Водата лекува безсъние

Водата лекува безсъние

1

Обикновената вода може да ви помогне да се справите с безсънието, както и да неутрализира лошите сънища. Ако се обръщате към водата с мили думи, преди да я изпиете, тя ще ви зареди с мощна енергия.

1

Сънища

Всичко за сънищата на едно място - видове сънища, тълкуване на сънищата и послания които сънищата ни изпращат.
Сънища - Терапия със сън премахва травмиращите спомени

Терапия със сън премахва травмиращите спомени

03.09.201501439

Американски изследователи откриха нов метод за лечение на стресово разстройство, фобии и травмиращи спомени.

Сънища - Учени съставиха медицински съновник

Учени съставиха медицински съновник

02.09.201503192

Според група британски учени от университета Лафбъро сънищата, които сънуваме всяка вечер, сигнализират за наличието на различни болести.

Сънища - Има ли дни, в които сънищата не се сбъдват

Има ли дни, в които сънищата не се сбъдват

01.09.201509023

Феноменът на проявление на сънищата е дълбоко личен процес и винаги е свързан с нашето съзнание. Дните и датите не оказват онова влияние върху посланията им, каквото често си мислим.

Сънища - Здравословният сън започва от полунощ

Здравословният сън започва от полунощ

20.08.20150392

За здравословен и качествен сън е важно да заспивате към полунощ, показва ново научно изследване. Според експертите времето, в което си лягате, е също толкова важно, колкото и броят на часовете, отделени за сън.

Сънища - Поспаливите имат по-развито въображение

Поспаливите имат по-развито въображение

09.08.201504758

Поспаливостта може и да е свързана с таланти. Поспаливите са по-талантливи от ранобудните. Ранното ставане се дължи на гени, различно ниво на хормони, което влияе на работоспособостта.

Сънища - Сънуване наяве или за контролирането на сънищата

Сънуване наяве или за контролирането на сънищата

05.08.201513011

37-годишната британка Каролин Каронел споделя, че се е срещнала с мъртвия си баща Хенри насън, след като се е научила как да контролира съня си, пише изданието Дейли мейл.

Сънища - Най-често срещаните кошмари

Най-често срещаните кошмари

30.07.20150802

Всеки от нас е сънувал кошмари. Ново изследване сочи, че всъщност много от тях са сходни при повечето хора. Възможно е те да са просто плод на подсъзнанието и да нямат обяснение, но в много от случаите имат точно определено значение и тълкуване.

Сънища - Значение на сънищата за бебета

Значение на сънищата за бебета

21.06.201501500

Появата на бебе в съня свидетелства основно за невинност и ново начало. Но за да може да се разтълкува правилно, от значение е също ситуацията, около която сънувате бебето.

Сънища - Хипнагогия – как да провокираме творческия сън

Хипнагогия – как да провокираме творческия сън

01.06.20150890

Хипнагогията е метод, с който се провокират халюцинации, осъществявайки се бърз преход между будното състояние и фазата на съня. Според психиатрите хипнагогичното състояние не е болестно

Сънища - Сънища за насилие над близки

Сънища за насилие над близки

31.05.20150572

Ако в съня ви близките ви хора стават жертва на насилие, това означава, че животът ви коренно ще се промени. Всичко зависи от това какво точно се случва във вашия сън.

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Още от Сънища

 • Нови
 • Последно Коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Още от древността хората се опитват да разгадаят значението на сънищата. В съновник бг можете да намерите информация за вашите сънища, тяхното тълкуване и интерпретиране. Древните народи получавали послания чрез своите сънища... Потопете се в необятният свят на сънищата и вижте какво разкриват вашите сънища. сънищата от древността до днес. Портал за мистерии, загадки, сънища и феномени. Видове сънища - кошмарни сънища, еротични сънища, сънища с летене, сънища с изпити или изпитания.