- 17.09.13 01:07#1Дране на коткаЗдравейте, бих искала да споделя поредния си странен сън... Тази нощ сънувах доста странни неща, даже не знам от къде да започна, а и нещата бяха много объркани, но най- странното, което беше е, че одирах черна котка, която в съня ми трябваше да се одере, а тя си беше жива, после още веднъж трябваше да го направя, но този път без да искам нараних котката и тя ми проговори, каза че повече няма да ми позволява да я дера тъй като съм я наранила , за мен е доста странно, та някой може ли да ми каже какво значение може да има сънят ми? Да добавя, че след това имаше стрелба, имаше и доста хора които познавам, но доста отдавна не съм виждала, а действието се развиваше в някакво училище..
Благодаря предварителноОтговорОтговор с цитат - 26.09.13 09:10#2от: Дране на коткаПрекади си стаята и леглото с тамян и захар и няма да сънуваш кошмари! ОтговорОтговор с цитат
- 27.09.13 12:56#3от: Дране на коткаБлагодаря ти много.. Преди няколко месеца кадихме из целия апартамент. Но по принцип си сънувам някакви странни неща, които и сама не мога да си обясня. Според коментара ти, до колкото разбирам имаш в предвид, че има натрупани негативни енергии така ли? На това ли могат да се дължат странните сънища? :x: Забелязала съм също, че когато съм сама у дома, особено вечерта, се чувствам доста странно и сякаш нещо ме наблюдава, може да прозвучи доста налудничаво но така се чувствам. ОтговорОтговор с цитат
- 27.09.13 07:11#4от: Дране на коткаНе става въпрос за негативни влияния!ОтговорОтговор с цитат
- 28.09.13 10:21#5от: Дране на коткаЯсно, разбирам. Мислила съм за тези неща, но не предполагах че това може да предизвиква такива сънища. Благодаря ти за мнението ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest