Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»Родова магия или нещо друго?!

Родова магия или нещо друго?!

  • 10.04.14 04:16#1MariaMariaНовакРегистрация: 10.04.14Град: ХасковоОтговори: -Родова магия или нещо друго?!Пиша ви, тъй като ме мъчи нещо. Вторите братовчеди на баща ми имаха 3 деца - момчета. И двете починаха на по 16 години, можете да си представите каква травма е за семейството, горките остана им само едно детенце.
    Има клюка, че на времето мъжа е забременил една жена, която после се омъжи за друг и детето и едва ли не ни е роднина, но никой не знае дали не си е на другия мъж. втория. Бабата на жената уж направила магия да не може да се продължи рода на нашите роднини. Можем ли някак да разберем има ли нещо такова и от кой е направена магията ако я има.
    Питам тъй като по стечение на обстоятелствата аз съм приятелка с детето на жената и тя ме покани да съм и кума на сватбата. Искам да знам трябва ли да изпитвам угризения спрямо роднините ни. Въпреки че аз не ги познавам много добре, но баба ми беше много близка с тях, а аз много я уважавам и много ми липсва бог да я прости
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.04.14 10:30#2SiEsSiEsНовакРегистрация: 20.12.13Град: -Отговори: 11от: Родова магия или нещо друго?!Някои отговори е по - добре да не се търсят. Не изпитвай угризения. За последното от трите деца е най - добре да се четат Киприянови молитви ако е създало семейство задължително да се включат имената на съпругата и детето/децата.ОтговорОтговор с цитат
  • 15.04.14 11:37#3antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Родова магия или нещо друго?!Самия резултат говори за проклятие. Спасявай роднините си.Това е по-важно от всичко. Трудно ще ти бъде да ги гледаш как страдат след смъртта.Помисли за това. С участие в сватбата ставаш роднина, а те ако се от рода на заклинателя носят също отговорност.
    Моли се и се очиствай от това влияние.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest