Избраната от Исус

Избраната от Исус
Бях на 3 когато мама и татко ме заведоха на лекар и той ме диатностицира с ДЦП детска церебрална парализа и каза, че ще трябва операция. Мама и татко се отчаяха, но леля ми ги посъветва да се обърнат към Бога понеже БОГ СЕ ПРОСЛАВИ В ЖИВОТА Й КАТО И ДАДЕ СИН на име Самуил / изпросен от бога/
и така БОГ даде видение на една жена, която разговаря с него чрез святия дух.

Той и каза, че моя недъг е поради греховете на родителите ми и че така им дава изпитание. Но бог каза, че ако татко иде в Евангелската църква и на колене проси изцерение за мен, аз ще съм изцерена. Така и стана, но едно не знаехме, че БОГ има индивидуален план за мен.

Години по - късно, след като аз бях вече изцерена, Бог даде пророческо видение на моя приятелка. Посланието било, че аз съм избрана да служа на бога като проповядвам евангелието.

Като цяло моята мисия е да пробудя божия народ, тоест всички хора, които са на земята както Бог прати Моисей да каже на Фараона "освободи людете ми"!

Така и мен, за да кажа на настоящия фараон сатана, ДА ''освободи людете му, за да му служат.''
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (28)

Изпрати
vqrna na isus
vqrna na isus
10.09.2011 12:25
Тази жена беше вещица и практикуваше поклонение на Сатана. Не само практикуваше магии, но тя учеше и други да правят това. Когато беше дете, родителите й правеха черни магии. Те възлюбиха тъмнината повече от светлината. Много пъти Аз я призовавах да се покае. Но тя Ми се подиграваше и каза: “Аз се удоволствам да служа на сатана.
0
0
vqrna na isus
vqrna na isus
10.09.2011 12:20
Ето истината. Предната врата завъртваше цялото лице на клетката. Беше направена от черен метал с резета, заключени на нея. Откакто резетата бяха поставени настрана, Исус и аз имахме неограничен поглед към цялата клетка. Цветът на плътта на старата жена беше пепеляв, със сив оттенък. Тя се люлееше напред и назад. Както се движеше, сълзите й падаха долу. Знаех, че нейният агонизиращ изглед свидетелства за голяма болка. Тя страдаше от невидимо мъчение. Зачудих се за какво е виновна, че е затворена тук. Изведнъж, точно пред очите ми, жената започна да променя формата си – отначало в стар мъж, после в млада жена, а след това в средна по възраст жена и накрая отново в стара жена. Бях шокирана, докато гледах как се променяше от една форма в друга.

Когато тя видя Исус, извика:

”Господи, имай милост към мен. Изведи ме от това място на мъки.”

Тя се наведе на стола си и се протегна към Исус, но не можа да Го докосне. Промяната продължи да се извършва. Дори дрехите й се променяха – беше облечена ту като остарял мъж, ту като жена на средна възраст, ту като младо момиче, докато накрая обратно в старица. Всяка от тези промени ми се стори, че отнемаше по няколко минути. Попитах Исус:

“Защо, Господи?“

А тя отново извика:

”О, Господи, махни ме от тук, преди те да се върнат.“

Сега тя стоеше пред клетката, вкопчвайки своите малки юмруци в резетата и рече:

“Аз зная, че Твоята любов е истинна. Зная, че любовта Ти е реална. Изведи ме от тук!”

Когато жената изкрещя в ужас, нещо започна да раздира плътта й от тялото.

“Тя не е това, което показва, че е!” – каза Господ.

Жената застана с гръб на стола и започна да се тресе. Но сега само един скелет стоеше на люлеещия се стол – скелет с мръсна мъгла отвътре /бел. на прев. – душата й/. Където, само преди минути, имаше облечено тяло, сега там бяха черни, изгорели кости и празнини, вместо очи.

Душата на жената стенеше и викаше към Исуса за покаяние. Но виковете й бяха твърде закъснели.

“Обратно на Земята?! – каза Исус. – Тази жена беше вещица и практикуваше поклонение на Сатана. Не само практикуваше магии, но тя учеше и други да правят това. Когато беше дете, родителите й правеха черни магии. Те възлюбиха тъмнината повече от светлината. Много пъти Аз я призовавах да се покае. Но тя Ми се подиграваше и каза: “Аз се удоволствам да служа на сатана.

Ще продължавам да му служа.” Тази жена отхвърли истината и не се покая от своето зло. Тя отдалечи много хора от Бога и някои от тях са в ада с нея днес. Ако се беше покаяла, Аз щях да спася нея и много от нейното семейство, но тя не Ме послуша. Сатана измами тази жена да повярва, че тя ще приеме свое собствено царство като награда за това, че му служи. Той й каза, че никога няма да умре, но ще има вечен живот с него. Тя умря, хвалейки сатана, дойде тук и го помоли за нейното царство. Сатана, бащата на лъжата, й се изсмя в лицето и каза: ”Мислиш ли, че ще разделя царството си с теб? Това е моето царство!” И той я заключи в тази клетка, като я мъчи ден и нощ. На земята тази жена обучаваше много вещици, едновременно бели вещици (правещи бели магии) и черни вещици (правещи черни магии), да извършват нейните магии. Един от нейните магически трикове беше да се превръща от млада жена – в жена на средна възраст, в старица, дори в старец. В онези дни беше забавно да променяш тялото си и да плашиш по-малките магьосници със своите магии. Но сега тя страда от мъките на ада и нейната плът се раздира с всяка промяна. Тя не може да го контролира сега и продължава да се променя от една форма в друга, но нейната истинска форма е мъгливата й душа в този скелет. Сатана я използваше за неговите зли цели, а сега й се подиграва и надсмива. Толкова често тя е довличана обратно пред сатана, за да бъде мъчена за негово удоволствие. Аз я призовавах много пъти и щях да я спася. Но тя Ме нямаше. Сега тя се моли и умолява за прощение, но е твърде късно! Сега тя е изгубена без надежда!”

Погледнах към тази жена, изгубена за цяла вечност, страдаща в болки и си мислех, че тя е била зла жена, но моето сърце беше разчупено от състрадание.

“Господи, колко е ужасно!” – казах през сълзи.

И тогава, малко след като Исус и аз бяхме при нея, един мръсно-кафяв демон, със счупени крила, с размери и форма на голяма мечка, дойде пред нейната клетка и я отвори с ключ. Жената извика с висок глас и направи голям шум, както когато е изплашена. Тя изкрещя, изпаднала в ужас, след като демона започна да я атакува и издърпва навън от клетката.

Исус рече: ”Този демон я мъчи често.”

Аз наблюдавах как тя беше извлечена извън клетката и изхвърлена.

“Мили, Господи, – се молих аз, – нищо ли не може да се направи?”

Почувствах такова състрадание към нея.

“Твърде късно е! – отговори Исус. – Твърде късно е!”
0
0
vqrna na isus
vqrna na isus
10.09.2011 11:48
За всичко си има възмездие
"След това видях един голям бял престол и Онзи, Който седеше на него, от Чието лице побягнаха земята и небето, че не се намери място за тях.
12 Видях и мъртвите големи и малки, стоящи пред престола; и едни книги се разгънаха; разгъна се и друга книга, която е книгата на живота; и мъртвите бидоха съдени според делата си по написаното в книгите.
13 И морето предаде мъртвите, които бяха в него; и смъртта и адът предадоха мъртвите, които бяха в тях; и те бидоха съдени всеки според делата си.
14 И смъртта и адът бидоха хвърлени в огненото езеро. Това - присъдата за в огненото езеро {В изданието от 1940 г. тези думи липсват} е втората смърт.
15 И ако някой не се намери записан в книгата на живота, той биде хвърлен в огненото езеро. "
откровение 20:10
0
0
vqrna na isus
vqrna na isus
10.09.2011 11:42
Едни практикуват окултизъм, други си говорят с извънземни, трети ходят на врачки и т.н. Никой от тях не нарекохте луд, но аз която свидетелствам за живия и реалния Бог и разобличавам измамата от сатана / окултизма/ ме наричате луда, голяма справедливост. Но бибилията казва 15 Но, ако не слушаш гласа на Господа твоя Бог, и не внимаваш да вършиш всичките Му заповеди и повеленията Му, които днес ти заповядвам, то всички тия проклетии ще дойдат на тебе и ще почиват на тебе.
16 Проклет ще бъдеш в града и проклет ще бъдеш на полето.
17 Проклети ще бъдат кошът ти и нощвата ти;
18 проклети ще бъдат плодът на утробата ти и плодът на земята ти, рожбите от говедата ти и малките от овците ти.
19 Проклет ще бъдеш при влизането си и проклет ще бъдеш при излизането си.
20 Господ ще изпраща върху тебе проклетия, смущение и разорение във всичките предприятия, които предприемаш да вършиш догде бъдеш изтребен и погинеш скоро, поради злите дела, чрез които си Ме оставил.
21 Господ ще направи да се залепва за тебе мор, догде те довърши от земята, в която отиваш да я завладееш.
22 Господ ще те поразява с охтика, с треска, с огница, с възпаление, със суша {Или, нож.}, с изсушителен вятър и с мана; и те ще те гонят догде погинеш.
23 Небето над главата ти ще бъде мед, и земята под тебе желязо.
24 Господ ще обръща дъжда на земята ти на прах и пепел; ще слиза на тебе от небето догде бъдеш изтребен.
25 Господ ще направи да бъдеш поразяван пред неприятелите си; през един път ще излизаш против тях, а през седем пътища ще бягаш отпред тях; и ще бъдеш тласкан по всичките царства на света.
26 Трупът ти ще бъде храна на всичките въздушни птици и на земните зверове; и не ще има кой да ги отпъжда.
27 Господ ще те поразява с египетския струпей, с кръвотечения, с краста и със сърбеж, от които да не можеш да се изцелиш.
28 Господ ще те поразява с умопобъркване, със слепота и с омайване на сърцето;
29 и ще ходиш пипайки всред пладне, както слепият пипа в тъмнината, и не ще имаш успех в пътищата си; а ще бъдеш само притесняван и обиран всеки ден, и не ще има кой да те избави.
30 Ще се сгодиш за жена, но друг мъж ще лежи с нея; къща ще построиш, но няма да живееш в нея; лозе ще насадиш, но няма да ядеш от плода му.
31 Говедото ти ще бъде заклано пред очите ти, и няма да ядеш от него; оселът ти ще бъде грабнат пред тебе, и няма да ти се върне; овците ти ще бъдат предадени на неприятелите ти, и не ще имаш, кой да ги избави.
32 Синовете ти и дъщерите ти ще бъдат предадени на друг народ, и очите ти ще гледат и ще чезнат за тях всеки ден, но нищо не ще бъде в силата на ръката ти да им помогне.
33 Народ, когото не познаваш, ще изяде плода на земята ти и на всичките ти трудове; и ти ще бъдеш винаги само притесняван и измъчван.
34 Ще полудееш, като гледаш това, което ще виждат очите ти.
35 Господ ще те поразява с лошо възпаление в колената и в пищялите, тъй щото не ще можеш да се изцелиш, от стъпалата на нозете си до темето си.
36 Господ ще заведе тебе и царя, когото ще си поставил над себе си, при народ, когото не си познавал, нито ти нито бащите ти; и там ще служиш на други богове, на дърво и камък.
37 И ще станеш за учудване, за поговорка и за поругание на всичките племена, между които Господ ще те отведе.
38 Много семе ще изнасяш на полето, а малко ще събираш, защото скакалците ще го пояждат.
39 Лозя ще посаждаш и обработваш, а вино няма да пиеш от тях, нито ще събираш грозде, защото червей ще ги изяде.
40 Маслини ще имаш във всичките си предели, а с масло няма да се помазваш, защото маслините ти ще окапват.
41 Синове и дъщери ще раждаш, но те не ще бъдат за тебе, защото ще отиват в плен.
42 Всичките ти дървета и плода на земята ти, щурецът ще ги пояде.
43 Чужденецът, който е всред тебе, ще се издига горе и по-горе над тебе; а ти ще пропадаш долу и по-долу.
44 Той ще заема на тебе, а ти не ще заемаш на него; той ще бъде глава, а ти ще бъдеш опашка.
45 Всички тия проклетии ще дойдат върху тебе, та ще те гонят и ще те застигат, догде бъдеш изтребен; защото ти не послуша гласа на Господа твоя Бог, за да пазиш заповедите Му и повеленията, които ти заповяда.
46 Това ще бъде за винаги знамение и чудо върху тебе и потомството ти.
47 Понеже не си служил на Господа твоя Бог с веселие и със сърдечна радост поради изобилието на всичко,
48 за това ще слугуваш на неприятелите си, които Господ ще прати против тебе, в глад, в жажда, в голота и в лишение от всичко; и Той ще тури на шията ти железен ярем догде те погуби.
49 Господ ще навлече против тебе народ от далеч, от земния край, като с орлово летене; народ чийто език не разбираш;
50 народ със свиреп поглед, който не ще почете стар нито ще пожали млад;
51 и ще яде плода на добитъка ти и плода на земята ти догде починеш; който не ще ти остави ни жито, ни вино, ни масло, нито рожбите от говедата ти, нито малките от овците ти, догде те погуби.
52 Ще те обсади във всичките ти градове, догде по цялата ти земя изпопадат високите ти и укрепени стени, на които се надяваше; и ще те обсади във всичките ти градове из цялата земя, която Господ твоят Бог ти даде.
53 И тогава, при обсадата и притеснението, с което ще те притесни неприятелят ти, ще ядеш плода на утробата си, месата на синовете си и на дъщерите си, които Господ твоят Бог ти е дал.
54 Оня мъж между вас, който е изтънчен и изнежен, ще гледа с немилостиво око на брата си, на жената, която почива на пазухата му и на останалите чада, които му оцелеят,
55 та няма да даде ни на едного от тях от месото на чадата си, които ще яде; защото не ще му остане нищо при обсадата и притеснението, с което неприятелят ти ще те притесни във всичките ти градове.
56 Жената между вас, която е изтънчена и изнежена, която не би дръзнала да тури на земята стъпалото на ногата си по причина на изтънченост и изнеженост, ще гледа с немилостиво око на мъжа, който почива на пазухата й, на сина си, на дъщеря си,
57 и на малкото си дете, което е излязло измежду краката й, да! на чадата, които е родила; защото ще ги яде тайно поради лишението от всичко при обсадата и притеснението, с което неприятелят ти ще те притесни в градовете ти.
58 Ако не внимаваш да изпълняваш всичките думи на тоя закон, които са написани в тая книга, и не се боиш от това славно и страшно име ИЕОВА ТВОЯ БОГ,
59 тогава Господ ще направи ужасни язвите върху тебе и язвите върху потомството ти, язви големи и непрестанни, и болести зли и непрестанни.
60 И ще навлече върху тебе всичките египетски болести, от които ти се боеше, и те ще се залепят за тебе;
61 още и всяка болест и всяка язва, която не е написана в книгата на тоя закон, Господ ще ги нанесе на тебе догде бъдеш изтребен.
62 Ще останете малцина на брой, - докато по множество бяхте като звездите на небето; защото ти не послуша гласа на Господа твоя Бог.
63 И както бе драго на Господа да ви струва добро и да ви умножава, така ще бъде драго на Господа да ви изтребва и да ви погубва; и ще бъдете изкоренени от земята, в която отивате да я завладеете.
64 Господ ще те разпръсне между всичките племена от единия край на света до другия край на света; и там ще служиш на други богове, които нито ти си познавал нито бащите ти, на дърво и камък.
65 Но и всред тия народи не ще намериш покой, нито ще има почивка за стъпалото на ногата ти; но там Господ ще ти даде треперене на сърцето, помрачаване на очите и изнемогване на душата.
66 Животът ти ще бъде в неизвестност пред тебе; и ти ще се боиш денем и нощем, и не ще бъдеш уверен за живота си.
67 Заран ще думаш: О да мръкнеше! и вечер ще думаш: О да съмнеше! поради страха, с който в сърцето си ще се страхуваш, и поради зрелищата, които с очите си ще виждаш.
68 И Господ ще те върне в Египет с кораби през пътя, за който ти рекох: Вече няма да го видиш; и там ще искате да се продадете на неприятелите си за роби и за робини, но не ще има кой да ви купува.
0
0
vqrna na isus
vqrna na isus
10.09.2011 11:29
18 Защото словото на кръста е безумие за тия, които погиват, а за нас, които се спасяваме, то е Божия сила.
19 Понеже е писано: "Ще унищожа мъдростта на мъдрите, И разума на разумните ще отхвърля".
20 Где е мъдрият ? Где книжникът ? Где е разисквачът на тоз век ? Не обърна ли Бог в глупост светската мъдрост ?
21 Защото, понеже в Божията мъдра наредба светът с мъдростта си не позна Бога, благоволи Бог чрез глупостта на това, което се проповядва, да спаси вярващите.
Бог избра глупавите неща на света, за да посрами мъдрите; също избра Бог немощните неща на света, за да посрами силните;
28 още и долните и презрените неща на света избра Бог, да! и ония, които ги няма, за да унищожи тия, които ги има,
29 за да не се похвали ни една твар пред Бога.
30 А от Него сте вие в Христа Исуса, Който стана за нас мъдрост от Бога, и правда, и освещение, и изкупление;
НЕ на съм нито жизофреничка нито глупачка "Бог избра глупавите неща на света, за да посрами мъдрите; също избра Бог немощните неща на света, за да посрами силните;
28 още и долните и презрените неща на света избра Бог, да! и ония, които ги няма, за да унищожи тия, които ги има,
29 за да не се похвали ни една твар пред Бога.
30 А от Него сте вие в Христа Исуса, Който стана за нас мъдрост от Бога, и правда, и освещение, и изкупление; "
0
0
Ива
Ива
10.09.2011 10:59
Ей, момиче, плашиш ме, върви в психото, там има много като тебе. Вземай си редовно хапчетата, че да не почне и Сатаната да ти се привижда! А ако и това си почнала да виждаш, може да помолиш Господ да си те прибере.
0
0
vqrna na isus
vqrna na isus
09.09.2011 11:44
Не ви познавам, не искам да ви познавама. Намерете си друго занимание. Не е смешно.
0
0
избраната от Азис
избраната от Азис
07.09.2011 15:11
С избраната от Исус живеем в ромското гето и сме бедни циганки. Не ви разбираме от учените приказки. Да живей кючека и гюбека, идвайти в нашата секта да видити как са играй гюбека. Всичките сме сестри, братчето ми и пастора ни уважава подред. Е, по - старите не ги уважава много де.
0
0