Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименСтранно
Сънувах, че видяхме две момчета (едното което най-добрата ми приятелка харесва) аз бях с най-добрата ми фр и братовчедка ми .. и изведнъж аз им казвам ''тез къде отидоха да пушат?'' и изведнъж се обръщам и те са отдзаде ни и стоят на някаква маса с стол .. и изведнъж момчето, което най-добрата ми приятелка харесва каза на момчето до себе си да ме хване .. аз побягнах .. погледнах към едното момче и изведнъж онуй момче (дето фр то ми го харесва ще го пиша , тей де да го знаете да не се объркате ;; Ф) ме сграбчва в гръб и ме вдига, а аз се смях и крещях .. той ме пусна и ме обърна към себе си .. беше ме хванал за ръцете и се опита да ме целуне, но аз не исках .. защото приятелката ми ме гледаше и знаех как ще се почувства и се събудих .. Аз не харесва Ф (момчето) и не съм казала на приятелката ми,защото тя е много чувствителна и ще започне да плаче .. моля ви кажете ми днес цял ден се чудех дали да й разкажа за съня си, но не го направих .. моля ви кажете какво означава..
АнонименСпиране на сватба
Та разбрах, че момчето което харесвам е сънувало как с него сме се женили и най-добрият му приятел (който мноого отдавна харесвах) е влязъл и изкрещял ''Стига,стига спрете нарочно ли го правите!'' нещо от сорта .. Какво значи?
АнонименХаресва ли ме?
Не съм сигурна дали е за тук .. та има едно момче по което бях луда, но в момента не съм тъй като той знае, че харесвам най-добрият му приятел .. Вчера случайно ги видяхме там няколко приятели бяха както и ние .. ние бяхме от лявата страна (тъй де пътека) а те от другата , ама ние бяхме много отдалечени и изведнъж те дойдоха към нас и бяха пред нас .. и това момче (по което си падах, но вече не .. ) се обърна и ходеше назад - дано сте ме разбрали и погледнах веднъж към него и го видях да ме гледа .. не му обърнах много внимание .. После те бяха спрели защото отиде той някъде тъй де за малко до тях и се карахме с компанията му тъй като най-добрата ми фр харесва един негов друг фр, но той прави нарочно за да я накара да ревнува и т.н .. карахме се и аз им показах среден пръст тъй де на едно момче от там .. После отидохме до магазина .. и разбрах, че той (тей де момчето , което мойта фр харесва) е щял да идва да ни бие, но онова момче по което си падах веднъж на е защитил .. Влязох в магазина и видях един който се дразнеше с нас и веднага излязох и след това го видях да ме гледа .. не му обърнах внимание отново, защо не искам да се влюбвам пак в него .. И днес една фр ми каза, че вчера той казал ''Оо много сте секси,, '' оо здравейте сексита,, и нещо от сорта и постоянно гледал към мен .. хаха стана много объркано надявам се да сте ме разбрали .. е според вас харесва ли ме?
АнонименДжъмпех на сън
Та сънувах, че на една бяла ограда (не точно ограда) нещо желязно и бяло дето го има до едно барче в нашият град и видях едно момче да скача и аз се пробвах и стана .. тей де джъмпех .. Какво значи?
АнонименБратовчедка ми се целуваше с момчето
Сънувах, че братовчедка ми се целуваше с момчето, което харесвам .. Той я целуна и тя му отвърна при положение, че знаеше, че го харесвам и аз ги видях , а след това той искаше да целуне мен, но отказах... какво значи?
АнонименСънувах момчето, което харесвам и още нещо..
Сънувах, че баба ми и баща ми .. и майка ми (мисля) са започнали да правят кексчета (такива мъфини) , защото аз много исках .. Странното беше, че го правеха на улицата .. фурната беше там и пекоха на шосето до тротоара .. бяхме с най-добрата ми приятелка (с която се познаваме още от бебета) бяхме и си говорихме и гледахме .. аз бях държала някакво кексче .. защото давах там някакви идеи .. за фунийките.Също така смешното беше, че слагаха палачинки в фунийките и ставаха големи хубави мъфини .. и така аз държах нещо с лявата си ръка и изведнъж виждам момчето, което харесвам с неговият приятел (по който също малко си падам ;дд) да минават покрай нас .. и видях, че той гледаше към нас .. аз бях погледнала към него и направих две бързи крачки напред (винаги го правя когато го видя) ... може ли да попитам какво значи това?Търсех в съновника, но не открих нищо такова .. ще се радвам, ако темата ми бъде одобрена бързо и да ми отговорите ..
АнонименМного странно, но се случва
Не съм сигурна дали категорията пасва, но нека да обясня .. От известно време ми се случва почти едно и също, не не дежаву .. просто - абе как да ви го обясня? Ще го разкажа на кратко. Преди няколко дни когато беше валяло (след това) с една моя близка приятелка от детството решихме да се разходим малко .. изведнъж тя се беше заговорила там с едно друго момиче (мисля) и аз видях една локва, която имаше точно формата на сърце .. - яко , аа ? Преди две седмици близо ми се случи пък същото ... бях вечеряла някъде към 18:30 (тъй като трябваше да излизам) и вилицата ми беше мазна (така де) много ме мързеше да си взема нова и , боже , избърсах я върху ръкава на горницата ми .. и стана леке, петно .. ама то какво .. имаше формата на сърце.Учудих се, защото не съм държала да се получи нещо .. просто бях взела вилицата и я избърсах .. И днес като подреждах гардероба си видях лентата ми за коса вътре, помислих че съм я оставила там по погрешка и я хвърлих небрежно на дивана .. след като приключих се обърнах и видях как беше застанала, беше застанала във формата на сърце .. и реших да пиша тук поне да разбера защо се появява т'ва сърце навсякъде .. да не значи там някаква любов или нещо опасно? :cry:
АнонименВсичко, което си пожелава се изпълнява..
Та това за мен е наистина много щуро .. та нека да споделя .. Вчера в нашият град имаше голям сбор и си мечтаех да видя момчето по което си падам (който е от нашият град) да го видя .. Мечтах си и си го казвах вътре в сърцето .. нали знаете. Казах на приятелката ми да се качим на виенското и тя се съгласи ... беше доста пълно, така де имаше голяма опашка .. Изведнъж погледнах напред и го видях .. беше с групичката си и стояха и чакаха реда си .. мили боже просто откачих! След като те се качиха и ние се качихме само, че в различни кабинки и виенското тръгна .. Тъй като ние бяхме под тяхната кабинка не можех да го видя .. но когато се изправяше (така де заставахме един срещу друг , кабинките) обръщах се все към него тъй като бях с гръб към него .. и така го правех в продължение на няколко завъртания, но се прикривах де .. изведнъж бях видяла с перифериното (така де.. не мога да го напиша ;дд) зрение, че ме погледна и след това се обърна към другата страна .. просто сърцето ми изкочи .. :s: След като спря се качих на една люлка такава въртяща се, така де синджирите и преди да тръгнем отново го видях беше много близо .. след това отново си тръгна .. След това отново го видях и приятелката ми каза да тръгнем след него , така де той да ме види. Минахме през него и приятелката ми ми каза, че той погледнал към нас (тъй като тя го погледнала, а аз гледах напред) .. просто откачих и започнах да крещя от радост .. :yawn: Вече беше станало някъде към 19:00 ч., тях се прибрала да ям тъй като не бях яла нищо освен 10 сладоледа (тези на машините :love: ) , приятелката ми отново ме беше извикала , но не дойдох и чак когато ми каза, че той е там просто литнах (буквално ) .. беше супер сладък .. :love: След това си бяхме тръгнали като го видяхме, че го няма .. стояхме пред блока до 23:00 ч. и разбрах, че сме имали нещо общо (щото аз съм рак и той е рак .. ) и майко мила просто не можех да повярвам .. Та идеята на темата не беше просто да ви разкажа ей така просто исках да разбера , защо всичко което си пожелая от все сърце се сбъдва?
АнонименЗаглеждане
Сънувах, че момчето по което си падам сме в час по някакъв чужд език .. той сяда до мене и постоянно го виждам как ме гледа .. какво значи?
АнонименСкандал с любим
Сънувах , че се карах с гаджето ми, защото мислеше че съм ходила с друго момче и защото отбягвах него и целувките му. Какво значи това?
АнонименНякой ми дърпаше ръката
Преди близо година, две бях самичка вкъщи. Беше някъде към 07:00 лятно време. Сънувах, че съм в нашия град, но няма хора освен аз и стотици змии, които ме съскат. По едно време от леглото ми усетих дърпане. Някой ми дърпаше ръката - (от леглото) мръднах си лявата, (защото спах до корем)и тя си стоеше до тялото ми. Опитах се да издърпам това, което влечеше другата ми ръка, но не успях и се събудих. Същата работа стана отново (отдавна). Сънувах, че съм отгоре влак и се бия с някакъв анимационен герой и след това виждам някаква черна дупка, в която влизам. След това тази ръка отново ме дърпа, но този път бях я хванала здраво и я дърпах без да си отворя очите, но не можах да я измъкна. Искам да попитам. Какво щеше да стане, ако това нещо бях го издърпала? Щеше ли да промени нещо, и какво щеше да ме сполети?
АнонименХващане за ръка
Сънувах ,че хващам едно момче, което не харесвам, а то мен да. Първо не си спомням, но беше станало това в училище. Бях на третия етаж и бягах и след това бяха 2 - те момчета до стълбите и си говореха. След това аз хванах едното (това което ме харесва) за ръката, a другото му намигаше и викаше: Тя те харесва! и тръгнахме да бягаме заедно. Какво значи това?
АнонименАз и Джъстин Бийбър
Сънувах, че с мама влизаме в концерт на Джъстин Бийбър. Там избира момичета да се качат на сцената и аз снимам, но след това аз съм следващата:y: Аз отивам като пищя, но той ми казва на български, че трябва да си купя някакво номерче и тогава, аз с мама отиваме при един човек на касата (руснак) и му искаме един номер, първо той не ни разбира, но после ни дава. Бяха пуснали Dirty Dancer и Джъстин ме чакаше :kiss: аз отивам и му давам номерчето. И след това сякаш всичко се стъмни и започна нещо друго. Стояла съм на едно столче на сцената, но до пердетата и съм писала нещо в една тетрадка, виждах как Джъстин говореше с един мъж и ме гледаше и след това виждах едни деца от моя град които танцуваха, а след това те дойдоха при мен и ми викаха - Ти какво правиш тук? Аз не казах нищо и започна една песен на Джъстин и те казаха, че са направили декорите, а аз казах точно обратното и започнах да се смея. В един момент обаче ме вързаха за едно въже и ме поставиха на сцената където беше Джъстин и започнахме да танцуваме. :blush: Танцувахме, танцувахме и като бяхме готови Джъстин попита 'къде е публиката'? А някаква стара жена ни викаше още, още и му каза, че пратила публиката да танцува салса И след това с Джъстин отиваме зад сцената и се сабудих , защо точно на най-хубавото. Ще ми разтълкувате ли ?