Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувам бившата си почти всяка вечер

Сънувам бившата си почти всяка вечер

  • 23.04.14 01:14#1IvanIvanНовакРегистрация: 26.03.14Град: -Отговори: 11Сънувам бившата си почти всяка вечерЗдравейте, имам серйозен проблем. Направих бившата си фикс идея в собственото си съзнание. Появиха ми се мн. психологични проблеми. Дори имам проблем да бъда с друга. Трудно ми се получават някой неща, а не съм имал до преди това никакъв проблем. И това затваря още повече кръга. Не мога както се казва да опитам максимата клин клин избива. И най-лошото е че я санувам всяка вечер, от 7 месеца сме разделени. Преди близо 3 и малко за стотен последен път се събрахме. Разделихме се мн. брутално и това остави огромна рана в съзнанието ми. Тя си има друг сега и лесно ме е забрави, лесно си действаше. Мога да споделя последните четири съня дето си спомням.

    Номер 1 - Санувах че съм на маса с няколко момичета едната спомена името на първия с когото бившата тръгна след като скъсахме (имаше и много познати на масата). Тя смени няколко откакто не сме заедно. А тоя мн. го мразя от както ръгна с него започнах да не се чувствам добре нз какво ми стана. И той ме мрази, имам чувството че тоя ми направи няква магия нз не мога да съм сигурен. Но откакто тръгна с него, вътрешно нещо зпочна да се изменя в мен. Да изпива живота от мен.

    Номер 2 - Бях в легло със някаква жена или момиче не помня, бяхме голи. Приготвах се да равя секс със нея (а по принцип, имам проблем заради това че ми е в съзнанието мн. трудно се възбуждам от 4ри месеца това мн ме мъчи). Но изведнъж се изправих пред една метална врата. Имаше едно прозорче и през прозорчето ме гледаше бившата и се сабудих.

    Номер 3 - Бях в някакво подземие, тичах през някакви лабиринти. Не си го спомням ясно. Стигнах пред едно стълбище, и заключих някаква решетеста като затворническа врата пред стълбището. Не помня ясно бившата зад решетката ли беше, или някъде из самия сън я санувах. Но помня че пак я бях санувал.

    Номер 4 - Тая вечер, се поразпуснах с един приятел. През деня се виждах с едно момиче и се притеснявах много заради проблема си. Но вечерта се поотпуснах. Пофлиртувахме, но лошото е че просто изпитвам панически страх. Тя ми се явява в съзнанието и не мога да правя секс. Не мога да я изгоня. Все пак се бях поотпуснал, и си мислех надали тая вечер ще я санувам тъй като се чувствам по-добре. Но уви за съжаление.
    Санувах че сме в едно купе, патувахме с влак на някъде. Бяхме един до друг, и си говоехме. Мисля че се карахме, а аз и казвах че и нямам доверие вече. И тя мисля нещо такова ми казваше. (а като се разделихме, и ден не чака и си хвана друг). Нз. много задълбах, и сега не мога да я изпъдя от съзнанието си. Според вас какво символизират тези сънища. Трябва ли да опитам да се здобря с нея, а как да го направя. Това значи да потъпкам и малкото достойнство дето имам. (дори имам заплаха от баща и да не я търся, мн кофти стана всичко) Тя няма да ме потърси одавна ме е забравила. Преспа с много мъже, и това и бе напълно достатъчно. Няма ли някакъв начин, чрез който да си простя сам на себа си? И да започна да санувам също и нещо друго, писна ми съзнанието ми да е заето само с тоя човек. Моля ако може да разталкувате част от сънищата ми.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.04.14 12:10#2ЕленаЕленаНовакРегистрация: 22.04.11Град: -Отговори: 168от: Сънувам бившата си почти всяка вечерспоред мен наистина имаш фикс идея, обаче сънищата ти мисля че показват точно това че искаш и в същото време не искаш да си с нея. Съзнанието ти се опитва да се отърси от нея и ти показва това- виждаш я зад заключена врата, слагаш решетки, карате се... сънищата ти през цялото време казват "махай се". Дори в съновника пише, че ако сънуваш бивш означава раздяла.
    Въпросът на който трябва да си отговориш е - Ти искаш ли да си с нея и какво ще ти донесе това?
    Проблемът ти с жените е страха ти както ти казваш, другият път като се сетиш за секс си кажи "Аз мога", пробвай ако искаш на "сухо" за тренировка, но не си представяй нея, а си представяй друга или изгради идеален образ- накрая все пак не забравяй че това е въображение и този образ не съществува.
    Аз да те питам- какво става с университета? а излизаш ли?
    НЕ СЕ ЗАТВАРЯЙ! :y:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.04.14 01:09#3ЕленаЕленаНовакРегистрация: 22.04.11Град: -Отговори: 168от: Сънувам бившата си почти всяка вечерна "сухо" в смисъл , затваряш се в банята и действаш...... :wink: :y: ОтговорОтговор с цитат
  • 24.04.14 09:15#4IvanIvanНовакРегистрация: 26.03.14Град: -Отговори: 11от: Сънувам бившата си почти всяка вечерХаха ами има го и това, но просто вече изпитвам страх само при мисълта за възбуда. Направо е ужасно, все едно съм във вечен филм на ужасите. Тотално обладан, бариеририте дето си създавам за да не мисля за това са мн. тънки. И едвам одържам тая мисъл, като болен съм и ме е страх да не откача. Та камо ли и да тръгна с друга, а жените ми се лепят дори и без да ги свалям. Това е най-тъпото, като в капан. Университета напуснах не можах да смогна, трябваше да се изкарат някакви пари че го закъсах. И с университета закъсах, имаше математика а на мене ми е мн трудна. ОтговорОтговор с цитат
  • 25.04.14 01:52#5&;&;НовакРегистрация: 25.04.14Град: -Отговори: 3от: Сънувам бившата си почти всяка вечерЯсно е какво означават сънищата ти,че още я обичаш или че ти е нужно време да я преодолееш заради наранена ти гордост.Вероятно се чувстваш отхвърлен или незначителен... И дори през деня да потискаш мислите за нея вечер подсъзнанието ти показва какво наистина искаш.Искаш я обратно дори само за да й докажеш,че тя е сгрешила като е обърнала гръб на такъв специален човек като теб.Всички хора са специални и всички търсят одобрение и когато не го получат от най-близките много боли и достойнството бива наранено.Така че относно интимните ти проблемите те ще се оправят когато излекуваш душевните рани,а те се лекуват само с време(за съжаление не при всички хора има бърз начин).Някои хора които приемат нещата по повърхностно може и да могат да се оправят само с нова секс вечер,но явно не си от тях и не ти е нужно да бъдеш.Понеже такова лечение е временно после нещата се влошават,единственият начин тяхното лечение да подейства окончателно е ако не е била истинска любов.Истинската любов не се лекува само със нови секс нощи.Психиката е наранена не тялото...Когато се откажеш от нея с цялата си душа,тогава ще продължиш напред и няма да я има нито в мислите, нито в сънищата, нито във секс фантазиите ти.Обаче дали ти искаш да се откажеш от нея, май не съвсем...А може би и не трябва. Казват,че не може да мислиш за някого,без той да мисли за теб... Също,че ако не можеш да заспиш значи си буден в съня на някой друг...
    И се питам колко ли нощи тя е будувала мислейки за теб докато ти си я сънувал.Факта,че след теб тя няма сериозна връзка също ме навежда на тази мисъл.Но това са само догадки,аз не знам какъв човек е тя и как и защо сте се разделили.Ти трябва да си направиш равносметка за това откакто я познаваш тя би ли предпочела да изостави сериозната си връзка за да спи с различни или просто така се опитва да те забрави.Ако момичето е свястно можете ли да оправите нещата и как.И трябва да разбереш дали го искате и двамата само с любов не става трябва и взаимно желание да се бориш за връзката.А и понякога наистина самоуважението е по-важно особено ако тя предпочита да лети „от цвят на цвят”.
    Или казано по-друг начин имаш проблем,че я искаш.Разбери тя заслужава ли си.Ако си заслужава се бори за нея.Ако тя не си заслужава (като човек да е до теб)тогава го приеми.И имай търпението да изчакаш сърцето ти да се излекува само,вместо да го насилваш.И да...работата,университета,хобитата помагат много да се разсейваш от натрапчиви мисли.Сънищата с времето намаляват малко,по-малко,а желанието за секс с други жени пък се увеличава.И всичко се нормализира.Но за да нямаш терзания след време когато вече нищо не изпитваш дали не сте се отказали и двамата от една голяма любов е хубаво да си изясниш чувствата и желанията от сега и да решиш какво ще правиш за да избегнеш застоя.И от опит ти казвам,че всичко ще се подобри значително.Успешен ден!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.04.14 08:56#6SiEsSiEsНовакРегистрация: 20.12.13Град: -Отговори: 11от: Сънувам бившата си почти всяка вечерНе усещам да имаш въздействие по - скоро проблемът ти е чисто психологически според мен. Вероятно си депресиран от случилото се между вас. Депресията пречи на либидото да се прояви. Сънят с първия с който те е заразяла ти подсказва че всичко е трябвало да приключи още тогава. Не я търси повече няма смисъл и ти го знаеш дай малко сила на разума. Приеми истината. Тази жена не се интересува от теб поради една или друга причина. Това няма да се промени. Вкопчил си се в идеята за нея и това те прави нещастен а не трябва. Ако ти беше подходяща нещата щяха да се получат. Някъде там има момиче което е точно за теб. Либидото ще ти се върне когато го осъзнаеш. Понякога хората се разделят не търси вина и причина в себе си просто продължи напред. Не се опитвай да преспиш с някоя... опитай се да видиш човека в нея изгради отношения преди да скачате към кревата. Имаш нужда от платоническа връзка преди ... другото.ОтговорОтговор с цитат
  • 26.04.14 02:44#7IvanIvanНовакРегистрация: 26.03.14Град: -Отговори: 11от: Сънувам бившата си почти всяка вечерАз имам проблем, че натрапвам името и. Имам на предвид натрапвам името и в съзнанието си през деня. Не спирам да си го изброявам (това е натрапливостта дето ми предизвиква мислите, подтискам го с друго име но нищо не става все се явява и явява). Не знам как да спра, единствено понякога като прекаля с алкохола имам някакъв успех, либидото ми да се покачи. Чувствам се мн. виновен вътрешно. Не знам защо е чак толко гадна болката, не знам защо се събрах и скъсах толкова пъти с нея. Тъй като осещах че няма смисал, не бях на себе си. Направих огромни глупости. Разбрах от една позната че даже като разбрала къде работя, а аз раб. в един мол била почнала да минава по-често с нейния приятел (явно за да ми лази по нервите). И че говорила все не хубави неща по мой адрес пред нея. Че била почнала да носи поли, женски трикове прилагала за да го привличала гаджето си повече. Това мн. ме подразни, след като разбрах как се предлага на мъжете преди време. Гледах на нея като на нежно момиче, а не като на ефтин парцал дто на всеки се предлага. И то без никакви скруполи, не знам как съм могъл да бъда така сляп. Още докато сме ходили разбрах от двама мой приятели че им се сваляла и някакви такива (поне така твърдят те двамата). Но те не са разбрали ясно, никой не знаеше че е такава. Всеки ден се питам как е възможно заради тоя човек да стигна до тук. И най-лошото е че ако не бях задълбал сега всичко щеше да си е наред, и дори и приятелка сигурно щях да имам. И най-лошото е че изпитвам огромна нужда да правя секс, от четири месеца го правя от дъжд на вятър с една позната а тя не ме и привлича. И лошото е че едвам успявам да направя нещо. А вътрешно изгрям, цялото ми тяло гори все едно преди да полудееш тотално. Така се чувствам. Ядосвам се че губя време, бях запланувал тия месеци да си живея жвота. Да преспя с доста жени, понеже нямах грам проблем с това. Да се разнообразя. Да купонясвам, да правя различни неща. Да постигна нещо, но сега това сексоално задържане, което изживявам не ми дава мира като пред тотална лудост съм. Завиждам на двама приятели че ги сменят една след друга непрекъснато, а бях по-добър и от двамата в това. Даже прекалявам много с алкохола. Рабрах че дори някви отрепки, познати от едно време ми се присмивали на глупостите дето правя. А някога никой копче не казваше за мен. Мислех че съм прокълнат, или нещо такова но вече просто не знам какво да мисля. ОтговорОтговор с цитат
  • 27.04.14 12:45#8&;&;НовакРегистрация: 25.04.14Град: -Отговори: 3от: Сънувам бившата си почти всяка вечерВсичко това което описваш е нормално.Звучи като човек,който просто още има чувства към бившата си(иначе щеше да можеш да я изгониш от мислите си). Нали знаеш всеки си намира майстора.Щом си сменял жените една след друга е напълно нормално живота да те постави на тяхно място и теб да те сменят. Както постъпваш с другите, после така постъпват с теб...Както и да е...Ако мислиш, че тя е неподходяща за теб тогава мога само да ти кажа, че колкото и гадно да ти е в момента след време от само себе си ще ти мине.
    Но хората не се променят за един ден и едва ли тя от нежно момиче е станала курва без ти да забележиш... Или е била вече или може би грешно отчиташ сигналите... Жена която минава с друг мъж за да дразни бившият си го прави само с една причина за да ревнува бившият й, защо тя би искала да ревнуваш... Защо говори лошо за теб, явно ти е насъбрала яд,нали уж те е преодоляла... Ако някоя жена е безразлична към теб дори няма да се сеща,че съществуваш. И ако си слага къси поли за новото й гадже, защо й е това да го споделя точно с общата ви позната за която знае, че ще ти каже...Освен за да ревнуваш ти. В цялата ситуация има неизяснени неща. Може би трябва да си ги изясниш за да продължиш напред... Или може да не се занимаваш дали тя имала чувства още или не, защото така или иначе вече сте разделени. Може сам да си кажеш стига и да си гледаш живота. Ако вината която изпитваш ти пречи да продължиш, разбери защо изпитваш вина. На нас не си ни написал, защо се чувстваш виновен. И няма нужда, но поне пред себе си признай каква е причината. Ако си наранявал бившата си, ако си постъпвал лошо с нея...Трябва ти прошка.Ако трябва й поискай прошка и продължи напред.Ако изпитваш вина без да си правил нещо лошо помни,че човек и на себе си трябва да прощава грешките.Ние сме хора,всички хора грешат.Всички хора понякога се доверяват на грешният човек,но тази ни грешка не е напразна.Така ставаме по-силни,прозорливи и зрели.Не подценявай качествата, които си придобил по-време на тази раздяла.Сега може твоите приятели и да не могат да те разберат,но след време ще те уважават повече заради опита ти.Все пак не забравяй някой ден и те ще хлътнат силно по някое момиче.Колкото до подигравачите покажи на всички,че вече си добре, че се чувстваш добре,ако трябва си хвани ново гадже не спи с нея веднага,а след време.Вместо да се притесняваш за твоето удоволствие й достави на нея(kisses,petting,oral)удоволствие за да те хвали пред приятелките си.Вече показвай,че имаш проблеми само пред доверени хора или най-добре пред такива които няма как да кажат на твои познати.И спокойно ще се радваш пак на живота и ще бъдеш с подходящото момиче просто имай търпение.Всеки проблем си има решение...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 27.04.14 11:46#9ЕленаЕленаНовакРегистрация: 22.04.11Град: -Отговори: 168от: Сънувам бившата си почти всяка вечернезнам какво да ти кажа.... пробвай с момиче което харесваш
    и тъй като нямаш в момента обект на желание, не заменяй името й с друго, а пробвай с любима песен
    ОтговорОтговор с цитат
  • 27.04.14 11:49#10SiEsSiEsНовакРегистрация: 20.12.13Град: -Отговори: 11от: Сънувам бившата си почти всяка вечерЦитирам: "Ядосвам се че губя време, бях запланувал тия месеци да си живея жвота. Да преспя с доста жени, понеже нямах грам проблем с това. Да се разнообразя. Да купонясвам, да правя различни неща. Да постигна нещо, но сега това сексоално задържане, което изживявам не ми дава мира като пред тотална лудост съм. Завиждам на двама приятели че ги сменят една след друга непрекъснато, а бях по-добър и от двамата в това."

    Животът е низ от уроци. Когато нещо лошо се случи значи е време да си научиш урока. Докато това не стане ще ядеш шамарите.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 28.04.14 01:18#11IvanIvanНовакРегистрация: 26.03.14Град: -Отговори: 11от: Сънувам бившата си почти всяка вечер Ами неочаквано на работа се появи едно много готино момиче. И аз много я харесвам, и тя проявява интерес към мен (даже видях още преди да се запознаем че ме гледа по друг начин). И като гледам няма да е далеч момента да излезем. Даже сега си пишем, но не знам как да окрутя това чудовище дето смуче силите ми. Аз не искам от първата среща да правя секс със нея. Но искам да мога да се отпусна с нея. Да се почувствам отново себе си. А не само да изброявам проклетото име на бившата ми. Четири месеца ми стигат, а даже и в момента го правя. Изпуснах две готини момичета, не искам и нея да изпусна. Но не знам как да се стегна. Ще опитам да дам всичко от себе си, колкото и да ми е трудно. Тъпото е че аз може да съм просто сексуален обект за нея, преди чувствах тея неща но сега са ми се попритапили инстинктите.ОтговорОтговор с цитат
  • 28.04.14 01:32#12ЕленаЕленаНовакРегистрация: 22.04.11Град: -Отговори: 168от: Сънувам бившата си почти всяка вечерами пробвай, не е задължително да правиш секс с нея още от началото... и пробвай с любима песен, някоя която ти носи хубави спомени ОтговорОтговор с цитат
  • 02.05.14 01:20#13IvanIvanНовакРегистрация: 26.03.14Град: -Отговори: 11от: Сънувам бившата си почти всяка вечерИмето и непрекъснато изниква в съзнанието ми, аз опитвам да го подтискам но не става. Най-тъпото е че някак дълбоко в себе си не искам да го подтискам. А просто като премине да не обръщам внимание но не се получава. Имам дълбокия страх че няма да я забравя, появи се малко преди нова година та до сега тоя страх. Затова предполагам имах и имам от време на време непрекъснато сънища с нея. Не знам как мога да приема мисълта за тоя човек без страх един път за винаги, и да дам покой на душата си от това. Страха ми от малък е че ако не изброя нещо няколко пъти над шест нещо лошо ще стане (сега го правя с името и). Но никога не ставаше нищо лошо, до тоя момент. Сега ме е страх че няма да мога да се възбудя зарди това и така се получава. ОтговорОтговор с цитат
  • 03.05.14 04:50#14&;&;НовакРегистрация: 25.04.14Град: -Отговори: 3от: Сънувам бившата си почти всяка вечерПредлагам да намалиш изброяването малко по малко.Нали знаеш за три,че е библейско число(чувал си фразата три за късмет),така че първо намали изброяването от над 6 на три за да ти върви.После намали до едно което безследно гони всичко вредно.Като свикнеш накрая,буквите размени и от проблеми се избави.Действа!ОтговорОтговор с цитат
  • 10.05.14 11:14#15IvanIvanНовакРегистрация: 26.03.14Град: -Отговори: 11от: Сънувам бившата си почти всяка вечерПреди време санувах един странен сън. Бях в някакъв като голям селски двор, имаше много гласове на хора. Не помня дали видях самите хора, но помня че се разхожах с някакъв пиян човек и си говорехме. Катерих се по някакъв клон на някакъв орех и слязох не помня защо. След това продължихме да си говорим с него докато вървяхме по една патека. Докато не стигнахме някакво ограждение от което излязоха много пинчери (но не помня лаеха ли). Какво ли трябва да означава този сън, питам защото от отдавна не бях санувал нещо друго. А и много ми се искаше да разбера дали символизира нещо положително.ОтговорОтговор с цитат
  • 13.05.14 08:04#16IvanIvanНовакРегистрация: 26.03.14Град: -Отговори: 11от: Сънувам бившата си почти всяка вечерСъжалявам за офтопика, но пак я санувах. Бях спрял за дълго време да сънувам сънища за нея. Дне с станах и се сетих, връщах се от някъде не помня от къде. Даже не съм сигурен че беше в тях. Но ходих до някаква тоалетна. И си мислех че ще и призвънкам да се видим. И само си повтарях името и (докато бях по нужда), както правя по принцип през деня само си я повтарям. Нз защо я санувам толкова, явно защото не мога да спра да си я припомням. Но така и не се видяхме, събудих се. Притеснил съм се че ще се побулея, напоследък съм отслабнал доста. Eдин познат ме съветва да измисля по някакъв начин да и го върна. Че явно искам да има справедливост за мен. Но не виждам това как може да стане, а и може да си навлека проблеми.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest