Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Мисля, че ще откача

Мисля, че ще откача

Мисля, че ще откача
Здравейте, искам да споделя моята история, която започна още преди 2-3 год. Няма да изпадам в подробности, но ще се опитам да бъда ясна.

Когато бях ученичка, от квртирата ми изчезна едно одеало. Помислих, че някоя от съквартирантките ми по погрешка го е взела. Едва след 2 год одеалото се появи от само себе си в къщата на родителите ми.

Тогава се започна много по-активно и нямаше как да не забележим, че постоянно някой е влизал и преместили или взел някоя моя вещ. Това се случи след бала ми.

Най-често влизат, когато няма никой в къщи, но се е случвало да го правят и докато родителите ми спят. Един ден открили мои снимки набутани в пощенската кутия, нарязани, друг път пък роклята ми от бала на изхвърлена на двора, има и др неща, аз не живея с родителите ми.

Също така се обаждат от скрит номер на родителите ми и или им мълчат, или казват: знаем къде сте, видяхме те и т.н.

Когато съм при нашите ме е страх да спя нощем и то е разбираемо защо. Но това, което ме изплаши ужасно е, че на скоро ми се обадиха на мен. До сега винаги са звънели само на родителите ми.

Бях сама и чаках приятеля ми да се върне, беше извън града, беше доста късно 1и 30 през нощта. Телефонът ми звънна и аз помислих, че приятелят ми, но си прави шега и за това е скрил номера.

Но след като не разпознах гласа, разбрах, че не е той. Това, което най-много ме стресна е, че този глас знаеше кой е приятелят ми, с какво се занимава..цялата се разреперих от ужас!

Някой знае всичко за мен, за приятелите и семейството ми, влиза в къщи, взема си каквото си иска и ни стресира. Ужасно е на 20 год съм, а ме е страх да стоя сама в къщи, страх ме е да не ме следят, да не заваря някой да тършува из нещата ми, да не се събудя и да не видя някой над мен, страхувам се и не знам какво да направя.

Станала съм като някоя параноичка, само да чуя някакъв шум и проверям дали съм сложила ключа на вратата...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
miss981
miss981
28.04.2013 20:38
за най добре слагай скришни камери , всеки би се сетил първо това да направи
0
0
полтъргайст
полтъргайст
09.03.2013 15:39
ПОЛТЪРГАЙСТ Е ТВА.ДУХ ДУХ
0
0
Maria 28
Maria 28
13.01.2013 15:26
Според мен не става въпрос за дух,колкото за някой човек който има вземане даване със теб.Бих те посъветвала да отидеш в полицията и да им разкажеш всичко което си разказала и тук.Най-добре послушай 7777 и сложи скрити камери в къщата на вашитш.Ще е добре и ако могат да проследят откъде идват обажданията.Успех и се пази!Не се знае кой може да е!
0
0
Sunny
Sunny
19.08.2012 21:16
незнам но това ми прилича като полтъргайст или нещо подобно може да е някъква откъчалка но се надявам това да приключи скоро
0
0
7777
7777
19.08.2012 20:38
Ами освен че може да отидеш в полицията може тайно да си купиш скрити камери.Така ще разбереш кой кога влиза и излиза и дали взема или размества нещо.Освен това после можеш да вземеш записите и да ги занесеш в полицията.Но щом те следи навсякъде трябва да я тайно и добре да я скриеш.Късмет и не се плаши.То си е за плашене, но може би някой се прави майтап с теб и точно това иска.Не се страхувай и дано всичко да се оправи. :)
0
0
Diana
Diana
18.08.2012 01:51
Здравей, първо искам да ти пожелая скоро да свърши този терор! Споделям мнението на Норичка. Винаги носи защитен предмет, до който лесно имаш достъп и то само ти. Скрий на много места различни "капани", за които само ти и приятелят ти знаете. Наистина може да си имаш с работа с някой психично болен, затова би било добре да проучиш как можеш да озаптиш някой такъв, ако все пак попаднеш на него.И се консултираш с полицията за подкрепа в критични ситуации. Ако трябва дори охранителна аларма инсталирайте в дома си.Успех!
0
0
Нора Константинова
Щом това се случва от толкова дълго време , моя съвет е да отидеш в полицията , най-малкото за да подадеш сигнал , не че ще направят нещо . Намери някой познат или дори непознат психолог и се консултирай с него , какво можеда очакваш от този човек , защото определено това е човек с психологични проблеми , който по този начин изразява своя интерес към теб. Станало е нещо преди години и ти дори може да не си разбрала , ти дори може да не познаваш този човек , но той си е позволил да влезе дълбоко в твоето лично пространство и мисля , че само с "не се страхувай" няма да се размине . Вземи много бързи мерки , тези хора имат циклично поведение обикновенно .Сети се дали тези набези не са на определени периоди , дали не са свързани с някакви събития от твоя живот , изобщо не подценявай ситуацията . Обсъди го със приятеля ти , семейството , най-близките си приятелки и най-вече отиди в полицията .
0
0
The Vampire
The Vampire
15.08.2012 11:30
Ами найстина си е страшничко затова гледай вратата да е затворена прозоците също и да имаш нещо за удряне под ръка пожелавам ти късмет
0
0