Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Да се откажа ли от мечтата си да бъда актриса или сценарист

Да се откажа ли от мечтата си да бъда актриса или сценарист

Да се откажа ли от мечтата си да бъда актриса или сценарист
Здравейте. Имам мечта да бъде актриса/сценарист. Пиша оригинални сценарии от началото на тази година. Споделих с няколко приятели и ми казаха, че имам голям талант. Когато показах на майка ми един от сценариите тя не показа някаква по особена реакция. След време споделих с баба ми каква искам да бъда, а тя каза че имало време и ще стана друга. Тя иска да съм адвокат, лекарка и т. н, но аз НЕ искам.

Преди няколко дни споделих на леля каква искам да съм, а я каза че след време ще размисля. От семейството единствено жената, която ме е гледала като малка ме подкрепи на 100%, както и приятелите на които бях споделила. Наистина много искам да бъда актриса/сценарист, но на моменти се питам "това възможно ли е", "да се откажа ли? " И т. н и сега съм много объркана.

Аз знам че това е мечтата ми и че наистина го желая и ако се сбъдне тази моя мечта( все пак това ще ми е работа ) ще бъда щастлива и ще ходя на работа с голямо желание и удоволствие, но въпреки това се чудя дали пък мечтата ми не е непостижима и налудничева? Моля ви кажете ми да се откажа ли от мечтата си?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
17.04.2014 12:02
Мечтата затова е мечта, защото те подтиква да я достигнеш.Имаш ли желание и упоритост ще я стигнеш.
6
0