Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Вълк и тигър

Вълк и тигър

  • 10.04.14 09:37#1Suni DaniSuni DaniНовакРегистрация: 17.12.11Град: -Отговори: 74Вълк и тигърЗдравейте проверихг тук, но не знам колко е вярно, искам и вие да ми кажете какво означава, за мен съня с тигърчето беше мн сладък.
    Сънувах първо че 1 вълк е в градината ни и иска да влезе вкъщи но един светло-кафяв кестеняв. Аз за да го махна му хвърлях все хляб за да се наяде и да се махне. Но в крайна сметка станахме приятелчета.
    После съня се превърна от вълк изведнъж се обърка и сънувам тигър. Пъстър, хубав много му се радвах като домашен любимец беше много добър и сладък, сякаш дресиран и опитомен от преди, не ни закачаше нито коткит нито нас, беше супер тигърче. Но и тук го храня много. Постоянно.
    Това искам да питам какво означава и вълк и тигър ПРИЯТЕЛИ и че ги храня постоянно, и то с хляб все.
    Но за мен бяха много сладки. Искам си любимче малко тигърче е те котките са малки тигърчета все едно
    Между другото за първи път в живота си сънувам тигър, и не съм гледала преди съня по тв или някъде, за да ми влезе в главата и да си кажа, че затова съм го сънувала.
    Но още съм пленена от съня, къде ми е сладкия тигъър приятелдаже и жена тигрица почнах да му търся, за да не бъде сам, а и можеби щях да му построя голям двор с разтителност да прилича на неговата среда, за да не е лишен от нищо, но все пак не е като да си в природата си.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.04.14 10:40#2SiEsSiEsНовакРегистрация: 20.12.13Град: -Отговори: 11от: Вълк и тигърРадвай се ще постигнеш успех над враговете си ОтговорОтговор с цитат
  • 13.04.14 07:59#3Suni DaniSuni DaniНовакРегистрация: 17.12.11Град: -Отговори: 74от: Вълк и тигърДано дано да се пукнат от яд, убий глупака с мълчаниеОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest