- 17.09.13 08:21#1В съня си лежах върху змииНз дали съм претоварена или имам спор със себе си, но от повече от седмица сънувам кошмари или сънища, които ме държат в напрежение и се събуждам изморена и кисела.
Последно сънувах как отивам на море с приятели, в къща на мои колега. Къщата беше на брега на морето, сложихме хавлиите и легнахме, не след дълго осъзнах, че лежа в/у гнездо от змии(малки и големи) Почнах да крещя, а всички бяха спокойни и в следващия момент и аз бях спокойна и говорехме как съм знаела, че на плажа има змии, но съм си мислела,че са на др място(имах чувството, че знам, че те си гледат тези змии, като дом. любимци)
Почти всяка вечер сънувам баща си или майка си(и двамата вече не са с мен, майка ми почина преди 4 години, а баща ми преди година и малко)Но ги сънувам, как разговарям с тях, споделям с тях или пък се приготвяме за посрещане на гости или да ходим на гости...всичко това в последните десетина дена)
ОтговорОтговор с цитат - 26.09.13 09:09#2от: В съня си лежах върху змииИмаш много врагове и ще се опитат да ти навредят,Започни да четеш библията и се обърни към Бог-Исус и само тогава ще си добре и кошмарите ти ще изчезнат. ОтговорОтговор с цитат
- 19.10.13 12:58#3от: В съня си лежах върху змииаз като бях малка сънувах змии, червеи под мен, върху мен..между другото и аз понякога сънувам, че има змии вкъщи, в стаята, прес някакви отвори влизат...ъъъОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest