Избраната от Исус

Избраната от Исус
Бях на 3 когато мама и татко ме заведоха на лекар и той ме диатностицира с ДЦП детска церебрална парализа и каза, че ще трябва операция. Мама и татко се отчаяха, но леля ми ги посъветва да се обърнат към Бога понеже БОГ СЕ ПРОСЛАВИ В ЖИВОТА Й КАТО И ДАДЕ СИН на име Самуил / изпросен от бога/
и така БОГ даде видение на една жена, която разговаря с него чрез святия дух.

Той и каза, че моя недъг е поради греховете на родителите ми и че така им дава изпитание. Но бог каза, че ако татко иде в Евангелската църква и на колене проси изцерение за мен, аз ще съм изцерена. Така и стана, но едно не знаехме, че БОГ има индивидуален план за мен.

Години по - късно, след като аз бях вече изцерена, Бог даде пророческо видение на моя приятелка. Посланието било, че аз съм избрана да служа на бога като проповядвам евангелието.

Като цяло моята мисия е да пробудя божия народ, тоест всички хора, които са на земята както Бог прати Моисей да каже на Фараона "освободи людете ми"!

Така и мен, за да кажа на настоящия фараон сатана, ДА ''освободи людете му, за да му служат.''
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (28)

Изпрати
Ели
Ели
11.10.2011 08:54
Шизофренията (от гръцки: σχιζοφρένεια - „разделено съзнание“) е вид психоза с многобройни прояви (бълнуване, халюцинации, нервно-психична възбуда и др.), водеща до нарушаване на психичната дейност, обезличаване на индивидуалните черти, влошена приспособимост към трудовите и социални условия. Въпреки етимологията на името, шизофренията не е едно и също с раздвоение на личността. Изследванията подсказват, че генетиката, ранното обкръжение, невробиологията, психологичните и социални процеси са важни допринасящи фактори; някои ободряващи и предписвани лекарства се случва да бъдат причината или да влошават симптомите. Сегашното психиатрични изследване е фокусирано върху ролята на невробиологията, но не е открита нито една отделна органична причина. Поради многото възможни комбинации на симптомите, има дебат относно дали диагнозите представят единично заболяване или редица дискретни синдроми. По тази причина, Ойген Блойлер определил болестта като шизофрении (множествено число), когато измислил името.

Увеличената допаминовата активност в мезолимбичната пътека на мозъка е принципно намерена в шизофренните индивиди. Опората на лечението е фармакотерапията с антипсихотични лекарства; те работят основно като потискат допаминовата активност. Дозирането на антипсихотиците е основно по-ниско, отколкото в ранните десетилетия на тяхната употреба. Психотерапията, професионалната и социална рехабилитация също са важни. В по-сериозни случаи, където има риск за самия човек и другите, принудителната хоспитализация може да бъде наложителна, макар болничния престой да е по-малко чест и за по-къси периоди, отколкото е бил в предишните години.

Приема се, че разстройството основно има ефект върху когнициите, но също обикновено допринася за хроничните проблеми с поведението и емоциите. Хората с диагноза шизофрения е вероятно да бъдат диагностицирани с коморбидни състояния, включващи главно депресивни и тревожни разстройства.
Признаци и симптоми [редактиране]

Човек диагностициран с шизофрения може да демонстрира дезоорганизирано и необикновено мислене и реч, слухови халюцинации и делюзии. Социалната изолация общо се среща поради редица причини. Понижаването на социалните когниции се асоциира с шизофрения както са симптомите на параноя от делюзии и халюцинации и негативните симптоми на апатия и безволие. В един не общ подвид, човека може да бъде изцяло мълчалив, да остане неподвижен в странни пози или да покаже безсмислена възбуда. Нито един признак не е диагностика на шизофрения и всички може да се появят в други медицински и психиатрични условия. Сегашната класификация на психозите държи, че тези симптоми е нужно да бъдат представи поне един месец в период най-малко на шест месеца от нарушеното функциониране.

Според съвременните класификации шизофренията бива параноидна, кататонна, хебефренна и проста. Най-често срещаната в популацията е параноидната. Типични за нея са напрегнатост, обърканост, неоснователен страх от преследване. Когато се чувстват застрашени, пациентите могат да проявят агресия като форма на самоотбрана. Могат да имат слухови и визуални халюцинации.[1]
Източници [редактиране]
0
0
vqrna na isus
vqrna na isus
14.09.2011 18:01
Не са фантазии, а божий план. По - скоро богохулстват тези, които се уповават на Исус, на врачки.
0
0
иван
иван
14.09.2011 10:18
Хайде, недей се излага. Стига си богохулствала. Живей си живота и не се занимавай с някакви твои фантазии.
0
0
vqrna na isus
vqrna na isus
13.09.2011 15:18
Много повече.
0
0
иван
иван
13.09.2011 15:02
И да не мислиш, че като си се излекувала от някаква болест и си избрана от Исус.
0
0
vqrna na isus
vqrna na isus
10.09.2011 13:40
Нещо линкът не излиза. Жалко, който иска да ми пише по скайп, ще му пратя линка.
0
0
vqrna na isus
vqrna na isus
10.09.2011 12:36

Вижте това клипче: Поздрав за всички врачки.
0
0
vqrna na isus
vqrna na isus
10.09.2011 12:28
Още за ада ще видите в книгата на Мери Бакстър Откровение за ада. Отделно съм публикувала другата й книга Откровение за небето. Приятно четене.
0
0