Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименМоже ли да се срещнем в съня си
Аз сънувах такива срещи на няколко пъти с човек към който имам голяма тръпка... Не мога да си го обясня изглеждаше адски реално. Разговорите ни, разходките, прегръдките, целувките... Не исках да се събудя беше толкова красиво... всеки сън беше продължение на предния. Местата на които се срещахме не съм била никога там някакси бяха непознати за мен и го осъзнавах в съня си. Осъзнавах че е странно и че не може да е истина но веднага спирах да мисля за това и просто се радвах че е там с мен. Мисля си че може би сме били заедно в друг живот но този път нещо съм оплескала и го изгубих Вие какво мислите за това? Просто мечтая на сън или има и нещо повече? Според мен той също ме харесва но има неща които застанаха между нас.
АнонименСън с любим човек сред красива природа
Възможно е връзката ти с този човек да бъде помрачена от стара или нова любов която ще се изречи на пътя ти. Избирай разумно. Това е предупреждение.
АнонименСънувам бившата си почти всяка вечер
Не усещам да имаш въздействие по - скоро проблемът ти е чисто психологически според мен. Вероятно си депресиран от случилото се между вас. Депресията пречи на либидото да се прояви. Сънят с първия с който те е заразяла ти подсказва че всичко е трябвало да приключи още тогава. Не я търси повече няма смисъл и ти го знаеш дай малко сила на разума. Приеми истината. Тази жена не се интересува от теб поради една или друга причина. Това няма да се промени. Вкопчил си се в идеята за нея и това те прави нещастен а не трябва. Ако ти беше подходяща нещата щяха да се получат. Някъде там има момиче което е точно за теб. Либидото ще ти се върне когато го осъзнаеш. Понякога хората се разделят не търси вина и причина в себе си просто продължи напред. Не се опитвай да преспиш с някоя... опитай се да видиш човека в нея изгради отношения преди да скачате към кревата. Имаш нужда от платоническа връзка преди ... другото.
АнонименСънувам бившата си почти всяка вечер
Цитирам: "Ядосвам се че губя време, бях запланувал тия месеци да си живея жвота. Да преспя с доста жени, понеже нямах грам проблем с това. Да се разнообразя. Да купонясвам, да правя различни неща. Да постигна нещо, но сега това сексоално задържане, което изживявам не ми дава мира като пред тотална лудост съм. Завиждам на двама приятели че ги сменят една след друга непрекъснато, а бях по-добър и от двамата в това." Животът е низ от уроци. Когато нещо лошо се случи значи е време да си научиш урока. Докато това не стане ще ядеш шамарите.
АнонименСън във физкултурния салон
Сънят показва че много харесваш момчето което харесваш и много искаш да се случи нещо между вас Успех!
АнонименРодова магия или нещо друго?!
Някои отговори е по - добре да не се търсят. Не изпитвай угризения. За последното от трите деца е най - добре да се четат Киприянови молитви ако е създало семейство задължително да се включат имената на съпругата и детето/децата.
АнонименВълк и тигър
Радвай се ще постигнеш успех над враговете си
АнонименKъде е духът ѝ сега?
Интересен въпрос... не бях се замисляла. След лек рисърч в Гугъл мястото ще да е директно в Ада. Възможност да се помогне - никаква. Все пак аз като вярваща в Бог и неговата мъдрост и милост смятам че каквато и да е съдбата на тези души нещата са отдавна уредени. Единственото което ми се вижда че можеш да направиш е да отидеш на църква и да се помолиш душата и да отиде на по - добро място въпреки заблудата и към нея да се прояви милост защото е била все пак добър човек. Да се застъпиш за нея един вид. Запали и свещ за упокой.
АнонименKъде е духът ѝ сега?
Само да уточня относно рисърча - написах какво прочетох не че вярвам в това. Относно дали смъртта е настъпила веднага... е по - добре е да не се мъчи човек. Да живееш с мисълта че умираш ми изглежда по-неприятно. Това което написах да се застъпиш за нея беше проблясък който получавам понякога когато чета истории или ми ги разказват хора които имат нужда. Вярвам че за това се е появила и е потърсила помощ от теб.
АнонименOбсебване на мислите и съзнанието
Здравей, мисля че депресията към близки починали и познати просто понякога се появява на по - късен етап... В моменти когато си нещастен и неразбран се обръщаш към хора които са изчезнали но споменът за тях е оставил ярка следа в живота ти. Има ли нещо такова при теб? Как върви животът ти? Имаш ли проблеми? Ако е така всичко това се проявява с тази причина. Отиди на гроба на твоя познат запали свещ прелей вода занеси цветя обичайните работи кажи му наум какво ти тежи разтовари болката си. Мисля че това трябва да ти помогне да се почувстваш по - добре.
АнонименОтчаян съм и мисля за самоубийство
Това е родово проклятие... така го виждам. Можеш да се оправиш. Всяка събота на църква палиш свещ пред иконата на Иисус Христос и се молиш злите сили върху теб да изчезнат. Стоиш три минути под купола на църквата. Всеки ден сутрин на гладно пиеш по една лъжица зехтин. До три месеца трябва да се оправиш. Ако няма резултат пиши пак. Ще трябва по - сложен ритуал.