Sanovnik.bg»Форум»Паранормални явления и способности»Нещо странно се случи и не за първи път

Нещо странно се случи и не за първи път

  • 14.09.13 10:27#1ЕлицаЕлицаНовакРегистрация: 14.09.13Град: СофияОтговори: 2Нещо странно се случи и не за първи пътПърво: може да ми се присмеете и да ми кажете, че си въобразявам и, че се вживявам.
    Случвало ли ви се е докато си лежите или седите и четете примерно да усетите лек полъх. Сякаш някой минава покрай вас, но не го виждате? При положение, че няма как да стане течение. И също така докато стоите някъде да имате чувството, че някой стои до вас, да чувствате присъствие?
    Онзи ден си бях пуснала музика и си рисувах. Бях сама в нас (към седем и половина вечерта) и изведнъж сякаш нещо мина покрай мен. Помислих, че става течение, обаче беше затворено. Много лесно се плаша от такива неща и се преместих на леглото ми така че да виждам цялата стая. И като първия тъпак, който си мисли, че като каже 'Има ли някой?' ще му отговорят, го направих. В първите няколко секунди нищо не стана, но посе сякаш ми заглъхна ухото и усетих някой да ми диша във врата. Облякох се със светкавична скорост и отидох в парка, където беше баща ми с кучето. Ако кажа на нашите, те ще ми се присмеят и вероятно повечето от вас, но подобно нещо се е случвало и преди.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.09.13 06:23#2ЖасминаЖасминаНовакРегистрация: 27.10.11Град: ВарнаОтговори: 2от: Нещо странно се случи и не за първи пътНа колко си? Аз съм почти на 14 и ми се случват абсолютно същите неща, но вече не се плаша.Предметите като гардероби, шкафове и телевизори издават звуци и най-силно е в стаята където спя.Аз имам чувството, че е сестрата на баба ми, която почина преди около година.За раздаването баба ми ми подари чаша ,която вчера счупих и имам чувството,че прекъснах връзката между нас.Чувството се усили, когато почина един наш съсед, който също ни беше и роднина.Даже когато разбрах, че е починал се разплаках, след това чух шум от телевизора и съм сигурна, че това беше той! От тогава тези шумове се усилиха и станаха по-чести.Така, че не се плаши. ОтговорОтговор с цитат
  • 14.09.13 09:48#3ЕлицаЕлицаНовакРегистрация: 14.09.13Град: СофияОтговори: 2от: Нещо странно се случи и не за първи пътНа 14 съм. ОтговорОтговор с цитат
  • 15.09.13 12:37#4МагдаленаМагдаленаНовакРегистрация: 26.06.12Град: БургасОтговори: 4от: Нещо странно се случи и не за първи пътАхой, пирате! Аз имам отговор. Историята е много дълга, но ще споделя накратко. Аз съм на 13 и на мен ми се случи същото точно на 28.02.13 година, вечерта. Стоях на компютъра и си писах с разни приятели. Изведнъж усетих, сякаш някой стои до мен и гледа екрана. Обърнах се надясно и видях стената. Но пред мен изникна и лице. Сбръчкано и грозно. Но не беше там. Хем го виждах, хем не го виждах.
    Оказа се, че това е демона ми и, че съм установила "връзка" с "другия свят". Аз попитах: Кой си ти?
    и той ми отвърна само с думите: Направи го! и ми шепнеше в ухото и усещах, как ми хваща ръката и бях много уплашена. Бях сама в стаята, като теб и ме беше страх да се помръдна. Но ето, минаха 6 месеца, ако не и повече и вече нямам проблем с това. Започнах да вярвам в демоните. Защото всеки човек си има и демон и ангел. И вече не съм християнка, нито сатанинска, а легионерка.
    Легион е третия бог, както аз му казвам. Можеш да прочетеш, има информация и в съновника. Но е опасно нещо. Скоро ще ходя на психолог, да разбера, дали не е някаква психическа болест и от време на време съм много объркана и имам чувството, че съм болна от синдрома на Турет. Подобно се случи и с приятеля ми, но той спря да вярва в тези неща и сега всичко при него е наред. Ако имаш нужда от още информация ми пиши
    ОтговорОтговор с цитат
  • 26.09.13 09:04#5Grigor AnakondirovskiGrigor AnakondirovskiНовакРегистрация: 26.09.13Град: БлагоевградОтговори: 26от: Нещо странно се случи и не за първи пътНе си въобразявайте подобни глупости!!!ОтговорОтговор с цитат
  • 15.09.14 01:59#6КамелияКамелияНовакРегистрация: 15.09.14Град: -Отговори: 3от: Нещо странно се случи и не за първи пътТелевизора не трябва да те плаши, всеки един телевизор най-вече по-старите "пукат". Други шумове които чуваш както и всички ние най-верочтно са от дограмата!( пука когато има разлика в температурата вън и вътре), мебелите също могат да издават шумове, обикновенно от гравитацията! Това не е нищо не естесствено, доказано е научно, физично и така на татък.


    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest