Избраната от Исус

Избраната от Исус
Бях на 3 когато мама и татко ме заведоха на лекар и той ме диатностицира с ДЦП детска церебрална парализа и каза, че ще трябва операция. Мама и татко се отчаяха, но леля ми ги посъветва да се обърнат към Бога понеже БОГ СЕ ПРОСЛАВИ В ЖИВОТА Й КАТО И ДАДЕ СИН на име Самуил / изпросен от бога/
и така БОГ даде видение на една жена, която разговаря с него чрез святия дух.

Той и каза, че моя недъг е поради греховете на родителите ми и че така им дава изпитание. Но бог каза, че ако татко иде в Евангелската църква и на колене проси изцерение за мен, аз ще съм изцерена. Така и стана, но едно не знаехме, че БОГ има индивидуален план за мен.

Години по - късно, след като аз бях вече изцерена, Бог даде пророческо видение на моя приятелка. Посланието било, че аз съм избрана да служа на бога като проповядвам евангелието.

Като цяло моята мисия е да пробудя божия народ, тоест всички хора, които са на земята както Бог прати Моисей да каже на Фараона "освободи людете ми"!

Така и мен, за да кажа на настоящия фараон сатана, ДА ''освободи людете му, за да му служат.''
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (28)

Изпрати
Елена
Елена
02.09.2011 19:37
Вярвам в Бог, много лоши неща преживях, но продължавам да вярвам, дори по-силно от преди. Не ходя в евангелска църква, само в православна и то не редовно. Няма ден, в които да не се помоля за здравето за мен и детето ми и наистина, макар че ми е трудно, не съм закъсала за нищо, макар че съм вдовица. Обличам се модерно и много приятелки ми завиждат за чара, макар че минавам 40 г. Нека всеки избира пътя, по който да върви, Божият път е труден, но само от него благата са истински.
0
0
Atheist
Atheist
02.09.2011 18:48
Очаквах те (devil) :)
Много е интересно това и въпреки, че съм атеист, не го смятам за напълно невъзможно.
Една кадъна едно време пък я излекувал от рак, някой си докато спи и случайно като влязла в християнска църква видяла го на стената /Исус ще рече/.
Случват се такива неща, но дали няма научно обяснение.
Аз едно време много вярвах в Бог.
След като ми се случиха милиарди лоши неща, от които най - много ме е било страх вече не вярвам. А и като се замисля, тебе те е изцерил, ама колко деца умират, без тоя същия Бог да им помогне, знаеш ли ?
Мани, мани.
0
0
vqrna na isus
vqrna na isus
02.09.2011 10:52
Аз ти благодаря, сестричке.
0
0
teodora
teodora
01.09.2011 14:08
Това е невероятно свидетелство и поредното доказателство, че Бог съществува и е с нас в изпитанията, които ни праща и че има план за всеки един от нас! Много благодаря, че си публикувал/а това свидетелство защото ме насърчи.


0
0