещу входната врата, леглото. Хубаво е да има огледава от двете страни на вратата на банята (малки), в коридора (в цял ръст).
    Другото което не е хубаво е ако вратата (няма значение на кое помещение) е срещу прозореца. В този случай трябва да закачите някакви висулки на прозореца. Това беше свързано с фън шуй и детайлите са ми много смърни, затова ако се интересувате се разровете в интернет.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest