Избраната от Исус

Избраната от Исус
Бях на 3 когато мама и татко ме заведоха на лекар и той ме диатностицира с ДЦП детска церебрална парализа и каза, че ще трябва операция. Мама и татко се отчаяха, но леля ми ги посъветва да се обърнат към Бога понеже БОГ СЕ ПРОСЛАВИ В ЖИВОТА Й КАТО И ДАДЕ СИН на име Самуил / изпросен от бога/
и така БОГ даде видение на една жена, която разговаря с него чрез святия дух.

Той и каза, че моя недъг е поради греховете на родителите ми и че така им дава изпитание. Но бог каза, че ако татко иде в Евангелската църква и на колене проси изцерение за мен, аз ще съм изцерена. Така и стана, но едно не знаехме, че БОГ има индивидуален план за мен.

Години по - късно, след като аз бях вече изцерена, Бог даде пророческо видение на моя приятелка. Посланието било, че аз съм избрана да служа на бога като проповядвам евангелието.

Като цяло моята мисия е да пробудя божия народ, тоест всички хора, които са на земята както Бог прати Моисей да каже на Фараона "освободи людете ми"!

Така и мен, за да кажа на настоящия фараон сатана, ДА ''освободи людете му, за да му служат.''
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (28)

Изпрати
vqrna na isus
vqrna na isus
06.09.2011 15:15
На 16 съм.
0
0
Kitana
Kitana
05.09.2011 17:05
Оставам без коментар. Но един въпрос: на колко години си ?
0
0
vqrna na isus
vqrna na isus
05.09.2011 15:55
Познават понеже демони им казват всичко за живота на хората. Знам го много добре понеже и прабаба ми се занимава с окултизъм поради това я ненавиждам.
0
0
inranxan
inranxan
05.09.2011 10:30
Атеист, дай ми адреса на тая циганка, моля те. Скайпа ми е същия или го остави тук.
0
0
Atheist
Atheist
05.09.2011 08:33
Явно не ти се е случвало да ходиш на гледачка.
Аз ходих на 400 км от моето населено място и една циганка ми разказа живота ми с подробности. Боли ме, да не казвам кое за Бог дето не сме го виждали, има хора с дарба и това трябва да го разбереш. Стига вярва на сляпо на една книга, в която за твоя Бог и неговия син не се говори достатъчно.
Земи се прегледай, фантизирана си. Добре, че не си мисюлманка, че като нищо да подхванеш джихат-а.
0
0
vqrna na isus
vqrna na isus
04.09.2011 19:27
Да не се намира между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел,
някой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите. Защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа, и поради тия мерзости Господ твоят Бог изгонва тия народи от пред тебе.
Съвършен да бъдеш пред Господа твоя Бог.

Eто това казва Библията. Не съм съгласна с тези, които твърдят, че врачките и баячките били божии хора, докато Библията казва обратното.
0
0
vqrna na isus
vqrna na isus
03.09.2011 14:00
За това нищо не споделям с никой, защото веднага си казват, че съм невменяема, но БОГ си знае работата,
не очаквам всеки да ми повярва, просто знам едно. 1. Ходя благодарение на ИСУС. 2. И имам мъдрост от бога да проповядвам
това, че съм една от водещите младежки лидери на евангелски църкви не ме прави горда, горда съм, че мога да се нарека дъщеря на ИСУС. Да, наистина посещавам психолог, но не от самота, от травма преди два месеца. Един негодник щеше да ме изнасили.
0
0
Елфи
Елфи
03.09.2011 09:38
Хубаво е, че има в какво да вярваш, но би ли се погледнала през нечии други очи за да видиш как изглеждаш отстрани ? Не казвам, че чудеса не съществуват - напротив! Бог е любов и помага на хората по един или друг начин. Сигурна съм обаче, че не ни е дадено да проумеем неговият замисъл за нас и света около нас. Православна християнка съм. Вярата не ми е чужда, не претендирам обаче, че всичко ми е ясно. Просто го усещам със сърцето си. През моите очи ти си просто едно объркано същество, не намерило реализация и удовлетворение в реалния живот и търсещо го някъде там в далечното неясно и пълно с чудеса русло на вярата! Когато в реялноста си никой, то в илюзорния свят си велика личност, месия, оръжие божие, велик войн пълководец може и Наполеон, Жана Д`арк защо пък не и някой прочут злодей от сорта на Андрей Чикатило! Повечето си избират положителният образ де. Та, мило ми момиче, не казвам, че си направо за клиника, но я прескочи до поликлиниката, днес е работен ден! Все ще има дежурен специалист, към който да се обърнеш. Не те гавря, наистина намери човек, с който да говориш, но извън сугестията на средата, която обитаваш. Вземи живота си в ръце и смело напред. Светът на илюзиите и самовнушението остави за сънищата си.
0
0