Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Постоянно сънувам бившия си

Постоянно сънувам бившия си

• 18.09.13 04:08#1sunshinesunshineРегистрация: 22.05.13Град: КърджалиОтговори: 7Постоянно сънувам бившия сиЗдравейте, ще засегна една малко банална тема, но тъй като продължава вече прекалено дълго време, се обръщам към вас за съвет.

Всяка вечер или през вечер сънувам бившия ми приятел, най-често в сънищата ми, аз съм щастлива, че го виждам, а той ме подминава, пренебрегва, сякаш се дразни от мен, неговото отношение ме наранява и ме боли, така сякаш се случва наистина. С него сме разделени от три години и не сме поддържали никакви отношения от тогава, но в последно време, той постоянно ме преследва в сънищата ми и ми напомня за болката, която изпитах, когато реши да се разделим тогава. До сега не съм имала този проблем, мислех,че съм го преодоляла, имам и нова връзка, момчето е много свястно.
    Веднъж в съня ми бяхме в предишният ни дом (живеехме заедно) на терасата и си говорихме, но аз изпитвах някакво чувсто на тъга.
    Друг път съм го сънувала как ми дава годежен пръстен и ме моли да се омъжа за него, но...тук идва старнното, когато погледнах ръката си, пръстенът беше златен във формата на голям кръст (почти колкото пръста ми), това ми се стори доста объркващо, тогава аз приех ( в съня си), но в последния момент се отказах и избягах, спомням си, че търсих през нощта сегашния ми приятел.
    Най странно за мен е защо годежният пръстен всъщност се оказа кръст??? Искам само да отбележа, че това го сънувах на Преображение Господне.
    Не знам какво става и как да го възприемам, като подтик да го потърся и да говорим или като предупреждение, че не трябва да бъда с него, дори и да ме търси? Моля, помогнете ми, защото е ужасно всяка вечер да го виждам.
    Само в допълнение, той прекрати връзката ни, която беше много сериозна и продължителна, без никакви обяснения и с неясни причини и оправдания. Накрая каза, че никога не ме е обичал, което за мен и до днес е непонятно - как може да си с един човек толкова дълго време, да показваш, че си доволен и щастлив и накрая да му кажеш, че не си го обичал никога???
    ОтговорОтговор с цитат
  • 22.09.13 07:45#2АнаАнаРегистрация: 21.07.13Град: -Отговори: 84от: Постоянно сънувам бившия сиМило,момиче ! Още го обичаш !Тъгуваш !Златния пръстен е мъка,кръстът е тъга .
    Иди в някоя църква.Дай да ти четат 40 свети литургии.
    Сънят ти не е нито предупредителен,нито същински.Това е от запазеният в главата ти спомен.Ще мине.Не се притеснявай!
    Наистина не те е обичал,колкото и да не ми се казва,но дал златото и кръста на тебе.Така той се е освободил.
    Някъде в подсъзнанието ти все още го има.
    Ако имаш нещо от него все още при тебе,па макар и подарък да е - дай го на някой.Предполагам имаш накит някакъв подарен от него? И когато отидеш в църквата за литургиите,вземи си светена вода и си поръси кревата с нея.Нали знаеш,че светена вода с ръка не се пипа
    Успех!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 22.09.13 11:09#3sunshinesunshineРегистрация: 22.05.13Град: КърджалиОтговори: 7от: Постоянно сънувам бившия сиМного Ви благодаря за точното тълкувание, чак настръхнах, докато го четох, имам подарък от него един часовник, ще го махна. Благодаря ви отново!!!ОтговорОтговор с цитат
  • 23.09.13 07:05#4АнаАнаРегистрация: 21.07.13Град: -Отговори: 84от: Постоянно сънувам бившия сиНе го "махай" - подари го ! С обич го подари Нека донесе любов на човека, на когото ще го дадеш за да освободи тебе !
    ОтговорОтговор с цитат
  • 26.09.13 08:45#5Grigor AnakondirovskiGrigor AnakondirovskiРегистрация: 26.09.13Град: БлагоевградОтговори: 26от: Постоянно сънувам бившия сиТези сънища са знак че ще се сдобрите отново! Че той тъгува за теб и съжалява за случилото се. ОтговорОтговор с цитат
  • 15.11.13 04:47#6sunshinesunshineРегистрация: 22.05.13Град: КърджалиОтговори: 7от: Постоянно сънувам бившия сиЗдравейте, сънищата бяха спрели за доста продължително време, но в навечерието на Св. Мина отново го сънувах.
    Сънувах, че преминавам през улицата на неговата къща, която беше много голяма и луксозна, но изглеждаше някак студена и видях, че той е отпред в двора и говори с две момичета.
    На връщане отново минах през това място и този път се спрях при него, беше вече сам, но това което ме изненада беше неговата реакция.
    Когато ме видя той се разплака от щастие, беше наистина много щастлив, че ме вижда, спомням си, че го прегръщах и бършех сълзите му, после влезнах вътре в къщата и се качих по стълбите на горния етаж и после се събудих.
    Но чувството му на искрена радост беше толкова осезаемо в съня. Моля разтълкувайте този сън!
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest