Първа любов

Първа любов
Здравейте! Преди малко се събудих и си спомних,че сънувах един доста интересен сън.Бих искала да го споделя с вас и да ми дадете някакъв съвет
Та сънувам аз,че съм на село и си спомням,че след малко е трябвало да отивам да се сбогувам с момче,което се оказа,че е първата ми любов.

Та тръгвам аз и стигам до тяхната къща. Седя отдолу и с това момче си пишем есемеси колко се обичаме, колко ще си липсваме и така. Изведнъж той каза от прозореца "Знам,че не е време затова, но.." и аз изведнъж се озовах с торта в ръцете, която е направена от него, заради сбогуването.

Аз си помислих "Наистина не е подходящ момент,но нищо",но само си го помислих,без да го казвам на глас.И тогава се подпрях на някаква стена и едни котки искаха да се докопат до тортата,но аз ги блъсках и не им позволявах. След малко и самото момче се появи долу.

Беше с тъмно руса, почти кестенява коса, със сини очи и висок-точно какъвто си търся и в живота! Та отидох при него и адски силно му се хвърлих на врата,че чак щях да го съборя,прегърнахме се за сбогом, целунахме се и аз тръгнах да заминавам.

След това, пък, докато аз вървях видях с периферното си зрение, че идва някакво момиче и той и казва "Охоо ревнуваш ли" и се засмива. Та аз си вървя към къщата и обикалям цялото село, докато я намеря-видях и булка, която мереше рокля, заедно с мъжа си.

Това беше в центъра,а после като отивах по към самото селото имаше доста хора и даже някакъв дядо ме поздрави, аз му отговорих и той се опита да ми вземе тортата, но аз му се скарах. Други дядовци също ме защитиха. С доста усилия намерих нашата къща и си спомням само, че влязох вътре и се разплаках доста силно.

След това се събудих. Този сън страшно ме развълнува, така че бих ви била доста благодарна, ако ми дадете някакъв съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Божена
Божена
12.08.2011 12:00
И аз съм имала такива сънища, може би се дължи на типичната женска сантименталност и търсенето на половинка в живота. Бабата на една моя приятелка ми разтълкува един подобен сън. Това трябва да означава, че ще срещнеш щастието си в скоро време, но може би хората ще се опитат да ти попречат и да ти го отнемат от чиста "лакомия", както е с тортата, а други хора ще се опитат да те защитят и да ти помогнат. Само завършека ме озадачава.
1
0