- 23.09.11 10:32#1Аз и Джъстин БийбърСънувах, че с мама влизаме в концерт на Джъстин Бийбър.
Там избира момичета да се качат на сцената и аз снимам, но след това аз съм следващата:y: Аз отивам като пищя, но той ми казва на български, че трябва да си купя някакво номерче и тогава, аз с мама отиваме при един човек на касата (руснак) и му искаме един номер, първо той не ни разбира, но после ни дава.
Бяха пуснали Dirty Dancer и Джъстин ме чакаше :kiss: аз отивам и му давам номерчето. И след това сякаш всичко се стъмни и започна нещо друго. Стояла съм на едно столче на сцената, но до пердетата и съм писала нещо в една тетрадка, виждах как Джъстин говореше с един мъж и ме гледаше и след това виждах едни деца от моя град които танцуваха, а след това те дойдоха при мен и ми викаха - Ти какво правиш тук?
Аз не казах нищо и започна една песен на Джъстин и те казаха, че са направили декорите, а аз казах точно обратното и започнах да се смея.
В един момент обаче ме вързаха за едно въже и ме поставиха на сцената където беше Джъстин и започнахме да танцуваме. :blush:
Танцувахме, танцувахме и като бяхме готови Джъстин попита 'къде е публиката'? А някаква стара жена ни викаше още, още и му каза, че пратила публиката да танцува салса
И след това с Джъстин отиваме зад сцената и се сабудих , защо точно на най-хубавото.
Ще ми разтълкувате ли ?ОтговорОтговор с цитат - 25.09.11 01:02#2от: Аз и Джъстин БийбърДа, сънят ти значи да спреш да го слушаша този, че не ти влияе добре. Според мен, някой ще те унижи публично.ОтговорОтговор с цитат
- 01.10.11 10:43#3от: Аз и Джъстин Бийбърmalinko0o :Да, сънят ти значи да спреш да го слушаш този, че не ти влияе добре. Според мен, някой ще те унижи публично.
Че аз даже не съм му фенка. ОтговорОтговор с цитат - 12.11.11 08:34#4от: Аз и Джъстин БийбърСупер. Прекарала си един фантастичен купон.
Какво се оплакваш, не е ли гот това, което неможеш да направиш е вече реалност, дори в сънищата нали си го преживяла вече ?
А иначе сънят ти е предвещеник на ново начало. Ще ти се случи нещо много добро и нещо много хубаво, което ще оцениш много, ако вече не ти се е случило. Успех. Меги.
ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest