Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Какво ще правя, когато той замине?

Какво ще правя, когато той замине?

Какво ще правя, когато той замине?
Хора десети клас съм и до сега не бях мислила над това, но днес ме питаха "какво ще правиш, когато замине? '' и останах шашната не бях мислила какво ще правя когато свърши тази година и приятеля ми завърши. Вече 2 години ходим и ми е много готино радвах се, но днес като си спомних че е 12 ти клас почнах да го отбягвам не за друго, а защото ако го погледна ще се разплача.

Когато завърши ще иде в университет не искам да го спирам, защото това е шанс му и просто много го обичам не бих си представила цяла година без него, но не бих го и спряла. Моля ви дайте ми съвети какво да правя ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Dinko
Dinko
12.03.2017 12:40
найстина е учудващо колко бързо се забравя един човек при наличието на друг ти кво си мислеше че ще се ужените и ще имате дечица ли деца да васпитават деца то за тва е такава трагедия навсякаде радваи се на живота изживеи го наслади мусе и когато наи сетне му се наситиш се отегли с човек поне на около 30 щото иначе рискуваш всичко да приключи с развод и едни сасипани дечица
0
2
maria
maria
02.02.2017 18:45
Историята ти изобщо не е за тук но ако той замине ще те замени макар и да е неволно според мен прекъсни тая връзка ти за да страш по малко..
1
1
Пламена M.
Пламена M.
02.02.2017 17:28
Ами останете заедно просто, не се отдалечавай от него!
1
15