Sanovnik.bg»Форум»Ясновидство и Предсказания»Много странно, но се случва

Много странно, но се случва

  • 02.06.12 11:19#1desi_887desi_887НовакРегистрация: 23.09.11Град: -Отговори: 8Много странно, но се случваНе съм сигурна дали категорията пасва, но нека да обясня ..
    От известно време ми се случва почти едно и също, не не дежаву .. просто - абе как да ви го обясня? Ще го разкажа на кратко.

    Преди няколко дни когато беше валяло (след това) с една моя близка приятелка от детството решихме да се разходим малко .. изведнъж тя се беше заговорила там с едно друго момиче (мисля) и аз видях една локва, която имаше точно формата на сърце .. - яко , аа ?

    Преди две седмици близо ми се случи пък същото ... бях вечеряла някъде към 18:30 (тъй като трябваше да излизам) и вилицата ми беше мазна (така де) много ме мързеше да си взема нова и , боже , избърсах я върху ръкава на горницата ми .. и стана леке, петно .. ама то какво .. имаше формата на сърце.Учудих се, защото не съм държала да се получи нещо .. просто бях взела вилицата и я избърсах ..

    И днес като подреждах гардероба си видях лентата ми за коса вътре, помислих че съм я оставила там по погрешка и я хвърлих небрежно на дивана .. след като приключих се обърнах и видях как беше застанала, беше застанала във формата на сърце .. и реших да пиша тук поне да разбера защо се появява т'ва сърце навсякъде .. да не значи там някаква любов или нещо опасно? :cry:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.06.12 11:42#2ТeddiТeddiНовакРегистрация: 19.08.11Град: -Отговори: 89от: Много странно, но се случваЛелее.. Голямо сърце, голямо нещо..!! Съдбата иска да ти каже нещо.. Сигурно нещото е, че ще си обичана, че около теб ще цари любов и обич, и приятелство.. нз.. :wink: ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest