Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Моят сън за село

Моят сън за село

• 14.09.13 11:58#1БеатрисБеатрисРегистрация: 07.07.13Град: ДрагоманОтговори: -Моят сън за село Здравейте,пиша ви относно моя сън. Съня ми се състой от доста части и доста различни неща, но аз ще ви разкажа само тази част, която искам да разбера какво значи Баба ми почина преди повече от половин година, никога не съм я сънувала колкото и да съм искала. Но снощи я сънувах. Онзи ден когато бях на моето село, трябваше да сложа да обядваме, Майка ми беше направила във една тава ядене. Тавата остана за миене, след като обядвахме аз измих всички оставали чинии само тавата не измих. И съня ми се състой от: Сънувах, че бях на село със моя приятел и неговите близки. Влезнахме във къщата и тъкмо си слагахме да ядем. За момент видях Баба ми на леглото, и сънувах тази тава дето не я бях измила, че беше на масата и тя ми каза, по-точно ми се скара защо не съм измила тавата. И аз и обясних и отидох да я измия Много ми е странно, никога до сега не съм сънувала такива неща .. Ако можете да ми кажете, какво значи всичко това Благодаря предварително
    ОтговорОтговор с цитат
  • 26.09.13 08:42#2Grigor AnakondirovskiGrigor AnakondirovskiРегистрация: 26.09.13Град: БлагоевградОтговори: 26от: Моят сън за село Раздай в съботен ден нещо за баба ти и така няма да я сънуваш.Мъртвите искат да им раздадеш нещо, отиди и на гроба и, запали свещ и раздай за Бог да прости за душата и.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest