Sanovnik.bg»Форум»Астрология и Нумерология»Добри и лоши часове в денонощието

Добри и лоши часове в денонощието

  • 20.08.13 08:37#1ElenaElenaНовакРегистрация: 20.08.13Град: СофияОтговори: 1Добри и лоши часове в денонощиетоЧувала съм да казват, че е важно да се знае кои часове от денонощието са добри и кои лоши. Това зависело от часа на раждане на човека. Но не знам кои са добрите и кои - лошите. Някой има ли инфо по въпроса?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 21.08.13 03:46#2Rosi StoyanovaRosi StoyanovaАдминистраторРегистрация: 15.10.13Град: СофияОтговори: 58от: Добри и лоши часове в денонощиетоСпоред мен не е до добри и лоши часове в денонощието, а до добри и лоши дни. Виж аз какво намерих:
    Първият ден е лош сутринта. Вторият ден е лош на пладне. Третият ден е лош по средата. Четвъртият ден е лош сутринта. Петият ден е лош в третия час. Шестият ден е лош от сутринта.
    Седмият ден е лош целият.Осмият ден е лош по средата. Деветият ден е лош сутринта.Десетият ден е добър.Единадесетият ден е добър.Дванадесетият ден е лош сутринта.Тринадесетият ден е добър.Четиринадесетият ден е добър.Петнадесетият ден е лош вечерта.Шестнадесетият ден е лош сутринта.Седемнадесетият ден е целият лош.Осемнадесетият ден е лош сутринта.Деветнадесетият ден е лош по средата.
    Двадесетият ден е добър целият.Двадесет и първият ден е целият лош.Двадесет и вторият ден е целият добър.Двадесет и третият ден е целият добър. Двадесет и четвъртият ден е целият лош.Който се кълне на двадесет и петия ден, ще изпадне в беда.Двадесет и шестият ден е целият добър. Двадесет и седмият ден е целият добър.Двадесет и осмият ден е лош сутринта.Двадесет и деветият ден е лош в един часа през деня.
    Тридесетият ден е целият добър.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 21.08.13 04:50#3ElenaElenaНовакРегистрация: 20.08.13Град: СофияОтговори: 1от: Добри и лоши часове в денонощиетоБлагодаря ти! Това от рождения ден ли се смята?
    А защо казват старите хора понякога:"В лош час го е казал", когато някое начинание не върви?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 26.09.13 08:51#4Grigor AnakondirovskiGrigor AnakondirovskiНовакРегистрация: 26.09.13Град: БлагоевградОтговори: 26от: Добри и лоши часове в денонощиетоВ лош час го е казал казват старите хора, когато някои е прокълнал и идва момент удря на лош час и се сбъдват клетвите,ето това имат предвид. :wink: ОтговорОтговор с цитат
  • 25.10.13 12:31#5ToniToniНовакРегистрация: 09.09.13Град: ПловдивОтговори: 12от: Добри и лоши часове в денонощиетоLoshi 4asove po princip sa 4asovete sled zalez slance.

    Oshte po konkretno ot 22 do 03 .

    a oshte po konkretno naj loshi sa mejdi 02-03 4asa.

    v 03 4asa propqvat parvi petli ,izgrqva Sirius i t.n
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest