Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименКакво значи, ако сънуваш църква
За твоя приятел, щом е сънувал черква, значи набожност трябва да посети черква твоя приятел. Твоя сън може да се сбъдне може и да не се сбъдне, зависи от доста неща.
АнонименДепресия или невроза
НАЙ-ДОБРЕ ДА ПОТЪРСИТЕ ПОМОЩТА НА ПСИХОТЕРАПЕВТ, И ДА ЗАПОЧНЕ НУЖДАЕЩИЯ ДА ЧЕТЕ БИБЛИЯТА И САМО БОГ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ, СИЛНАТА МОЛИТВА И ВЯРАТА В БОГ ПОМАГА ПРИ ДЕПРЕСИЯ УСПЕХ ЖЕЛАЯ!
АнонименДепресия или невроза
Много си заблуден, то Природата е сътворена от Бог, няма кой друг да я направи, библията не я разбираш, защото дявола ти е замъглил съзнанието и затова, покай се и започни да вярваш в Бог -Исус, ако не вярваш в Бог не те очаква нищо добро, и ще си потъваш в депресия и няма да има кой да те избави. Бог е дух и трябва да се почита с Дух и истина, Исус е дошл на кръста за да умре за нашите грехове, но който вярва да има вечен живот. Покай се за думите си, ние хората не можем един косъм от главата си да си направим, а камо ли да сътворим природата, Бог е създателя и твореца на всичко красиво и на нас хората. Дори и учените са установили че освен Бог да сътвори природата и нас хората то няма кой друг да ни сътвори. Съжалявам че има такива заблудени хора който не знаят самата истина, а са служители на дявола и затова после изпадат в депресий!!!!
АнонименТълкуване с картите мадам Ленорман
Момиче не вярвай на подобни глупости, тези карти са измислени и там е всичко лъжа, не се връзвай на такива глупости,вярвай в Бог,а не в измислени карти.Баба Ванга беше тази която знаеше всичко, а нея вече я няма така че не вярвай на подобни самовнушения,картите лъжат и не е там истината в тях.!
АнонименПостоянно сънувам бившия си
Тези сънища са знак че ще се сдобрите отново! Че той тъгува за теб и съжалява за случилото се.
АнонименВ съня си лежах върху змии
Имаш много врагове и ще се опитат да ти навредят,Започни да четеш библията и се обърни към Бог-Исус и само тогава ще си добре и кошмарите ти ще изчезнат.
АнонименДране на котка
Прекади си стаята и леглото с тамян и захар и няма да сънуваш кошмари!
АнонименДране на котка
Не става въпрос за негативни влияния!
АнонименСънувах изневяра с червенокоса
Щом си сънувала такъв съм със сигурност приятеля ти си има и другаи те изневерява, аз преди така сънувах и ми се сбъдна съня моето момиче ме изневеряваше с друг 100%той или те изневерява или ще го направи!!!
АнонименКак да си го върна пак?
ЗАПОМНИ ЧЕ НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА, АКО НЯМА ВЗАЙМНА И СПОДЕЛЕНА ЛЮБОВ, ЗНАЧИ НЯМА СМИСЪЛ ДА ТЪРСИШ НЕЩО НАСИЛА!
АнонименМоят сън за село
Раздай в съботен ден нещо за баба ти и така няма да я сънуваш.Мъртвите искат да им раздадеш нещо, отиди и на гроба и, запали свещ и раздай за Бог да прости за душата и.
АнонименХаресвам непознат
Явно това момче не е истински мъж или по-точно не те харесва истински, ако е имал някакви чувства би трябвало да направи първата крачка към теб!
АнонименНещо странно се случи и не за първи път
Не си въобразявайте подобни глупости!!!
АнонименПетък тринадесети
ТОВА СА ВНУШЕНИЯ ПЕТЪК 13 Е ЕДИН ОБИКНОВЕН ДЕН КАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ.НАПРИМЕР НА ПЕТЪК 13 НА МЕН ВИНАГИ МИ ВЪРВИ МНОГО ПОВЕЧЕ, А НА ТАЗИ ДАТА КАТО СТУДЕНТ ИМАХ ИЗПИТИ И ВСЕ ОТЛИЧЕН ПОЛУЧАВАХ ТАКА ЧЕ СИ Е МНОГО ХУБАВ ДЕН ТОВА СА САМО ВНУШЕНИЯ, ЧОВЕК КАКВОТО МИСЛИ ТОВА МУ СЕ СЛУЧВА, МИСЪЛТА Е МАГИЯ.
АнонименБаба ми гледа и познава
ОЩЕ ЛИ ГЛЕДА БАБА ТИ?С КАКВИ КАРТИ ГЛЕДА?
АнонименБаба ми гледа и познава
ВЪВ СЕЛО КРАЙЩЕ ХОДИХ ПРИ ЕДИН ХОДЖА МЛАДИЯ ИСМАЙЛ НА 32 г ЖЕНЕН Е НАМИРА СЕ КЪМ СТАРАТА ДЖАМИЯ, ТОЙ ГЛЕДА НА КОРАНА, ХОДИХ ПРИ НЕГО И ТОЙ МИ ПОМОГНА ДА СИ НАМЕРЯ РАБОТА, НАСКОРО НА 22.09.2013 ХОДИХ ПАК В СЕЛО КРАЙЩЕ ПРИ МЛАДИЯ ИСМАЙЛ И ТОЙ МИ ПОМОГНА НАЙСТИНА.АКО НЯКОИ ТЪРСИ ПОМОЩ НЕКА ОТИДЕ ПРИ МЛАДИЯ ХОДЖА РАБОТИ ВСЕКИ ДЕН ОТ 14:00 часа ЗАПОЧВА РАБОТА ИМА ОПАШКА ОТ ЧАКАЩИ ХОРА, ТОЙ ЛЕКУВА И ПОМАГА НАИСТИНА НЕ ТЪРСИ ПАРИ,КОЙ КОЛКО МУ ОСТАВИ.
АнонименБаба ми гледа и познава
ЕТО И МОБИЛНИЯ НОМЕР НА МЛАДИЯ ХОДЖА ИСМАЙЛ 0889-86-64-50 СЕЛО КРАЙЩЕ БЛИЗКО ДО ГР.ЯКОРУДА.ЖИВЕЕ КЪМ СТАРАТА ДЖАМИЯ ПРИЕМА ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО НЕДЕЛЯ ОТ 14:00 ч.
АнонименДобри и лоши часове в денонощието
В лош час го е казал казват старите хора, когато някои е прокълнал и идва момент удря на лош час и се сбъдват клетвите,ето това имат предвид. :wink: