6 355 Статии,9 533 Сънища,5 335 Истории
Магнезият и витамин В6 ни носят здравословен сън

Магнезият и витамин В6 ни носят здравословен сън

0

За здравословен и пълноценен сън е необходимо да консумираме храна, която е богата на магнезий и витамин В6, защото те въздействат на централната нервна система.

1

Сънища

Всичко за сънищата на едно място - видове сънища, тълкуване на сънищата и послания които сънищата ни изпращат.

Популярни

Сънища - Как да се отървем от кошмарите?

Как да се отървем от кошмарите?

01.11.20150438

Често това са сънища, в които собственият живот или този на близък човек е застрашен. Сънуващият има усещането за безнадеждна ситуация и за невъзможност да се защити.

Сънища - Откриха неврон, който отключва сънищата

Откриха неврон, който отключва сънищата

30.10.20150404

Учени от Калифорнийския университет в Бъркли, САЩ, откриха какво ни кара да сънуваме. Това е неврон, изпращащ сигнали в средния мозък и хипоталамуса.

Сънища - Значението на скъпоцените камъни в съня ни

Значението на скъпоцените камъни в съня ни

25.10.201524172

Различните камъни в съня ни, ни показват различни пътища, които трябва да извървим. Какво е значението на всеки един камък може да видите тук.

Сънища - Как да заспя бързо?

Как да заспя бързо?

24.10.20151695

Съвременният човек, особено жителят на големия град често среща трудности със заспиването. След дългия и напрегнат ден сънят не идва, въпреки че тялото е изтощено и човек усеща, че всеки момент ще заспи, но сънят не идва.

Сънища - Стрес и хоръри предизвикват кошмарите

Стрес и хоръри предизвикват кошмарите

24.10.201501313

Кошмарите спохождат всеки от нас. Има редица причини, които предразполагат това явление. Като например стресиращи събития или напрежение по време на работния ден.

Сънища - Мозъкът старее заради недоспиване

Мозъкът старее заради недоспиване

23.10.201501682

Заради недостига на сън мозъкът старее по-бързо и хората, които не си доспиват страдат по-често от деменция, Алцхаймер и други болести, свързани с паметта.

Сънища - Сънища за огледала и картини

Сънища за огледала и картини

21.10.201501635

Ако сънувате огледало, това символизира вътрешния ви свят - всичко зависи от това, което виждате в огледалото. Ако насън гледате сериал, очаквайте скандал в семейството.

Сънища - Добрият сън идва лесно с тези съвети!

Добрият сън идва лесно с тези съвети!

20.10.20150640

За да сме работоспособни и в добро настроение, трябва да сме се наспали добре. Ако не се наспим добре, се събуждаме в лошо настроение, всичко и всички ни дразнят и работата не върви така, както бихме искали.

Сънища - Какво казват сънищата ни според Юнг

Какво казват сънищата ни според Юнг

13.10.201505201

Карл Густав Юнг е най-видният ученик на Зигмунд Фройд и в своите трудове ученикът допълва откритията на своя учител за сънищата, твърдейки, че те ни показват как да преодолеем проблемите и да сбъднем мечтите си.

Сънища - Сънища за коса

Сънища за коса

07.10.2015012599

Ако галите нечия коса в съня си, очаква ви нова любов. Ако сънувате черна коса, това предвещава тъга. Красивата разкошна коса в съня ви е знак за добро здраве.

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Още от Сънища

 • Нови
 • Последно Коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Още от древността хората се опитват да разгадаят значението на сънищата. В съновник бг можете да намерите информация за вашите сънища, тяхното тълкуване и интерпретиране. Древните народи получавали послания чрез своите сънища... Потопете се в необятният свят на сънищата и вижте какво разкриват вашите сънища. сънищата от древността до днес. Портал за мистерии, загадки, сънища и феномени. Видове сънища - кошмарни сънища, еротични сънища, сънища с летене, сънища с изпити или изпитания.